Kersh Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Witam was, i chce wam o czymś opowiedzieć, nie wiem czy to moja wyobraźnia, ale tak było! Gdy moja prababcia umarła,powiedziałam sobie w myślach że chce żeby do mnie przyszła w śnie i powiedziała jak jej jest. No i za kilka dni śniło mi się że byłam w jej pokoju ( nie byłam świadoma w tym śnie niczego, tylko automatycznie zadawałam pytania) i zapytałam ją: jak sie czujesz? ona odpowiedziała że dobrze, że lepiej jak żyła (była bardzo chora) Później zaczęła opowiadać że jak dał jej ksiądz ostatnie namaszczenie to wszystkie bóle przeszły i wtedy umarła i się bardzo dobrze czuła jak umierała ( ale ona umarła znacznie później, za dzień czy za 2. bo dostała udaru,tyle że wtedy była już nieprzytomna) A gdy zapytałam jak jest na tamtym świecie, nie odpowiedziała nic jedynie zmartwiła się jak by ( co było bardzo dziwne i nie mogę tego zrozumieć). Potem obudziłam się, dzień był piękny chociaż jest zima i bardzo dobrze sie czułam, obudziłam sie porostu z uśmiechem na twarzy! Co o tym myślicie??! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 jezeli Ci sie to snilo,to chyba raczej nie byl duch,mi tez sie czesto sni moja zmarla babcia i nawet ostatnio pojawial sie we snie dziadek,ktory nigdy mi sie nie snil:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts