Skocz do zawartości

Gabinet Luster za każdym, kto już zrobił;)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

1. Jakie jest moje ogólne odbicie w oczach spotykanych ludzi? (chodzi o magnetyzm, atrakcyjnosc fizyczną, pierwsze wrażenie)

9 denarów 8 denarów 6 pucharów - jestem zadbana, atrakcyjna, niezależna, pracowita, młodo wyglądam, spontaniczna, ciepła i życzliwa

2.Jakie odbicie tworzę w oczach osób znających mnie z widzenia?

7 pucharów słonce 7 denarów - wiecznie zamyślona, radosna, uśmiechnięta, ciepła, cierpliwa

3. Co powinnam zrobić, by odbicie było lepszej jakości?

2 puchary sprawiedliwość 5 pucharów - być bardziej otwartą, cieplejszą, bardziej wyrozumiałą

Napisano

1. Jakie jest moje ogólne odbicie w oczach spotykanych ludzi? (chodzi o magnetyzm, atrakcyjnosc fizyczną, pierwsze wrażenie)

9 denarów 8 denarów 6 pucharów

No jak piszesz, zadbana i mloda wygladem. Dodatkowo te 8 Monet kojarzy mi sie z tym, ze jestes dosc wysportowana, nie wiem, gimnastykujesz sie lub w jakis inny sposob dbasz o cialo, jego kondycje. W kazdym razie Twoj wyglad to nie tylko zasluga genow, chociaz te sa swietne, ale tez pracy nad soba. Wiesz, jak i co podkeslic, zeby bylo super.

7 pucharów słonce 7 denarów

Wydaje mi sie, ze jestes odbierana jako taka osoba chodzaca nieco z glowa w chmurach. Radosny, owszem, przyjazna. Moze momentami tez masz troche smutny wyraz twarzy... tak moga to odbierac inni. A moze on po prostu wynikac z tego, ze bywasz zamyslona. Poza tym jestes osoba, ktora wnosi wiele zycia i wiele usmiechu. Takim wlasnie Sloneczkiem jestes.

2 puchary sprawiedliwość 5 pucharów

Powiedzialabym, ze owszem, pielegnoswac kontakty z innymi, ale tez spojrzec na niektore z nich bardziej trzezwo. Mozliwe, ze przez swoja marzycieska nature pomijasz te znajomosci, ktore maja spory potencjal na rzecz tych, ktore na Ciebie nie zasluguja.

Napisano

9 denarów 8 denarów 6 pucharów - 9 denarów kojarzy mi się z takim naturalnym wyglądem, zero przesady w stroju cz makijażu, wszystko jest odpowiednio dobrane i stonowane, bez pstrokacizny (takie mam skojarzenie) i wyglądu typu "papuga", powiedziałabym, że bardzo dbasz o swoją fizyczność, jesteś ciepła i rodzinna....

7 pucharów słonce 7 denarów - lubisz pobujać w obłokach, czasami budzi się w Tobie małe dziecko, masz dużo zapału, jesteś konsekwentna i odpowiedzialna

2 puchary sprawiedliwość 5 pucharów - chyba sprawiedliwie osądzić niektóre relacje, bo jesteś nimi rozczarowana - nie ma w nich wymiany...

• Maestro
Napisano

9 denarów 8 denarów 6 pucharów

No jak piszesz, zadbana i mloda wygladem. Dodatkowo te 8 Monet kojarzy mi sie z tym, ze jestes dosc wysportowana, nie wiem, gimnastykujesz sie lub w jakis inny sposob dbasz o cialo, jego kondycje. W kazdym razie Twoj wyglad to nie tylko zasluga genow, chociaz te sa swietne, ale tez pracy nad soba. Wiesz, jak i co podkeslic, zeby bylo super.

Fakt, jestem wysportowana. Regularnie ćwiczę i dużo się ruszam:)To, co zawdzięczam genom, to młody wygląd, natomiast cała reszta to moja ciągła praca nad sobą:))

Napisano

a ten watek nie powinien byc we wzajemnej pomocy tarocistow?

trudno bedzie obiektywnie zweryfikowac

PS ide malpowac rozklad :)

• Maestro
Napisano
a ten watek nie powinien byc we wzajemnej pomocy tarocistow?

trudno bedzie obiektywnie zweryfikowac

PS ide malpowac rozklad :)

Uznałam go za rozkład bardziej terapeutyczny, stąd mój (świadomy) pomysł na umieszczenie go tutaj:)

Napisano

9 denarów 8 denarów 6 pucharów - j

Zostałaś hojnie wyposażona przez naturę - uroda, osobisty wdzięk, powab, nie pozostają bez echa wśród otoczenia. Zaradność , łatwość nawiązywania kontaktów czynią Cię w oczach ludzi osobą nietuzinkową.

