Skocz do zawartości

Dzień kobiet

london63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak minie mi dzien kobiet?

pustelnik, 4 miecze, 5 bulaw

nie dobrze.. wyglada na to jakby mnie miala jakas chooroba rozlozyc?

co myslicie? ;) bede wdzieczna za pomoc w interpretacji

• Maestro
Napisano

Samotnie w łózku......No chyba,że ktoś wieczorem wpadnie i będzie namiętnie:)

Napisano

Ogólnie to miałam iść do klubu z koleżanką, ale z tych kart to chyba ten plan nie wypali ;-)

• Maestro
Napisano
Ogólnie to miałam iść do klubu z koleżanką, ale z tych kart to chyba ten plan nie wypali ;-)

Wg mnie wypali w tej 5 buław:)

Napisano

Po chwilowym uziemieniu - mogą to być jakieś zaburzenia gastryczne (może z żołądkiem) i poczuciu bezradności uda Ci się wyjść z impasu- niewykluczone, że wyjdziesz gdzieś, w każdym razie zastój Ci nie grozi.

• Lubię to! 1
Napisano

Najpierw nudy i smuty, że znów akurat jak jest taki dzień to jest lipton, a później wyjdziecie do tego klubu;)

• Lubię to! 1
Napisano

Mysle, ze jezeli cos sie ruszy to dopiero na wieczor, noc. Mozliwe, ze ten klub. 5 Bulaw to moze byc tez miejsce, gdzie jest duzo ludzi, tlok, wiec klub jak najbardziej. Wczesniej smecenie w domu i "niewiemcomisiechcizm".

Ogolnie bedziesz miala taki dzien, ze nie do konca bedziesz wiedziala, czego Ci sie tak naprawde chce. Bedziesz czegos wyczekiwala, miotala sie tu i tam... i ogolnie na sam koniec mozliwe, ze ten klub bedzie. Ale jak juz wyzej pisalam: to juz wieczor, noc.