Skocz do zawartości

celt na relację

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jestem z panem, celt na nasz związek do końca roku...

1. Rys osoby, o którą pytamy 8buław chce kontaktu ze mną, spotkań...

2. Nasz stosunek do niej paź buław ja jestem dobrze nastawiona, patrzę przyszłościowo

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas rycerz buław przyjacielska, romansowa :/

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas 2 kielichów nieświadomie chyba zaczyna się zakochiwać :)

5. Przeszłość relacji, znajomości 2 mieczy różnie bywało, raz miło, raz kłótnie...

6. Najbliższa przyszłość do 3 msc chronologicznie 7mieczy-królowa denarów-5kielichów chyba będą intrygi, przezz co możemy się pokłócić...

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa 2 denarów chciałby czuć się spokojny, ma pracę, mieszkanie to chciałby mieć też kobietę, zeby miec rownowage, mam takie wrazenie...

8. Wpływ innych osób as buław otoczenie sprzyja...

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji 3 kielichów chyba boi się zaangażować...

10. Dalsza przyszłość do konca roku śmierć-pustelnik-2 buław->kapłanka

-------------------------------------------głupiec-siła-cesarz-----------

-------------------------------------------------siła-diabeł-------------

--------------------------------------------------cesarz--------------- no chyba szykują się poważne awantury, ale 2 buław to raczej pojednanie...

Co myślicie?

• Maestro
Napisano

1. Rys osoby, o którą pytamy 8buław energiczny,porywczy,lubi Ciebie zaskakiwać,skacze koło Ciebie

2. Nasz stosunek do niej paź buław lubisz go,to takie zauroczenie jeszcze

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas rycerz buław ma ochotę jak to facet;)

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas 2 kielichów jesteś mu bliska,choć on jeszcze nie zdaje sobie z tego pracy

5. Przeszłość relacji, znajomości 2 mieczy za wiele się nie działo, jakies takie ochłodzenie było,może pewnych rzeczy nie chcieliście dostrzec?

6. Najbliższa przyszłość do 3 msc chronologicznie 7mieczy-królowa denarów-5kielichów może być jakaś nieszczerość, możesz poczuć się przez niego oszukana

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa 2 denarów zastanawia się nad tym, ale chyba chce się połączyć z drugą osoba

8. Wpływ innych osób as buław może namawiają Ciebie,żebyś wiecej z siebie dawała?

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji 3 kielichów boi się, że z Twojej strony to tylko zabawa, boi się, żeby ktoś nie wszedł między Was

10. Dalsza przyszłość do konca roku śmierć-pustelnik-2 buław->kapłanka coś ulegnie zmianie i ja tu widzę oddalenie, mimo tego, że nadal będziecie sobą zainteresowani...

Napisano

tu ktoś jeszcze sie w relacje może wmiksowac karty wynikowe jak dla mnie czysto rozstaniowe

a i wpadka możliwa

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
tu ktoś jeszcze sie w relacje może wmiksowac karty wynikowe jak dla mnie czysto rozstaniowe

a i wpadka możliwa

Zgadzam się...dla mnie karty wynikowe również ewidentnie rozstaniowe...każde w swoją stronę...

I to Pan się "oddali"...

A w przeciągu 3 miesięcy - widać że jedna ze stron będzie "walczyć" o ten związek - myślę że Ty bedziesz bardziej zaangażowana...

Napisano

dziękuję dziewczyny...wolę być w sumie na to przygotowana...oczywiście zweryfikuję...