Maestro Inez2503 Napisano 6 Marca 2013 Maestro Napisano 6 Marca 2013 Karta dnia jutrzejszego Kapłan o to chodzi Król Kielichów o to nie chodzi Sąd do tego to prowadzi Paź Denarów 6 buław Księżyc chodzi pewnie o mężczyznę, który może w czymś mi pomoże, na pewno nie jest to nikt z rodziny,doprowadzi to do tego,że czegoś się pewnie dowiem,może chodzi o dziecko,nie wiem... Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 nie wiem, czemu ale mi się skojarzyło z lekarzem... powie coś co będzie związane z dziećmi lub może nauką.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 7 Marca 2013 nie wiem, czemu ale mi się skojarzyło z lekarzem... powie coś co będzie związane z dziećmi lub może nauką.... Tez miałam takie skojarzenie, tym bardziej, że Kapłan kilka razy pokazał mi lekarza:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi