GdzieTaIrlandia Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 W lutym zaczeły się pojawiać głuche telefony . Na ten telefon gdzie zaczeły się pojawiać owe telefony miała numer bardzo nieliczna grupa ludzi z którymi się kontaktowałam. Wyłączyłam numer na prawie miesiąc. Włączyłam telefon i znowu się zaczeło. Wyciągnełam karty,ale ciezko mi to ogarnąc . Od której strony zacząc?;/ 1. Kim jest osoba która do mnie dzwoni głuchymi telefonami?- 9 buław, Cesarz, Król Denarów Osoba która była odizolowana ode mnie,ale wazna dla mnie? albo jakiś bank-pomyłkowo?(nigdzie w banku nie podawałam tego numeru tel) 2.Co ma ze mną ta osoba wspólnego/Co nas łączy?-7 kielichów, 8 kielichów, Królowa Kielichów Tutaj widzę jakies marzenia potem odejscie..ja jako kielichowa? no nie wiem 3.O co tej osobie chodzi?-(Wyleciały przy tasowaniu 2 kielichów,WISIELEC)-Wyciagnełam-CESARZOWA,RYDWAN, 3 buław I tutaj wyleciała zastój spotkania.. potem moze ta osoba chciałaby wywowałać u mnie jakiś ruch do działania? do odzewu? nie wiem:/ 4.Dlaczego ta osoba się nie odzywa i rozłącza rozmowe?(Wyleciała KSIEZYC)-wyciągnełam- 9 mieczy,WIEZA,4 denarówJakby bała się rozmowy,ze cos wyjdzie na swiatło dzienne,że sama bedzie musiała zmienic postępowanie(wieza) i wyjsc poa obręb swoich zachamowan(4 den) 5.Najwazniejsze fakty.-Królowa Buław, 4 kielichów,Paż Mieczy-no tak widac tutaj mnie,moje zastanawianie sie i poczucie,że chce wiedziec po co ktos to robi i dlaczego. 6.Co ja mam w tej sytuacji robic?Król Kielichów,ŚWIAT,10 kielichów, 6 denarów Podejsc spokojnie do tego,zamknąc te mysli,nie wracac do nich,i zyc swoim zycie, 7.Jak bezpośrednio realizuje się moja myśl o tym,że osoba która wykonuje te telefony to Pan.X? MAG, 3 kielichów, Rycerz Mieczy Mam wrażenie ,ze to ta osoba,ale ktos ją do tego prowokuje? HELLPPPPPPPP Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Marca 2013 Autor Napisano 5 Marca 2013 Mógłby ktoś spojrzeć bo ja kompletnie nie mam pojęcia jak te karty zinterpretować. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Marca 2013 Autor Napisano 5 Marca 2013 Bardzo proszę kogoś o pomoc:( bo to dziwna sytuacja . Nie wiem jak ogarnac równiez karty? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Głuche telefony wykonuje jakiś pan. Ty liczysz na kontekst uczuciowy ze to może cichy wielbiciel, ze z tego coś będzie ale lepiej uważać, tym bardziej ze jak dzwoni od miesiąca i się jeszcze nie odezwał to coś ma z głowa widać nie tak :/ I to pokazuje Księżyc - to tez karta problemów psychicznych, a 9 mieczy i Wieża to rozbicie emocjonalne, psychiczne- ma depresję, a 4 den - nie odzywa się bo dba o swoje bezpieczeństwo - nie chce być zdemaskowany. Tkwi w swoich wyobrażeniach na Twój temat - 7 kielichów. Nadal będzie dzwonił ale nic z tego konkretnego- realnego nie będzie. Jeśli Cię to meczy to zmień numer. Cytuj
alathea Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 moze dzwoni ktos, kto nie ma kasy na rozmowe.. Ksiezyc(9 mieczy, Wieza, 4 monet) - albo ktos, z kim nie chcesz rozmawiac... a numer widzisz na ekranie? wyszliscie tu w parze Krol i Krolowa kielichow, moze powinnas sie skontakowac, wyjasnic? 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Marca 2013 Autor Napisano 5 Marca 2013 Alathea numer się wyświetlił,ale jak próbowałam oddzwonić to ta osoba nie odbiera. Na smsy nie odpisuje. Jak ja odbieram to jest cisza przez parę sekund tzn słychać oddech,cos tam w tle..mówie halo itd,ale ta osoba się rozłącza... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Marca 2013 Autor Napisano 5 Marca 2013 Arachea połamałam kartę. Jedyna osoba która przychodzi mi na myśl to człowiek z którym byłam związana i do tej pory po nim choruje moje serce. Moze z 6 osób miało ten mój numer telefony.. Z tego telefonu wysłałam mu sms z zyczeniami swiatecznyi w grudniu ,ale na inny jego numer. Byc moze on dzwoni z innej karty bo kiedys pamietam,ze miał z orange z takim poczatkiem. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 jak próbowałam oddzwonić to ta osoba nie odbiera. Na smsy nie odpisuje. Jak ja odbieram to jest cisza przez parę sekund tzn słychać oddech,cos tam w tle..mówie halo itd,ale ta osoba się rozłącza... Bo nie chce rozmawiać, chce tylko"karmić" się tym że Cie usłyszy 2.Co ma ze mną ta osoba wspólnego/Co nas łączy?-7 kielichów, 8 kielichów, Królowa Kielichów - jak dla mnie tu widać nierealne wyobrażenie na Twój temat,to może być niegroźne ale może być obsesją. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Marca 2013 Autor Napisano 5 Marca 2013 w 7 kielichach mogą być marzenia.. w 8 niespełnione(bo np odszedł choć tego nie chciał?) w kielichowej ja i uczucia? