Skocz do zawartości

Krzyż celtycki na uczucia - najbliższe pół roku.

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zrobiłam sobie wczoraj prognozę na najbliższe 6 miesięcy, obecnie jestem singlem :)

1. Obecna sytuacja: Król monet - oczekuję solidnego związku z poważnym facetem

2. Problem: Śmierć - zmiana, oderwanie się od tego co było, powinnam ruszyć, a tkwię w martwym punkcie

3. Podłoże pytania: Rydwan - chcę zmian, chcę ruchu do przodu, ale wszystko stoi w miejscu mimo mojego "chcenia":)

4. Wyzwania stojące przede mną: 6 mieczy - oderwanie się od przeszłości, to jest nadal mój problem do przepracowania, bardzo często mi się pokazuje ta karta :)

5. Przeszłość: 8 buław - dużo zmian, niekoniecznie pozytywnych i takich które byłyby dla mnie korzystne, dużo nowych kontaktów z ludźmi

6. Najbliższa przyszłość: Koło fortuny - jakaś zmiana, ale czy na lepsze?

7. Rada: Rycerz mieczy - wydaje mi się, że nie powinnam tak "na złamanie karku" dążyć do zmian, może trochę przystopować, trochę przemyśleć pewne sprawy, karty chyba ostrzegają: "wolniej!" :)

8. Otoczenie: 9 monet - pomimo ożywionych kontaktów, imprez, czuję się samotna, zdana sama na siebie

9. Nadzieje/Obawy: 3 buław - wkroczenie w nowy etap życia, pójście do przodu

10. Rozwiązanie: 8 pucharów, Głupiec, Królowa monet - ja tutaj widzę odejście od starych spraw i początek czegoś nowego, ale chyba niekoniecznie związku, może pojawić się szansa, ale mi królowa monet zawsze pokazuje mnie jako osobę samotną ;)

Napisano

nio ładnie w kartach ci to wyszlo i tu jeszcze powtorka z rozrywki byc moze

ale geeralnie to okres oswajania sie w nowych warunkach nie widac jeszcze nikogo nowego na horyzoncie

mam nadzieje w ciąży nie jestes :)

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Nie, a rozstanie było już dawno temu, ale jakoś ogarnąć się nie mogę :) Dziękuję serdecznie za odpowiedź :) PS: Co rozumiesz przez "powtórkę z rozrywki"? Kolejne rozstanie czy nadal przeżywanie tego poprzedniego? ;)

Edytowane przez Sanya
Napisano

no w kartach to widac ze jeszcze mocno w tobie to zakorzenione a sama wiesz ze dopoki sie nie wysprzata starego nowe nie ma szans

wszystko ma swój czas...nic na siłę

Napisano
Zrobiłam sobie wczoraj prognozę na najbliższe 6 miesięcy, obecnie jestem singlem :)

1. Obecna sytuacja: Król monet - oczekuję solidnego związku z poważnym facetem

2. Problem: Śmierć - zmiana, oderwanie się od tego co było, powinnam ruszyć, a tkwię w martwym punkcie

3. Podłoże pytania: Rydwan - chcę zmian, chcę ruchu do przodu, ale wszystko stoi w miejscu mimo mojego "chcenia":)

4. Wyzwania stojące przede mną: 6 mieczy - oderwanie się od przeszłości, to jest nadal mój problem do przepracowania, bardzo często mi się pokazuje ta karta :)

5. Przeszłość: 8 buław - dużo zmian, niekoniecznie pozytywnych i takich które byłyby dla mnie korzystne, dużo nowych kontaktów z ludźmi

6. Najbliższa przyszłość: Koło fortuny - jakaś zmiana, ale czy na lepsze?

7. Rada: Rycerz mieczy - wydaje mi się, że nie powinnam tak "na złamanie karku" dążyć do zmian, może trochę przystopować, trochę przemyśleć pewne sprawy, karty chyba ostrzegają: "wolniej!" :)

8. Otoczenie: 9 monet - pomimo ożywionych kontaktów, imprez, czuję się samotna, zdana sama na siebie

9. Nadzieje/Obawy: 3 buław - wkroczenie w nowy etap życia, pójście do przodu

10. Rozwiązanie: 8 pucharów, Głupiec, Królowa monet - ja tutaj widzę odejście od starych spraw i początek czegoś nowego, ale chyba niekoniecznie związku, może pojawić się szansa, ale mi królowa monet zawsze pokazuje mnie jako osobę samotną ;)

Ja bym skupiła się na pkt 4 i 7 w Twoim przypadku - tak jak napisałaś - musisz zostawić za sobą przeszłość, mimo niepewności i lęków. Odważyć się, zebrać w sobie i wcale nie wolniej a energicznie, nie przebierając specjalnie w środkach. Otoczenie w tej 9 monet to jakoś mi brzydko wygląda, uważaj.

• Lubię to! 1
Napisano

Davisa no też mi to trochę źle wyglądało, tak jakbym mogła liczyć tylko na siebie. A co do Rycerza mieczy, to rzeczywiście, często mi też z sądem się pokazuje, żeby dokonać rozrachunku z przeszłością, "powstać zmartwych" i ruszyć.