Skocz do zawartości

Praca do końca marca

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy uda mi się podjąć pracę do końca marca?

Odpowiedź: 10 buław

Tło: As buław + Papież + Głupiec/Kochankowie

No i znowu 10 w rozkładzie ;) Wydaje mi się, że jest na to spora szansa, ale będę miał trudności z podjęciem decyzji - pewnie oferta nie będzie mi odpowiadała.

Napisano

Tło: As buław + Papież + Głupiec/Kochankowie ---> suma XII Wisielec; suma HB VII Rydwan

Tzn. nie wiem. Tu wyglada tak, jakbys ogolnie mial potencjal i mozliwosci, zeby te prace znalesc a cos Cie caly czas ogranicza.

Jakas propozycja moze sie pojawic i owszem, ale mysle, ze jej nie dostaniesz. Ewentualnie bedzie potrzeba konkretnego zadzialania i pokonania pewnych trudnosci (V Papiez - jakies ramy, ktore podobnie jak 10 Bulaw Ciebie ogranicza, moze jakies przepisy czy oczekiwania). W Papiezu + Glupcu moze tez chodzic o to, ze praca nie bedzie odpowiadala Twoim oczekiwaniom. Cos moze Ciebie rozczarowac. Kochankowie mowia o potrzebie podjecia jakiejs decyzji. Wisielec raczej pracy nie zwiaztuje. Rydwan, na dwoje babka wruzyla. Ogolnie zacheta do dzialan, ale tu moze tez pokazywac, ze bedziesz szukal dalej.

Takze mysle, ze raczej nie. Jezeli to z wielkim trudem, pokonujac jakies zaistniale trudnosci.

• Maestro
Napisano

cięzko będzie, ktoś Ci coś zaproponuje, bo widać inicjatywę, ale to chyba nie to, jeszcze poczekasz..

Napisano
Tu wyglada tak, jakbys ogolnie mial potencjal i mozliwosci, zeby te prace znalesc a cos Cie caly czas ogranicza.

Jest dokładnie tak jak mówisz :)

Napisano (edytowane)

Pracę możesz znaleźć, ale nie będziesz zadowolony,jakaś mozolna , mecząca, umowa śmieciowa może być.

pozdrawiam

Edytowane przez mlodzia
dopisek
Napisano
Czy uda mi się podjąć pracę do końca marca?

No i znowu 10 w rozkładzie ;) Wydaje mi się, że jest na to spora szansa, ale będę miał trudności z podjęciem decyzji - pewnie oferta nie będzie mi odpowiadała.

Będziesz cały czas zmobilizowany, rynek pracy będziesz miał pod kontrolą ( czujny) ale do końca marca nie zwiążesz się jeszcze umową o pracę. Ale czerpał będziesz z tego żmudnego szukania naukę, doświadczenie co zaprocentuje na przyszłość. Kochankowie to rozterki. Bądź bardziej otwarty na to co przychodzi z zewnątrz bys czegos nie ominął (Głupiec) bo opaczność czuwa nad Tobą (Papież).

Powodzenia.