Skocz do zawartości

Celt na pomysł

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

ja znów mam "świetny" pomysł:-) rozłożyłam karty z zapytaniem, jak ten mój pomysł się zrealizuje. Jest to pomysł na połączenie/wykorzystanie mojego hobby i wszystkich pasji jakie posiadam. Nie wiem, czy kiedyś z tego będzie jakakolwiek praca zarobkowa, ale na pewno będę mieć satysfakcję. Karty RW, ułożenie proste.

1. to co jest teraz - XVII Gwiazda - pojawiła się we mnie nadzieja, małe światełko w tunelu...

2. okoliczności towarzyszące - 5 pucharów - jestem rozczarowana swoja pracą i realizacją zawodową...

3. zwieńczenie - VII rydwan - pragnę zmiany i to dużej, takiej namacalnej, a nie mrzonek i bujania w obłokach....

4. podstawa sprawy - VIII moc - wiem, że mam wszystko co potrzebne, aby pociągnąć ten projekt

5. to co było - 7 buław - brak zdecydowania w działaniu, konsekwencji, wiary w siebie...

6. to co nadchodzi - 6 denarów - nadejdzie czas dzielenia się tym, co posiadam....

7. jak ja widzę tą sytuację - paź buław - noooo będę to wszystko robić pierwszy raz, więc będę musiała się przygotować jak uczeń do klasówki:-)

8. miejsce działania - 6 pucharów - na pewno ma to być formą odrodzenia, takie jest założenie....

9. moje nadzieje/obawy - as denarów - chcę aby ten projekt się powiódł

10. wynik: Głupiec => dobrane: XX sąd, XI sprawiedliwość, 4 buławy - obstawiam, że to nowy cykl....

będę wdzięczna za Wasze interpretacje

I.

bardzo dziękuję:bukiet:

• Maestro
Napisano

Widać Twój zapał, optymizm, pozytywne myślenie mimo, że na czymś się zawiodłaś, mimo, że Ci się nie udało, to bardzo ważne, bo to połowa sukcesu. Chcesz się rozwijać, iść naprzód, bo wiesz, że możesz, ze masz duży potencjał, aby pokazać innym, aby udowodnić sobie swoją wartość:). Były nerwy, prawdopodobnie związane z niepowodzeniami (5 pucharów), ale nadchodzi okres, gdy Ciebie docenią, gdy w końcu otrzymasz to, na co naprawdę zasługujesz. Zaczniesz działać w miejscu, które znasz i dobrze się w nim czujesz, jedyne czego się obawiasz, to może zaprzepaszczenia szansy, która jak widać w tym asie jest bardzo realna. Wynik jest bardzo dobry, bo mówi, że zaczniesz coś od nowa i osiągniesz sukces, bo znajdziesz swoje miejsce na ziemi:)

• Maestro
Napisano
Inez... aleś Ty szybka!:-)))

dzięki:-)

Taka moja natura, jak wiem, że mogę coś zrobić teraz, to nie odkładam na później:)))

Napisano

Ogolnie widac Twoje rozczarowanie obecna sytuacja, jednak Ty starasz sie byc ponad to i snujesz kolejne plany.

Widac, ze chcesz ozywic swoja obecna sytuacje, chcesz nowego impulsu do dzialania, wyrwac sie i robic swoje.

I w sumie nic dziwnego. Masz kope energii, ale i potencjalu, ktory tylko czeka, aby go wykorzystac.

W przeszlosci widac tu taka walke z wiatrakami. Duzo probowalas, ale to jeszcze nie bylo to. To bylo jak pchanie pod gorke kuli sniegowej, ktora wlasnie stacza sie z rozmachem lawiny. Taki troche don kichot... z Ciebie byl. Ale nie ma tego zlego. Wszystko w zyciu jest cennym doswiadczeniem.

I to tez czegos Cie nauczylo. Teraz wiesz, ze masz w sobie tyle, ze mozesz tym obdzielac innych. Mozesz robic z tego uzytek i to konkretny.

Zapalu widac masz duzo. Taka mlodziencza energia wrecz w Ciebie wstapila. Jezeli cokolwiek jest, co by na ten moment mialo Ci przeszkadzac, w mig zrzucisz to z rozpedem i po prostu przejdziesz do dzialania. Wykorzystaj ten moment, bo energia Pazia Bulawowego wprawdzie silna, ale slomiana. Wiec poki masz motywacje, checi do dzialania, dzialaj.

Co do tego miejsca dzialania to powiedzialabym, stale Twoje zycie, tym razem siegniesz moze i po cos nowego, ale czy jest mozliwe, ze juz kiedys to rozwazalas, ale nie realizowalas?

Oczywiscie masz nadzieje, ze nowy projekt okaze sie strzalem w sedno.

Przed Toba bardzo pracowity okres czasu, poniewaz widac tu, ze efekty Twoich dzialan beda adekwatne do tego, co zrobisz. Tez obstawiam, ze w Glupcu po prostu poczatek wykonywania nowego zajecia.

Ogolnie podsum calego rozkladu (HB) to VI Kochankowie, czyli rada... wejdz w to calym sercem.

Powodzenia Iwonka... :)

• Lubię to! 1
Napisano
Taki troche don kichot... z Ciebie byl.
no takie niezdecydowane ze mnie Bliźnie jest...

Co do tego miejsca dzialania to powiedzialabym, stale Twoje zycie, tym razem siegniesz moze i po cos nowego, ale czy jest mozliwe, ze juz kiedys to rozwazalas, ale nie realizowalas?
tak, tylko tak jakby zmieniłam formę... wcześniej szukałam takiej pracy, w której mogłabym robić coś podobnego, a teraz stwierdziłam, że to mogę robić sama...

no tego powodzenia to się przyda, więc biorę ze sobą:-)

dzięki

I.