7 pucharów słonce 7 denarów - eksponujesz swoje ciepło, życzliwość, pracowitość oraz delikatną nutkę tajemniczości. To składa się na bardzo ciekawy obraz Twojej osoby.

2 puchary sprawiedliwość 5 pucharów - być bardziej otwarta, spontaniczna, radosna - mniej oceniać i analizować, pozbyć się emocjonalnego chłodu - nie okazywać go, gdy wnętrze mówi co innego.

Napisano

9 denarów 8 denarów 6 pucharów -

Nie masz zadnego powodu do narzekania. Wygladasz swietnie, moglabys zostac ikona mody.

Mlodo wygladasz, ale wiekszosc jest efektem pracy nad soba i wysilku (8 monet)

Nie dodam nic nowego niestety... ;)

Mysle, ze tworzysz taka ciepla atmosfere, ale tez czekasz nie wiadomo na co.

Moze jestes troche zdystansowana, wycofana, obserwujesz...

Przypuszczam, że jestes na etapie wiosennych porządkow w Twoich znajomościach.

Dokonujesz remanentu, by pozbyc sie tego, co nie przynosi Ci nic poza bałaganem i niepokojem.

Jestes raczej optymistka, chociaz nature masz bardziej introwertyczna, nie pokazujesz za wiele emocji,

jestes wywazona, spokojna, opanowana... moze za bardzo?

2 puchary sprawiedliwość 5 pucharów -

Nie bac się bliskosci, emocji, smutków, rozczarowan...

Dopuscic ludzi do siebie blizej, ale patrzec trzezwo i obiektywnie, by sie nie rozczarować.

Może masz zbyt surowe wymagania w stosunku do samej siebie i przynosi Ci to rozczarowania?

Może tez jest tak, że chcesz bliskosci za bardzo, i kiedy ktos nie moze lub nie chce Ci tego dac, cierpisz...

Mysle tez, że prawdopodobnie ktoś Cię zranil, i nie możesz jeszcze do siebie dojsc,

chociaz jestes juz na drodze ku uzdrowieniu ;)

Takie tam Solarowe mądrości ;P

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

9 denarów 8 denarów 6 pucharów -

Nie masz zadnego powodu do narzekania. Wygladasz swietnie, moglabys zostac ikona mody.

Mlodo wygladasz, ale wiekszosc jest efektem pracy nad soba i wysilku (8 monet)

Nie dodam nic nowego niestety... ;)

Mysle, ze tworzysz taka ciepla atmosfere, ale tez czekasz nie wiadomo na co.

Moze jestes troche zdystansowana, wycofana, obserwujesz...

Przypuszczam, że jestes na etapie wiosennych porządkow w Twoich znajomościach.

Dokonujesz remanentu, by pozbyc sie tego, co nie przynosi Ci nic poza bałaganem i niepokojem.

Jestes raczej optymistka, chociaz nature masz bardziej introwertyczna, nie pokazujesz za wiele emocji,

jestes wywazona, spokojna, opanowana... moze za bardzo?

2 puchary sprawiedliwość 5 pucharów -

Nie bac się bliskosci, emocji, smutków, rozczarowan...

Dopuscic ludzi do siebie blizej, ale patrzec trzezwo i obiektywnie, by sie nie rozczarować.

Może masz zbyt surowe wymagania w stosunku do samej siebie i przynosi Ci to rozczarowania?

Może tez jest tak, że chcesz bliskosci za bardzo, i kiedy ktos nie moze lub nie chce Ci tego dac, cierpisz...

Mysle tez, że prawdopodobnie ktoś Cię zranil, i nie możesz jeszcze do siebie dojsc,

chociaz jestes juz na drodze ku uzdrowieniu ;)

Takie tam Solarowe mądrości ;P

Masz rację, wbrew pozorom jestem introwertyczką:) Dużo ludzi to szokuje, bo odbierają mnie zgoła inaczej ale to prawda, moje prawdziwe emocje i uczucia są we mnie:) Pozornie sprawiam wrażenie osoby towarzyskiej i otwartej... I robię porządki w znajomościach, pozbyłam się już kilku w ostatnim czasie, takich,które były nadto toksyczne..I dobrze mi z tym:) Co do wymagań,to wymagam wiele od siebie,ale i od innych też...im większy szacunek mam do kogoś tym więcej..

Napisano

Ty z tego, co kojarze, jestes Inez 7 numerologiczna...

To Tarotowo Rydwan... czyli jednak introwertyk... bardzo wrazliwy ogolnie osobnik...

• Maestro
Napisano
Ty z tego, co kojarze, jestes Inez 7 numerologiczna...

To Tarotowo Rydwan... czyli jednak introwertyk... bardzo wrazliwy ogolnie osobnik...

Dobrze kojarzysz, jestem 7 z 25:). Jestem wrażliwa, to fakt, stąd często w Królowej Pucharów wychodzę:)