Skocz do zawartości

Co się dzieje??

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Mam problem..od rana nie mogę dodzwonić się do mojej przyjaciółki..Zawsze jak nie może odebrać, to przynajmniej mi sms wyśle..Ma poważne problemy zdrowotne i się o nią boję...Wysłałam jej sms, ale bez odzewu... Sprawdziłam w necie, bo jestem w pracy (zweryfikuję jak tylko się dowiem)..

Co się z nią dzieje?

Mag 6 mieczy 7 monet suma Kapłanka

chyba pojechała na badania do szpitala, 7 monet i Kapłanka w podsumie każą mi uzbroić się w cierpliwość

Napisano

6 mieczy to właśnie brak kontaktu.

Myślę, że po prostu coś jej wypadło, gada, załatwia coś. Zmienia. Jakieś nieprzewidziane okoliczności, może musiała gdzieś wyjechać. Z tą 7 monet to zawodowa zmiana.

Ale Kapłanka faktycznie radzi cierpliwość.

Napisano

Na tyle złe sie poczula ze musiala udac sie do odpowiedniej jednostki , mozliwe ze na tyle źle ze to ktos ja musial tam doprowadzic a tel poprstu zostal gdzies w tle tej sytuacji.

• Maestro
Napisano

Juz wiem:)) Odezwała się na gg, rano była u lekarza, w międzyczasie zepsuł jej się telefon komórkowy,tzn, widziała kto dzwoni, ale nie mogła odebrać i nawet na sms nie mogła odpisać. Zaniosła szybko telefon do naprawy, stąd pewnie 6 mieczy i 7 monet - cierpliwe czekanie..

Napisano

Fajnie, jak sie cos wyjasnia i otrzymuje sie potwierdzenie tego, co pokazaly karty :)