Napisano

No to 6 Kielichow to wlasnie powrot do planow z przeszlosci, w innej formie, ale ogolnie temat ten sam. ;)

Napisano

Jak dla mnie karty są bardzo dobre. Jezeli jesteś obecnie rozczarowana cała sytuacją zawodową czy to finansowo czy duchowo to się zmieni. Nie wiem tylko czy to będzie coś nowego jak dla mnie to będzie coś co już znasz ale możliwe, ze w innych bardziej sprzyjajacych i dogodnych warunkach. Powinnaś byc zadowolona i z kasy i ogolnie z życia dzięki tej zmianie. Nie wiem tylko na jaki czas sobie to rozłożyłaś? Jeżeli nie założyłas sama od gornie czas to z kart wynika, że zrealizuje się do 2 lat.

• Lubię to! 1
Napisano
Jak dla mnie karty są bardzo dobre. Jezeli jesteś obecnie rozczarowana cała sytuacją zawodową czy to finansowo czy duchowo to się zmieni. Nie wiem tylko czy to będzie coś nowego jak dla mnie to będzie coś co już znasz ale możliwe, ze w innych bardziej sprzyjajacych i dogodnych warunkach. Powinnaś byc zadowolona i z kasy i ogolnie z życia dzięki tej zmianie. Nie wiem tylko na jaki czas sobie to rozłożyłaś? Jeżeli nie założyłas sama od gornie czas to z kart wynika, że zrealizuje się do 2 lat.

Tak znam to, tylko teraz dopiero wpadłam na pomysł jak to wszystko połączyć ze sobą, żeby miało ręce i nogi:-)

Zakładałam, że od teraz do roku max.

Bardzo, bardzo Ci dziękuję:-*

Jesteś kochana:-):bukiet:

Napisano (edytowane)

karty dobre

w Sadzie widac powrot do jakiegos pomyslu

i moze to Ci otworzy drzwi (Sprawka, 4 kije) - bardzo ladnie

troche tylko w tym rozdawnictwa bedzie (6 monet), bedziesz robic cos na aukcje charytatywne?

6 pucharow kojarzy mi sie z czyms dla dzieci/na rzecz dzieci

Edytowane przez alathea
Napisano

troche tylko w tym rozdawnictwa bedzie (6 monet), bedzies zrobic cos na aukcje charytatywne?

baaardzo blisko jesteś! bardzo!

na aukcje nie, ale będę robić to na pewno za darmo na początek, a później to ja nie wiem jak to będzie....

Napisano

jak ten mój pomysł się zrealizuje...

1. to co jest teraz - XVII Gwiazda

2. okoliczności towarzyszące - 5 pucharów

Wracasz do świata swoich marzeń, można powiedzieć swoich źródeł. Pomysł niecodzienny, wyjątkowy, z nastawieniem ofiarowywania, czynienia dobra -

Gwiazda jako urzeczywistnienie pragnień - piękna sprawa dla ducha.

Pozostał ci jednak jakiś "niesmak' z przeszłości w tym temacie, kiedyś się sparzyłaś i niestety sie to za tobą wlecze, odbiera tej wiary w realizację pomysłu

3. zwieńczenie - VII rydwan

4. podstawa sprawy - VIII moc

Jesteś jednak napalona i nakręcona dość mocno, nawet zakładasz ewentualne ryzyko niepowodzenia, chcesz chyba postawić na jedną kartę.

Wciąż jednak są obawy, czy wystarczy samozaparcia, przy Mocy ta 5 puch cię osłabia.

5. to co było - 7 buław

Ten albo podobny pomysł już był dawno i niespecjalnie się podobał komuś - komu go przedstawiałaś, ty jednak obstawałaś przy swoim, nie popuściłaś,

może brakowało ci tej siły przebicia, aby zacząć działać.

6. to co nadchodzi - 6 denarów

Dla mnie ruszasz tu z pomysłem, wchodzisz w jakieś umowy z kimś, jest współpraca- jakaś wymiana, pomaganie sobie wzajemne

7. jak ja widzę tą sytuację - paź buław -

jesteś podekscytowana bardzo, właściwie to sama jesteś ciekawa, co z tego wyjdzie - fajne nastawienie :)

8. miejsce działania - 6 pucharów

znów nawiązanie do czegoś z przeszłości, po części fajnie - bo jest to jakaś część ciebie dawnej - ale i będziesz się musiała zmierzyć z jakimiś starymi

emocjami/5 puch-które wciąż dają o sobie znać.

Stąd też Moc w podstawie - grunt to spokój i opanowanie, a wtedy góry przeniesiesz.

9. moje nadzieje/obawy - as denarów

chciałabyś aby to przedsięwzięcie dawało kasę

10. wynik: Głupiec => dobrane: XX sąd, XI sprawiedliwość, 4 buławy -

Głupiec na wyniku potwierdza to ryzyko w rozpędzonym Rydwanie - ale ty o tym wiesz i chcesz tego spróbować, oddać się temu.

Głupiec na wyniku to zmiana, w którą powinno się wejść mimo lęku i braku pewności co dalej.

Czeka cię przygoda, która całkiem możliwe spowoduje, że odnajdziesz swoje miejsce w tym padole życia.

Napisano
jak ten mój pomysł się zrealizuje...

1. to co jest teraz - XVII Gwiazda

2. okoliczności towarzyszące - 5 pucharów

Wracasz do świata swoich marzeń, można powiedzieć swoich źródeł. Pomysł niecodzienny, wyjątkowy, z nastawieniem ofiarowywania, czynienia dobra -

Tak:-) wszystko się zgadza, a to najbardziej! Zawsze chciałam się dzielić z innymi...

i tu na porażkę nie ma miejsca....:-)