london63 Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 jak minie mi dzien kobiet? pustelnik, 4 miecze, 5 bulaw nie dobrze.. wyglada na to jakby mnie miala jakas chooroba rozlozyc? co myslicie? bede wdzieczna za pomoc w interpretacji Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Marca 2013 Maestro Napisano 4 Marca 2013 Samotnie w łózku......No chyba,że ktoś wieczorem wpadnie i będzie namiętnie:) Cytuj
london63 Napisano 4 Marca 2013 Autor Napisano 4 Marca 2013 Ogólnie to miałam iść do klubu z koleżanką, ale z tych kart to chyba ten plan nie wypali ;-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Marca 2013 Maestro Napisano 4 Marca 2013 Ogólnie to miałam iść do klubu z koleżanką, ale z tych kart to chyba ten plan nie wypali ;-) Wg mnie wypali w tej 5 buław:) Cytuj
Kędry Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Po chwilowym uziemieniu - mogą to być jakieś zaburzenia gastryczne (może z żołądkiem) i poczuciu bezradności uda Ci się wyjść z impasu- niewykluczone, że wyjdziesz gdzieś, w każdym razie zastój Ci nie grozi. 1 Cytuj
Czarownica Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Najpierw nudy i smuty, że znów akurat jak jest taki dzień to jest lipton, a później wyjdziecie do tego klubu;) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Mysle, ze jezeli cos sie ruszy to dopiero na wieczor, noc. Mozliwe, ze ten klub. 5 Bulaw to moze byc tez miejsce, gdzie jest duzo ludzi, tlok, wiec klub jak najbardziej. Wczesniej smecenie w domu i "niewiemcomisiechcizm". Ogolnie bedziesz miala taki dzien, ze nie do konca bedziesz wiedziala, czego Ci sie tak naprawde chce. Bedziesz czegos wyczekiwala, miotala sie tu i tam... i ogolnie na sam koniec mozliwe, ze ten klub bedzie. Ale jak juz wyzej pisalam: to juz wieczor, noc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi