Skocz do zawartości

Poddać się zabiegowi ?

women32

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

W styczniu wróżyłam teściowej na temat jej zdrowia i wyszło jej,że czekają ją zabiegi chirurgiczne lub operacje.

Okazało się,że ma zmianę rakotwórczą na twarzy ( brodawkę ) i trzeba ją usunąć.

Ona ma 78 lat i się boi nie chciałam jej wróżyć bo na temat zdrowia się nie za bardzo nie chcę wypowiadać.Może się ktoś znajdzie kto zna się dobrze na kartach dotyczących zdrowia? Teściowa leczy się medycyną naturalną boi się ruszyć tego "nożem" bo rak noża nie lubi jej słowa.

Zadałyśmy pytanie:

Czy powinna się poddać zabiegowi ?

2 buław odwr,7 pucharów,2 pucharów odwr,Król mieczy

2 buław - może sugerować rozproszenie energii, utratę energii, wspomaganiu się środkami energetyzującymi, może wskazywać na niewydolność jednej komory serca.

Resztę proszę o podpowiedzi.Będę wdzięczna.Wiem,że rzadko tu bywam i nie interpretuję kart,ale nie mam czasu.

Edytowane przez women32
Napisano

Mysle, że karty bardzo ladnie pokazały ucieczkę przed problemem,

uciekanie się do znachorstwa i lęk przed kontaktem ze specjalistą, lekarzem.

To też ostrzeżenie, by nie ufać uzdrowicielom i uzdrawiaczom wszelkiej maści,

w cuda niewidy i sliwki na sosnie, zadnych cudownych specyfików, bo moglyby pogorszyć sytuację.

jednak doradzałbym kontakt z lekarzem.

• Lubię to! 1
Gość SooYoung
Napisano

Trudno jest doradzać komuś kto i tak wie co chce zrobić. Skoro teściowa wierzy tylko w medycynę naturalną to nie da się jej przekonać, bo po prostu nie uwierzy w skuteczność zabiegu.

Patrząc na to realnie powinna się poddać zabiegowi, są teraz metody np. laser (a nie nóż) które usuwają tego typu zmiany bezboleśnie i skutecznie, a medycyną naturalną tego nie wyleczy :( W tej sytuacji albo jej przekonania albo jej zdrowie, czyli życie.

Napisano

Arachnea moja teściowa jest zagubiona i nie wie co zrobić jest bardzo podatna na sugestie...niestety nie moje,ja bym usunęła to.

Gość SooYoung
Napisano

Rozumiem ale pisze wprost - są metody żeby to bezboleśnie usunąć i jeśli chcesz jej pomóc popytaj gdzie można przeprowadzić taki zabieg.

Jeśli będziecie się pochylać nad jej zagubieniem i czekać az sama zrozumie to wam umrze. Tu niestety trzeba zrobić terapię szokową.

Może przytocz jej przykłady osób leczących się naturalnie i jak to się skończyło :(

Przecież w walce z rakiem nie ma bujania w obłokach bo tu chodzi o życie. Jedyne co faktycznie pomaga to odpowiednia, naturalna dieta ale reszta to iluzje.

Sorry za szczerość.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Czy powinna się poddać zabiegowi ?

2 buław odwr,7 pucharów,2 pucharów odwr,Król mieczy

Kochana ~ już 2 Buław (o) pokazuje że Twoja teściowa jest pod olbrzymim - do tego niestety złym wpływem kogoś...uważam że to nie chodzi tylko o medycynę naturalną, ale też o kogoś kto Jej nawmawiał ze taka jest naaajlepsza...więc - Twoja teściowa niestety nie widzi tej sprawy realnie...i w efekcie ~ 2 Pucharów (o) doskonale pokazuje że jest to dla Niej bardzo trudny wybór - że sie waha, jest bardzo niepewna...

Tutaj konieczny jest odpowiedni specjalista - wybór leczenia medycyną naturalną - to zły wybór.

Napisano

a zapytalabym inaczej

nie czy powinna bo tarot nie ocenia wiec pytanie co sie powinno a czego nie nie do niego

natomiast o jej stan zdrowia jesli sie podda/i jesli nie zrobi tego

Napisano

Zgadzam sie z Iridos. To po pierwsze.

Po drugie, poza kartami, to nieprawda, ze naturalne metody leczenia nie radza sobie z rakiem. To troche za mala wiedza na ten temat, zeby sie tak wypowiadac.

Temat nie jest tak plytki, jak przedstawia to medycyna konwencjonalna i metody naturalne posiadaja duzo szersze spektrum mozliwosci niz moze sie na pierwszy rzut oka wydawac.

Tu fajny przyklad modelki Dietą pokonała raka

Moj wujek leczy w tej chwili nowotwor pecherza (zlosliwy) wylacznie stosujac medycyne naturalna. Medycyna akademicka nie pozostawila mu zadnych szans (trzeba bylo operowac a ze wzgledu na stan serca nie mozna bylo). Jezdzi do "znachora", ktory go leczy. Guz zmniejszyl sie z 4,5 cm na 2 cm.

Nowa medycyna germanska i cala masa innych... Tu mnostwo informacji (praktycznych) na temat leczenia raka wlasnie tymi metodami roznymi, naturalnymi, alternatywnymi, niekonwencjonalnymi RAK - sposoby leczenia : Medycyna niekonwencjonalna / Zdrowie / Dieta.

A wracajac do rozkladu, uwazam podobnie jak Iridos, ze dobrze zrobic po prostu rozklad, pokazujacy, jak wplyna na tesciowa obie metody leczenia: operacja kontra leczenie naturalne.

• Lubię to! 1