kasiakus Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 Ostatnio ciągle mi się śni, to że ktoś nosi mnie na rękach. Jeden ze snów wyglądał następująco. Razem z jakimś znajomym byliśmy w centrum handlowym. Poszliśmy tam do jakiejś restauracji. On zszedł na dół i zajął jakiś stolik. Ja jakoś nie mogłam sobie poradzić z tym schodzeniem i on przyszedł do mnie i wziął na ręce i zniósł mnie po schodach. Co to może znaczyć? Cytuj
OazaSpokoju Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 hmm.. a jakieś odczucia towarzyszyły tej niemożności chodzenia? Bo może to oznaczać jakieś kłopoty ze zdrowiem, albo odpływ energii i zmęczenie. Dużo zależy od tego co czułaś we śnie. Cytuj
kasiakus Napisano 4 Marca 2013 Autor Napisano 4 Marca 2013 Bardziej chodziło chyba o to, że nie wiedziałam jak zejśc po tych schodach, a nie o trudności z chodzeniem. Mogłam iśc schodami, a chciałam zejść bokiem jakoś, ale sobie nie poradziłam i wróciłam do punktu wyjścia. Nie byłam jakaś przerażona, wrręcz zadowolona, że on po mnie wrócił i mnei zniósł. W sumie chyba pokazał mi, którą drogą należqało zejść... Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 a po co zakłądasz dwa takie same tematy? Cytuj
kasiakus Napisano 5 Marca 2013 Autor Napisano 5 Marca 2013 Myślałam, że go w końcu nie założyłam, dlatego powstał ten drugi... Drobne uchybienie, które dopiero teraz zauważyłam... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi