Gość alles-in1 Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Czekamy na wazne wyniki badan, dzwonilam juz do recepcji, ale Pani nie chciala mi nic powiedziec, mam czekac na telefon od lekarza Wyjelam karty aby zapytac jakie informacje przekaze mi lekarz o wynikach badan mojego synka i karty same wypadly 5 mieczy i Giermek kielichow - nowotwor dziecka dolozylam jeszcze 2 monet 3 bulaw 4 mieczy - pobyt w szpitalu sie szykuje? Zaraz zwariuje, prosze zerknijcie ... Chodze z telefonem nawet do WC czekajac na jakies informacje... Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) Ja mysle, ze oni sami jeszcze nie wiedza do konca i mozliwe, ze beda potrzebne dodatkowe badania, stad byc moze zaproponuja hospitalizacje dziecka. Glowa do gory kochana... Z tych dwoch kart... 5 Mieczy i Paz Kielichow suma to Slonce... i HB to V Papiez... 5 Mieczy moze wskazywac na krotka, zdawkowa wiadomosc, dotyczaca Twojego dziecka. Slonce to rada jednak, zeby nie denerwowac sie. Papiez moze swiadczyc o koniecznosci dodatkowych badan, ale nie wolno Ci sie stresowac. Po prostu badania sa po to, aby moc wszystko dokladnie obejrzec, wykluczyc, ewentualnie dostrzec wystarczajaco wczesnie. Dalej zobacz... Te krotkie badania i wiadomosc... diagnoza... ida w kierunku szukania dalej... i rzeczywiscie dlatego moze tu sie szykowac pobyt w szpitalu. I znowu z tych trzech kart wychodzi Ci Sloneczko. Nie stresuj sie. Podejdz na ludzie. Badania sa potrzebne, po prostu, zeby moc ewetnualnie cos wykluczyc albo odpowiednio wczesnie odpowiednio zadzialac. Podsum calego rozkladu to Umiarkowanie i Papiez (HB)... tu widac potrzebe pewnych kompromisow, pogodzenia niektorych spraw, zeby moc zobaczyc nieco glebiej. Takim kompromisem moze byc hospitalizowanie, bo niektorych badan nie mozna przeprowadzac ambulatoryjnie np. Taka mysl tylko. Takze ja mysle, ze po prostu oni jeszcze nie do konca wiedza... ewentualnie chca miec pewnosc... zeby wszystko moc wykluczyc i moga Ci zaproponowac, zeby dziecko jeszcze dokladniej zbadac. Edytowane 5 Marca 2013 przez SacralNirvana dopisek Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) SacralNirvana - bardzo Ci dziekuje, jednak nie potrafie sie uspokoic... Moj tata zmarl na nowotwor wezlow chlonnych, a mojemu dziecku wyskoczyly wlasnie guzy wezlow chlonnych szyi Edytowane 5 Marca 2013 przez alles-in1 Cytuj
Davisa Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 zgadzam się z Sakralką - nie denerwuj się i bądź dobrej myśli. W sumach masz Słońce:_okok: Lekarze pewnie muszą dokładniej przebadać dziecko. Musisz być teraz optymistką, bo od Twojego nastawienia bardzo dużo zależy. Cytuj
melyss Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 a ja myślę, że to twój strach w tych kartach... nie powinno się kłaść kart sobie a tym bardziej dziecku swojemu. .... Za dużo emocji. Napisz koniecznie co ci powiedzieli... Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Dzwonila Pani doktor.. podejrzewaja, ze to mononukleoza... cale szczescie, ze to nie nowotwor... tak sie balam... Podejrzewaja jeszcze jedna chorobe (nie powiedziala jaka, a ja glupia nie zapytalam z tych emocji...) W poniedzialek mamy wrocic, beda wykonywane kolejne badania... Niby jestem troche spokojniejsza, ale jakas niepewnosc pozostala... Czekam na kolejny tydzien i kolejne badania... Bardzo Wam dziewczyny dziekuje za wsparcie... Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Czyli, jak pisalam, sami jeszcze do konca nie wiedza. Ale podstawa jest taka, zeby sie nie zadreczac. Sama widzisz, ile "dobrego" z tego wychodzi. A i z rozkladu widac, ze beda chcieli cos wyjasnic dodatkowymi badaniami. Trzymam kciuki za Ciebie i synka... Zdrowka! I glowa do gory... Cytuj
Kędry Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Tak bez kart dodam, jeżeli jakieś wyniki są bardzo złe, to od razu sami alarmują i wzywają na rozmowę. Tak na przyszłość, żeby się nie denerwować. Życzę dzieciątku szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi