pawel116 Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Czy uda mi się podjąć pracę do końca marca? Odpowiedź: 10 buław Tło: As buław + Papież + Głupiec/Kochankowie No i znowu 10 w rozkładzie Wydaje mi się, że jest na to spora szansa, ale będę miał trudności z podjęciem decyzji - pewnie oferta nie będzie mi odpowiadała. Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Odpowiedź: 10 buław Tło: As buław + Papież + Głupiec/Kochankowie ---> suma XII Wisielec; suma HB VII Rydwan Tzn. nie wiem. Tu wyglada tak, jakbys ogolnie mial potencjal i mozliwosci, zeby te prace znalesc a cos Cie caly czas ogranicza. Jakas propozycja moze sie pojawic i owszem, ale mysle, ze jej nie dostaniesz. Ewentualnie bedzie potrzeba konkretnego zadzialania i pokonania pewnych trudnosci (V Papiez - jakies ramy, ktore podobnie jak 10 Bulaw Ciebie ogranicza, moze jakies przepisy czy oczekiwania). W Papiezu + Glupcu moze tez chodzic o to, ze praca nie bedzie odpowiadala Twoim oczekiwaniom. Cos moze Ciebie rozczarowac. Kochankowie mowia o potrzebie podjecia jakiejs decyzji. Wisielec raczej pracy nie zwiaztuje. Rydwan, na dwoje babka wruzyla. Ogolnie zacheta do dzialan, ale tu moze tez pokazywac, ze bedziesz szukal dalej. Takze mysle, ze raczej nie. Jezeli to z wielkim trudem, pokonujac jakies zaistniale trudnosci. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Marca 2013 Maestro Napisano 5 Marca 2013 Odpowiedź: 10 buław Tło: As buław + Papież + Głupiec/Kochankowie cięzko będzie, ktoś Ci coś zaproponuje, bo widać inicjatywę, ale to chyba nie to, jeszcze poczekasz.. Cytuj
pawel116 Napisano 5 Marca 2013 Autor Napisano 5 Marca 2013 Tu wyglada tak, jakbys ogolnie mial potencjal i mozliwosci, zeby te prace znalesc a cos Cie caly czas ogranicza. Jest dokładnie tak jak mówisz Cytuj
mlodzia Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) Pracę możesz znaleźć, ale nie będziesz zadowolony,jakaś mozolna , mecząca, umowa śmieciowa może być. pozdrawiam Edytowane 5 Marca 2013 przez mlodzia dopisek Cytuj
iridos Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 wg mnie mimo szukania nie bedziesz zatrudniony Cytuj
Vivere Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Czy uda mi się podjąć pracę do końca marca? Odpowiedź: 10 buław Tło: As buław + Papież + Głupiec/Kochankowie No i znowu 10 w rozkładzie Wydaje mi się, że jest na to spora szansa, ale będę miał trudności z podjęciem decyzji - pewnie oferta nie będzie mi odpowiadała. Będziesz cały czas zmobilizowany, rynek pracy będziesz miał pod kontrolą ( czujny) ale do końca marca nie zwiążesz się jeszcze umową o pracę. Ale czerpał będziesz z tego żmudnego szukania naukę, doświadczenie co zaprocentuje na przyszłość. Kochankowie to rozterki. Bądź bardziej otwarty na to co przychodzi z zewnątrz bys czegos nie ominął (Głupiec) bo opaczność czuwa nad Tobą (Papież). Powodzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi