women32 Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Wczoraj źle zadałam pytanie kartom,dziś za dobrą radą poprawiam ten błąd .... Co będzie dalej ze stanem zdrowia mojej teściowej jeżeli PODDA SIĘ zabiegowi chirurgicznemu ( usunięcie brodawki złośliwej ) 5 pucharów-coś w organizmie co może pęknąć i się wylać czyli ja tak rozumuję te wycięcie z tym jest związane? 7 pucharów odwr-zabieg pod narkozą ? Śmierć odwr-nieodwracalne zmiany w tkankach, coś da się zaleczyć a nie wyleczyć czyli jeżeli to wytnie mogą być przerzuty ? ( tak zgaduje bo nie znam się zbytnio spisuję z internetu z pewnego bloga o tej tematyce ) Rycerz buław- ? Co będzie ze stanem jej zdrowia jeżeli NIE PODDA się zabiegowi ? Królowa pucharów-to ogólnie zasłabnięcia,będzie słaba może mieć problemy z sercem ( leczy się na nie też ) Sprawiedliwość odwr-bóle głowy,ostrożnie z nerkami musi uważać. 7 buław-? Walet buław-? Nie potrafię ich zinterpretować,proszę o wskazówki. Cytuj
iridos Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 nie odwracam kart ciężko mi sie je czyta po tych powiedziałabym ze sie nie podda zabiegowi będzie walczyła Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Co bedzie, jezeli sie podda? 5 Kielichow, 7 Kielichow (-), XIII Smierc (-) ---> suma I Mag; suma HB VII Rydwan Tzn. ja mysle, ze cos tutaj moze pojsc nie tak. Na pewno leczenie operacyjne nie przyniesie az takich efektow, jak mozna by sie tego spodziewac. Mozliwe tez, ze leczenie sprawi, ze stanie z "prawda" prosto w oczy i tak ja to zlamie, ze zniknie jej wola walki, w tym rowniez o zycie. W odwroconych 7 Kielichach i Smierci widac droge do nikad. Pomylke, ktorej towarzyszy wrecz smiertelny lek. Obydwa podsumy radza, aby tu, jezeli bierze sie pod uwage metode konwencjonalna, z tesciowa postepowac bardzo ostroznie. Konkretnie, w sposob przemyslany i niekoniecznie do konca jej wszystko mowic. Psychika odgrywa tu duza role. W chorobach nowotworowych wazne jest, aby nie tracic woli walki. Tracisz, poddajesz sie i po Tobie. Co bedzie, jezeli sie nie podda? VIII Sprawiedliwosc (-), 7 Bulaw, Paz Bulaw ---> suma XIX Slonce; suma HB XV Diabel i VI Kochankowie. Widac tu, ze wezmie sprawy w swoje rece i nadal bedzie szukala metod alternatywnych. W podsumie masz Slonce i Diabla i Kochankow. Ogolnie jest tu mowa o tym, ze bedzie starala sie dotrzec do jak najlepszej opieki medycznej a i Slonce radzi, aby nie stresowac sie niepotrzebnie. _____________ Tak na marginesie... radze poczytac lub posluchac, chocby o nowej medycynie germanskiej. Jest tam omowione, jak organizm reaguje chocby na stres. Ogolnie rak nie jest tym, co usiluje nam wmowic medycyna akademicka. To nie dzial medyczny a materialow jest sporo. W kazdym razie operacja i medycyna akademicka moga tesciowa ostro podlamac... i sprawic, ze straci wole walki o siebie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Tu mysle, ze dosc ciekawa pozycja w tym temacie. Ksiazkowa... Rak nie jest chorobą - Andreas Moritz - www.dobreksiazki.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi