Maestro Inez2503 Napisano 3 Marca 2013 Maestro Napisano 3 Marca 2013 Dziękuję anais)) To ten pan z tego rozkładu: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/67346-partnerski.html#post515951 To jest 8 kielichów - moje patrzenie w przyszłość krzyzuje się Gwiazda - jestem optymistką nastawienie 3 mieczy - na nic nie liczę... świadomość 4 kielichów - jestem przemęczona... podświadomość 4 buław - generalnie mam swoje 4 kąty, do których uciekam mija 4 mieczy - brak kontaktu nadchodzi paź buław - pewnie coś tam będzie (zagada mnie:lol;) obawy Rycerz Buław - że będzie chciał tylko romansu.. nadzieje Pustelnik - że jest sam i że jeśli cos się wydarzy między nami,to będzie mądre i dojrzałe otoczenie 6 kielichów - wpływa pozytywnie, to osoby, które znam, albo w otoczeniu jest ktoś z przeszłości.. wynik król kielichów wisielec sąd - widać, że nastąpi jakis czas zawieszenia i potem reaktywacja relacji Cytuj
Arshi Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 To jest 8 kielichów - poszukiwanie nowych idealow krzyzuje się Gwiazda - jzbieranie sie po zawodach milosnych nastawienie 3 mieczy - ze tylko sei rozczarujesz świadomość 4 kielichów - ze chcesz innego ale dla niego wiele nie znaczy twoje zainteresowanie podświadomość 4 buław - swiadoma jestes ze braknie ci zabawy mija 4 mieczy - okres zbierania sie w calosc nadchodzi paź buław - takie rozmowe z podtekstami obawy Rycerz Buław - ze przyleci i poleci sobie ten rycek nadzieje Pustelnik -ze nie zrani ciebie otoczenie 6 kielichów - w otoczeniu moze sie pojawic ktos kto bedzie ci przypominal o jakis milych chwilach wynik król kielichów wisielec sąd - znajomosc tak rwana, ale powroci po pewnym czasie na nowo Like "...przepłynąć poprzez tęczę, na jej nieznany drugi brzeg..." Cytuj
Iwka78 Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 To jest 8 kielichów - chciałabyś zostawić przeszłość za sobą i wejść w nowe krzyzuje się Gwiazda - masz dużo nadziei, że w końcu wszystko się ułoży nastawienie 3 mieczy - masz za sobą dużo rozczarowań, bólu i goryczy, więc ten ból idzie też za Tobą w nowe... świadomość 4 kielichów - nie chciałabyś, aby coś Ci umknęło... podświadomość 4 buław - podświadomie wiesz, że masz dom... mija 4 mieczy - izolacja nadchodzi paź buław - jakaś wiadomość, kontakt netowy, smsowy... obawy Rycerz Buław - że nie będzie to partner, a jedynie ktoś z kim można pogadać i mile spędzić czas nadzieje Pustelnik - że zrealizujesz się w tym związku otoczenie 6 kielichów - otoczenie jak najbardziej wspierające, chyba rodzina też wspiera... wynik król kielichów wisielec sąd - no myślę, że coś może być z tego króla kielichów, jest zawieszenie, ale też sąd, czyli odrodzenie, wejście w nowe 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 To jest 8 kielichów - masz sprzeczne uczucia, chciałabyś coś zakończyć i pójść dalej, w nieznane, w coś nowego. Pozostawić przeszłość za sobą. krzyzuje się Gwiazda - jestem optymistką --> tak. Masz nadzieję, że sprawy potoczą się po Twojej myśli. nastawienie 3 mieczy - nastawiasz się na to, że możesz dostać przykrą informację/odmowę, spotkać się z rozczarowaniem. To też takie myślenie w złych kategoriach, żeby nagle z tych swoich pragnień nie spaść w dół. świadomość 4 kielichów - jestem przemęczona... --> tak. Znudzona i smutna, zrezygnowana. podświadomość 4 buław - może będzie jednak fajnie, znajomość da Ci radość, odskocznię. mija 4 mieczy - brak kontaktu --> tak. Takie ''uśpienie'' relacji, w której nic się nie działo. nadchodzi paź buław - pewnie coś tam będzie (zagada mnie:lol;) --> tak wykaże jakąś inicjatywę, zagada obawy Rycerz Buław - że będzie chciał tylko romansu... --> tak i że będzie gwałtownego usposobienia, będzie się pojawiał, by namieszać i zniknie. Może być nieprzewidywalny. nadzieje Pustelnik - że jest sam i że jeśli cos się wydarzy między nami,to będzie mądre i dojrzałe --> tak. otoczenie 6 kielichów - wpływa pozytywnie, to osoby, które znam, albo w otoczeniu jest ktoś z przeszłości.. --> tak. wynik król kielichów wisielec sąd - widać, że nastąpi jakis czas zawieszenia i potem reaktywacja relacji --> tak. Karty ciekawe. Zastanawiam się, czy Król kielichów pokazuje jego i zawieszenie relacji, a potem jej odrodzenie, czy może już w tym królu widać jakieś ciepłe, przyjazne działania pana... chyba jednak to pierwsze. Przetrzymaj ten czas, bo Sąd wkazuje, że może coś fajnego wyjść ) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 To co jest to różnie jest..wzloty i upadki w relacji..w kontakcie..ale masz nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze i sie ułoży.. nastawienie..piszesz ze na nic nie liczyc..ale 3 mieczy w połączeniu z gwiazdą daje nadzieje właśnie na polepszenie tej sytuacji ,ze to własnie to.. świadomie uważasz,ze myślisz o niebieskich migdałach i rzeczach nierealnych dla Ciebie.. Podświadomie rodzina jest dla Ciebie najwazniejsza.. Mija czas w którym leczyłas rany i wyizolowana byłas wewnetrznie.. Nadchodzą jakies szybkie ,niespodziewane sytuacje,wiadomości,kontakty. Obawy,ze szybko moze się to wypalic? W nadziejach uważasz go za dojrzałego czlowieka pewnego swoich decyzji? Otoczenie wpływające na relacje to twoja przeszłość..rodzina..wazna dla Ciebie.. W wyniku widać tutaj relacja rwana-raz zastój raz ruch.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi