Arshi Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Jak zrealizuja sie moje starania o podjecie pracy w strazy pozarnej? 9mieczy-sprawiedliwosc-krolowa bulaw-10denarow lekko obawiam sie ze niebede sie kwalifikowal choc kat.C mam co jest wymogiem albo ze testow nie zdam, ale w tygodniu ide do komendanta sie popytac Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Widać tutaj wiele twoich obaw,ale.. Jak cenisz siebie tak cenią Cie inni..Co pokazesz tak Cie ocenią..w sprawiedliwości.. Wykaż się rozwagą i sprawiedliwą oceną sytuacji.. może jakaś buławowa Ci pomoże..a jeżeli nie to pokaż,że własnie ty zasługujesz na to stanowisko . A ja uważam,że może być całkiem dobrze. Cytuj
iridos Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 wg mnie nie dostaniesz tam etatu przynajmniej na razie Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Ja mysle, ze szanse na stanowiska sa, ale na przyszlosc. Ogolnie z czasem sam zaczniesz sie zastanawiac, czy to aby stanowisko dla Ciebie. Moze byc ze i sam sie rozmyslisz (tzn. zrezygnujesz). Cytuj
Arshi Napisano 13 Marca 2013 Autor Napisano 13 Marca 2013 Dowiedzialem sie ze narazie nie ma rekrytacji podpytalem sekretarke a ta poszla do komendanta i dowiedziala sie dla mnie ze to bedzie okolo maja-lipca. Wiec trzeba cwiczyc sprawnosciowke Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi