Skocz do zawartości

Jak przebiegnie spotkanie?

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Nie wiem, jak mam zinterpretować Koło i Sąd w otoczeniu tych kart... Spotkanie będzie w nadchodzący weekend z kolegą, jest między nami silna chemia ;)

Dziękuję za karty mojej Inez :bukiet:

Jak przebiegnie moje spotkanie z X?

8 buław, Koło Fortuny, Król kielichów, Sąd Ostateczny

No cóż... wygląda na to, że będzie dość gorąco ;) i chyba zostanę zaskoczona postawą X, który pokaże mi się od strony wrażliwej, troskliwej i czułej. I będę zadowolona w tym Sądzie?

Weryfikacja w poniedziałek, 3 marca.:bukiet:

Napisano

Nooo na spotkaniu będzie aż iskrzyło :)

poczujesz się zagubiona w pewnym momencie, pan wyczuje twoją postawę i właśnie - zaopiekuje się, zwolni, tak jakby 'pozwoli Tobie decydować i nadawać tempo spotkania'. Sąd wg mnie pokazuje na Twoją decyzję, ze od Ciebie będzie zależał dalszy rozwój i będziesz bardziej na tak niż na nie ;)

początek czegoś fajnego, wartościowego ;)

Napisano

uwielbiam 8 buław:-) totalne zakręcenie, fajna energia:-) obstawiam, że dużo niespodzianek będzie w trakcie spotkania i Pan przejmie inicjatywę i być może się zdeklaruje...

• Maestro
Napisano

tak, jak Ci mówiłam, będzie szybko, spontanicznie, on Ci okaże dużo czułości i mam wrażenie, że albo na noc zostaniesz, albo zaplanujecie powtórkę z rozrywki;)

Gość Daffne
Napisano

Jest entuzjazm na spotkanie, czujecie oboje, że coś "wisi" w powietrzu między Wami :D. Pan pzrejmie inicjatywę, na spotkaniu będzie ciepły, uprzejmy i wykazujący trosliwość, co pozwoli Wam się wzajemnie otworzyć na siebie. Sąd na końcu wskazuje tu na przemyślenia jakie najdą Was po spotkaniu. Będzie to forma analizy, przemyśleń dotyczących dalszego ciągu relacji.

Napisano

Taak, zmysły i spontan wezmą górę - a i Pan będzie cieplusi.., ale ten SĄD daje konsekwencje lub też "zawraca" - aby na spokojnie pomyśleć

- pomyśleć - czego wcześniej nie wzięło się pod uwagę, - a jest BARDZO ważne i nie da się TEGO pominąc!!

Albo więc w porę oprzytomniejesz/Sąd/ lub dasz się ponieść emocjom/uniesieniom - 8 buław /-ulegniesz jego wyznaniom i ciepłu-/Król Kieli/ - a może wam to pisane??- /Koło F./ - i ma być to, co być musi??

Gość PannaDorotka
Napisano

Pan będzie troskliwy, czuły, będzie iskrzyło, poczujesz się przy nim bardzo bezpiecznie.

Sąd mi się skojrzył tutaj ze wspólną nocą i wspólnym porankiem ;)

Gość Linkinia
Napisano

Dziękuję wam bardzo! :bukiet:

Zadzwonił do mnie i powiedział, że chce iść ze mną na koncert w sobotę... On jest ode mnie duuużo wyższy, ja taka drobniutka, koncert punk rockowy i się troszkę obawiam, że sobie pójdzie w pogo, będzie się zajmował kumplami, a mniej uwagi mi poświęci. Chociaż rozkład u góry wskazywał na jego postawę bardzo ładną, dopytałam:

Jak się wobec mnie będzie zachowywał podczas naszego spotkania w weekend?

As pucharów, 3 buław, Rycerz denarów

Chyba będzie ok. Będzie miał mnie na względzie, nie zostawi samej, przynajmniej mam taką nadzieję, że te 3 buław pokazuje jego szczerość i rozmowy (jak to opisuje Suliga). Crowley znów pisze o wielkim żywiole, energii... Rycerz denarów - oby odpowiedzialne zachowanie i poczucie bezpieczeństwa, które mi da tam...

Co myślicie?

Napisano

As Kielichow, 3 Bulaw, Rycerz Monet ---> suma IX Eremita; suma HB IV Cesarz

Tzn. taka mysl tylko, ze moze byc odrobinke inaczej, niz sie spodziewasz. Beda kumple, wiec ten caly pobyt tam bedzie tez w duzej mierze pod kumpli. Jezeli spodziewasz sie milej atmosfery to mozesz miec chwile, gdzie bedziesz sie zastanawiala "co ja tu wlasciwie robie?". Bedzie duzo meskiego towarzystwa i pan bedzie chcial zachowywac sie na miare tego towarzystwa, pomimo Twojego tam pobytu. Bedzie ok... ale nie spodziewaj sie jakis ohow, ahow i wzlotow. Bedzie milo, ale dosc sucho... ;) jak na mozliwosci, ktore moglby niesc ze soba As Kielichow.

Gość Linkinia
Napisano

Wiecie co dziewczyny... napisałam mu, że nie mam czym wrócić z tego koncertu do siebie, bo taka była prawda i czy możemy się w piątek spotkać - piątek mu nie pasował.

I nie widzieliśmy się :_smutny:

Moja decyzja wszystko zmieniła...

Dziękuję wam bardzo, przyznam punkciki ;):bukiet:

Napisano

KOŁO-całkowicie odwrotny zbieg wydarzeń:)

Napisano

Czyli tu 3 Bulawy przesunely sprawe w czasie (3 - Saturn - Wladca Czasu)... Byla propozycja, ale 3 Bulaw nie jest rychliwe...

to raczej swiadomosc, ze sa mozliwosci i obserwacja, co z tego wyniknie w pryszlosci. W podsumie Eremita i Cesarz... trzeba bylo jeszcze raz na spokojnie przemyslec sprawe i zobaczyc, na ile to spotkanie jest realne.

Przemyslalas i wyszlo, ze byly realne przeszkody.

Dzieki za weryfikacje... :bukiet: