Madlen_88 Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Jak przebiegnie moje jutrzejsze spotkanie z Panem? Walet pucharów+ Wieża+ 7 kijów+ As kijów+ Mag--> Gwiazda Spotkanie to chyba zmieni moje podejście do Pana które jest pełne znaków zapytania, ponieważ jakoś mi się wydaje, że brak chemii między nami. Wydaje mi się, że będzie miło i konkretnie Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Mi się wydaje, ze ktoś się spoźni na to spotkanie Cytuj
alathea Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 mi sie wydaje, ze pan bedzie musial szybciej wybyć ale bedzie milo, tylko po drodze jakis zgrzyt Cytuj
Gość SooYoung Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Akurat chemię (jeśli masz na myśli seksualne przyciąganie) widać w 7 buławach i Asie buław Zwłaszcza od strony pana - Mag - Ty mu się podobasz - Gwiazda. Myślę że w Wieży pokazały się Twoje niespełnione oczekiwania, coś cię jutro zdenerwuje, zaniepokoi. Cytuj
Madlen_88 Napisano 5 Marca 2013 Autor Napisano 5 Marca 2013 no ten Pan to jest ciekawy przypadek. Bardzo mi się podoba wizualnie, jest dobrym, taktownym, czułym facetem, ale jego nieśmiałość i skromność sprawiają, że nie mam ochoty iść w to dalej, a mimo to chcę spróbować (ponownie) się przełamać, bo wiem, że mało takich panów po świecie chodzi. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 Nie widziałam go na oczy, ale z tego co napisałaś plus ta skromność i nieśmiałość są zaletami. Tacy panowie to rzadkość, niestety. Myślę że może być Tobą onieśmielony. A nieśmiałość, cóż, możesz mieć ten komfort że nie będzie podrywać i np. w ten sposób sprawdzać się. Panowie typy "Hop do przodu..." - mają pełno koleżanek, czy przyjaciółek a Ty potem przez to możesz mieć zmartwienia. Ale co kto lubi. Cytuj
Madlen_88 Napisano 5 Marca 2013 Autor Napisano 5 Marca 2013 Wiem to wszystko. Zawsze mnie ciągnęło do "drani" a mam już tego dość. Dlatego też ta randka Jutro dam znać jak przebiegło spotkanie Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 Skoro mowisz, ze pan jest niesmialy to tu moze runac ta niesmialosc i pan przejdzie do dzialania. Ogolnie tu duzo dzialania bedzie. Wyjscie poza dotychczasowe struktury znajomosci. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Marca 2013 Maestro Napisano 6 Marca 2013 Mi osobiście połączenie Waleta Pucharów z Wieżą pokazało, że facet się obraził na mnie i rozłączył rozmowę telefoniczną...Więc uważam, że on może nadmiernie emocjonalnie na coś zareagować (chyba, ze ta karta w tym przypadku określa Ciebie), może ktoś się spóźni, czy coś w tym stylu i trochę nerwów się pojawi, potem ja w tym Magu widzę próby oczarowania kogoś, w celu dojścia do porozumienia, tak aby było miło jak zawsze:) Gwiazda niesie nadzieję na to, ze wszystko skończy się w ciepłej i pogodnej atmosferze:) Cytuj
Madlen_88 Napisano 6 Marca 2013 Autor Napisano 6 Marca 2013 werf. Było spokojnie. Byliśmy na spacerze w parku. W niektórych momentach pojawiała się krępująca cisza. Rozmowa nie była taka płynna jak powinna, że tematy się nie kończyły, ale musiałam szukać tematów w głowie. On bardzo się wystroił i wypachnił na to spotkanie. Widziałam, że jest zestresowany. Ja nie czułam się też zbyt swobodnie. Ogólnie było miło, ale spotkanie nie spełniło moich oczekiwań. Jesteśmy umówieni jeszcze w niedzielę do kina. Zobaczymy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi