Skocz do zawartości

Poranna Randka :)

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak przebiegnie moje jutrzejsze spotkanie z Panem? :)

Walet pucharów+ Wieża+ 7 kijów+ As kijów+ Mag--> Gwiazda

Spotkanie to chyba zmieni moje podejście do Pana które jest pełne znaków zapytania, ponieważ jakoś mi się wydaje, że brak chemii między nami. Wydaje mi się, że będzie miło i konkretnie :)

Napisano

Mi się wydaje, ze ktoś się spoźni na to spotkanie :)

Napisano

mi sie wydaje, ze pan bedzie musial szybciej wybyć ;)

ale bedzie milo, tylko po drodze jakis zgrzyt

Gość SooYoung
Napisano

Akurat chemię (jeśli masz na myśli seksualne przyciąganie) widać w 7 buławach i Asie buław :)

Zwłaszcza od strony pana - Mag - Ty mu się podobasz - Gwiazda.

Myślę że w Wieży pokazały się Twoje niespełnione oczekiwania, coś cię jutro zdenerwuje, zaniepokoi.

Napisano

no ten Pan to jest ciekawy przypadek. Bardzo mi się podoba wizualnie, jest dobrym, taktownym, czułym facetem, ale jego nieśmiałość i skromność sprawiają, że nie mam ochoty iść w to dalej, a mimo to chcę spróbować (ponownie) się przełamać, bo wiem, że mało takich panów po świecie chodzi.

Gość SooYoung
Napisano

Nie widziałam go na oczy, ale z tego co napisałaś plus ta skromność i nieśmiałość są zaletami. Tacy panowie to rzadkość, niestety.

Myślę że może być Tobą onieśmielony.

A nieśmiałość, cóż, możesz mieć ten komfort że nie będzie podrywać i np. w ten sposób sprawdzać się. Panowie typy "Hop do przodu..." - mają pełno koleżanek, czy przyjaciółek a Ty potem przez to możesz mieć zmartwienia. Ale co kto lubi.

Napisano

Wiem to wszystko. Zawsze mnie ciągnęło do "drani" a mam już tego dość. Dlatego też ta randka :) Jutro dam znać jak przebiegło spotkanie :)

Napisano

Skoro mowisz, ze pan jest niesmialy to tu moze runac ta niesmialosc i pan przejdzie do dzialania. Ogolnie tu duzo dzialania bedzie. Wyjscie poza dotychczasowe struktury znajomosci.

• Maestro
Napisano

Mi osobiście połączenie Waleta Pucharów z Wieżą pokazało, że facet się obraził na mnie i rozłączył rozmowę telefoniczną...Więc uważam, że on może nadmiernie emocjonalnie na coś zareagować (chyba, ze ta karta w tym przypadku określa Ciebie), może ktoś się spóźni, czy coś w tym stylu i trochę nerwów się pojawi, potem ja w tym Magu widzę próby oczarowania kogoś, w celu dojścia do porozumienia, tak aby było miło jak zawsze:) Gwiazda niesie nadzieję na to, ze wszystko skończy się w ciepłej i pogodnej atmosferze:)

Napisano

werf. Było spokojnie. Byliśmy na spacerze w parku. W niektórych momentach pojawiała się krępująca cisza. Rozmowa nie była taka płynna jak powinna, że tematy się nie kończyły, ale musiałam szukać tematów w głowie. On bardzo się wystroił i wypachnił na to spotkanie. Widziałam, że jest zestresowany. Ja nie czułam się też zbyt swobodnie. Ogólnie było miło, ale spotkanie nie spełniło moich oczekiwań. Jesteśmy umówieni jeszcze w niedzielę do kina. Zobaczymy.