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Marca 2013 Autor Napisano 5 Marca 2013 Zapytalam czy to ta osoba o której myslę?-MAG, 3 kielichów, Rycerz Mieczy -mag potwierdza? a potem moze go ktos skierował w tym kierunku ? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Rycerz mieczy to też po prostu telefon - kontakt Mag to karta iluzjonisty - mag to czarodziej, zmieniający rzeczywistość - to nie jest ta osoba o które myślisz Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Marca 2013 Autor Napisano 5 Marca 2013 No to cięzko o innego mezczyzne ktory posiadał ten numer.. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Zadałaś pytanie o Swoje myśli a nie o to czy to pan X. -> 7.Jak bezpośrednio realizuje się moja myśl o tym,że osoba która wykonuje te telefony to Pan.X? Zobacz jak sformułowałaś pytanie,zawile i co karty pokazały. Zapytaj bezpośrednio - Czy osobą która dzwoni jest Pan X? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Marca 2013 Autor Napisano 5 Marca 2013 potem zapytałam ale nie chciałam zamętu juz robić. Znalazłam karte na ktorej zapisałam -->6 kielichow,MAG,8 denarów, 9 denarów Cytuj
Gość SooYoung Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Faktycznie 6 kielichów mówi o kimś z przeszłości, hmm w takim razie przyjmijmy ze ten Mag pokazuje właśnie tego pana. Pytanie co dalej, skoro nie reaguje na Twoje smsy ? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 6 Marca 2013 Autor Napisano 6 Marca 2013 Arachea nic bo wyciaglam karte i ja polamalam. Bylam ciekawa po prostu kto to i dlaczego. Dziekuje za wasza pomoc- Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Marca 2013 Maestro Napisano 6 Marca 2013 1. Kim jest osoba która do mnie dzwoni głuchymi telefonami?- 9 buław, Cesarz, Król Denarów na pewno mężczyzną, co nie ulega wątpliwości, jest to ktoś, z kim miewałaś.miewasz jakiś cykliczny kontakt, być może dawno go nie widziałaś, a on się stęsknił za Tobą, ale nie zamierza tego okazać 2.Co ma ze mną ta osoba wspólnego/Co nas łączy?-7 kielichów, 8 kielichów, Królowa Kielichów wzbudzasz w nim ogromne emocje i pragnienia, marzy o Tobie i miewa ucieczki emocjonalne w Twoim kierunku, marzy o tym, abyś mu uległa 3.O co tej osobie chodzi?-(Wyleciały przy tasowaniu 2 kielichów,WISIELEC)-Wyciagnełam-CESARZOWA,RYDWAN, 3 buław no, chciałby Cię mieć, od dawna jest Tobą zainteresowany, chciałby abyś dała mu szansę 4.Dlaczego ta osoba się nie odzywa i rozłącza rozmowe?(Wyleciała KSIEZYC)-wyciągnełam- 9 mieczy,WIEZA,4 denarów boi się, ma dużo zahamowań, aby się ujawnić, nie wie jak zareagować 5.Najwazniejsze fakty.-Królowa Buław, 4 kielichów,Paż Mieczy kręcisz go, wkurza go fakt, ze nic między Wami nie ma, ta 4 kielichów to jakieś przemęczenie (mi pokazuje zawsze totalne psycho-fizyczne zmęczenie) 6.Co ja mam w tej sytuacji robic?Król Kielichów,ŚWIAT,10 kielichów, 6 denarów chyba zająć się mężem, a od niego odseparować...kurcze, nie wiem, bo zarówno 10 kiel i 6 denarów to karty otwarcia na druga osobę..hmmm...nie powiem Ci..nie mam pomysłu, a nie zamierzam pisać o tym, czego kompletnie nie czuję 7.Jak bezpośrednio realizuje się moja myśl o tym,że osoba która wykonuje te telefony to Pan.X? MAG, 3 kielichów, Rycerz Mieczy - mocno skomplikowane pytanie:), no bo jak myśl ma się realizować?? tu też nie powiem, masz karty meskie, masz kartę zabawy, w rycku mieczy jest pokazany nerwowy facet, którego drażni wszystko, a tym bardziej odmowa, w Magu jest uwodziciel i podrywacz... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 14 Marca 2013 Autor Napisano 14 Marca 2013 (edytowane) Zadzwoniłam pod ten numer z innego numeru.. Odezwała się kobieta. I tak sie zastanawiam jak to się ma do rozkładu skoro karty pokazały ,że osoba która dzwoniła to mężczyzna? 2.Co ma ze mną ta osoba wspólnego/Co nas łączy?-7 kielichów, 8 kielichów, Królowa Kielichów - czy możliwe jest np to,że ta osoba chciała coś w sobie zmienić i dlatego się ze mną kontaktowała? Królowa Kielichów to np moja mama podała.. Ale jak ma się to do tego kto do mnie dzwonił?ewidentnie jest tak CESARZ i król denarów? Edytowane 14 Marca 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 To, ze odebrala kobieta, nie oznacza, ze nie dzwonil mezczyzna. Telefon mogl odebrac przeciez ktos inny niz ten, kto dzwonil. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 14 Marca 2013 Autor Napisano 14 Marca 2013 Sacral no niby tak,ale w tle kiedys tez dwie kobiety słyszałam,około 2 msc temu..chyba telefonu nie wyłączyły. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi