Maestro Inez2503 Napisano 4 Marca 2013 Maestro Napisano 4 Marca 2013 Jak mi minie mój Dzień Kobiet? 2 kielichów 10 monet 6 mieczy paź buław suma Sąd miło,spokojnie,pewnie życzenia dostanę jakieś, w tej 10 denarów dużo ludzi koło mnie (będę w pracy do wieczora), potem konakty z kimś.. Cytuj
Kędry Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Miło spędzony czas pozwoli zapomnieć Ci na chwilę o sprawach niezbyt przyjemnych dla Ciebie - życzenia, miłe pogawędki sprawią, że poczujesz się szczęśliwa - ale sąd sprawi, że wrócisz na ziemię do swych codziennych obowiązków. Po mile spędzonych chwilach powróci zwykła reczywistość Cytuj
Gość Linkinia Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Jak mi minie mój Dzień Kobiet? 2 kielichów 10 monet 6 mieczy paź buław suma Sąd Będzie dużo kontaktów z innymi ludźmi, mało czasu spędzisz sama, o ile w ogóle Życzenia dostaniesz, a jakże. Tak sobie myślę, że może na zakończenie dnia, skontaktuje się z Tobą paź buław, właśnie z życzeniami... albo 6 mieczy mówi o tym, że nie doczekałaś się czegoś... tak mi się skojarzyło (suma H.B. - Księżyc, Pustelnik). Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 4 Marca 2013 Generalnie nie sumuję.ale... 2 kielichów 10 monet 6 mieczy paź buław suma Sąd ........Koło...........Cesarz.....Koło.....Kapłanka ................Umiar........Umiar.......Wisielec .......................Kochankowie....Cesarz ...............................Koło Dużo Kół Fortuny...hmmm.....na pewne sprawy nie będę miała wpływu.. Cytuj
Czarownica Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Z rana serdeczne i ciepłe życzenia od męża face-to-face, a później poza domem jak będziesz smsem od kogoś Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Plany poczatkowe beda fajne i solidne, moze nawet jakas sympatyczna propozycja spotkania. Jednak w praktyce bedzie chaotycznie i widac tu wiele takiego nie do konca moze zadowolenia, moze nie do konca bedzie to okreslone, trzeba bedzie nieco na wyczucie. Mozliwe tez, ze bedziesz miala wiecej mozliwosci do wyboru i trzeba bedzie co nieco ze soba pogodzic. Poczatkowo niepewnosc, jak... potem rozstrzygniecie w zgodzie ze soba i ogolnie mysle, ze zadowolenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi