london63 Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Jak minie mi tydzień rycerz kielichów rydwan królowa buław no wkoncu cos sie polepszy:) jednak mam problem z interpretacją. Ktoś zaproponuje mi jakiś wyjazd? Jakaś sprawa może ruszy.. hmm Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Rycerz Kielichow, VII Rydwan, Krolowa Bulaw ---> suma 0 Glupiec, suma HB VII Rydwan Spontanicznie moze pojawic sie (prawdopodobnie ze strony jakiegos pana) propozycja jakiegos wyjazdu albo wspolnego wyjscia. Ogolnie dac sie poniesc, nie zwlekac, jak spodoba Ci sie propozycja to po prostu skorzystac. Cytuj
Kędry Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Daj się ponieść życiu - poczuj się jak jego prawdziwa królowa - możesz przeżyć coś miłego, spontanicznego - niewykluczone, że stanie się to za sprawą jakiegoś pana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi