Skocz do zawartości

Czy powinnam opuścić tego Pana?

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy powinnam zdecydować się na wyprowadzkę od tego Pana na wiosnę?

Diabeł XV (O) . 4 Pucharów (O) . 9 Buław

Co mnie czeka po przeprowadzce?

Rydwan VII . 9 mieczy (O) . Książę Dysków (O)

Powinnam, bo jestem od niego negatywnie uzależniona (diabeł?) i powoduje u mnie smutek, wycofanie i problemy z kontaktami z ludźmi (4 pucharów .. tak jest dokładnie) i jestem wiecznie zestresowana, nie prawdziwa (9 buław..) ?

Co mnie czeka? Najwidoczniej duża życiowa zmiana, powrót intensywności i energii.. Zwłaszcza, że wyszły mi dwie karty "sklejone" - księżyc przykryty rydwanem, co jeszcze mocniej w moim odczuciu wskazuje na wyjście z impasu.. Jednak dużo będzie do przepracowania w sobie, bardzo prawdopodobne że zacznę wątpić w siebie i się zamknę (to jest naprawdę bardzo prawdopodobne, bo mam do tego tendencje), będzie mi trudno z powrotem wyjść do ludzi..

A odwrócony książę dysków.. zastanawiam się, czy to nie jest sugestia by się wstrzymać z tym i nie przeprowadzać się już teraz na wiosnę? (książę dysków to przełom znaków zodiaku baran / byk)..

Jak się uchronić przed popadnięciem w impas i brak wiary w siebie?

3 Dyski (O) . Wisielec XII (O) . 9 Dysków (O)

Hmm.. nie dawać z siebie od razu wszystkiego? Powoli się rozkręcać, kroczek po kroczku i nie wylewać całej energii w sukcesy w sferze zawodowej.. Uważać na nierealne plany w tej sferze.. Uważać na utożsamianie się ze swoimi poglądami i pokusę by segregować na ludzi "dobrych" - tych z takimi samymi poglądami i "złych" - z odmiennymi.. pozostać z otwartym umysłem i podchodzić do każdego z sympatią i ponad podziałami..

Jak myślicie? :)

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

Diabeł XV (O) . 4 Pucharów (O) . 9 Buław->Wieża/Rydwan;

wg tych kart bardzo toksyczny wpływ na Ciebie ma Pan, o którego pytasz. Sprawia, że wiecznie jesteś poddenerwowana, zniechęcona do życia, masz okeresy, kiedy nie masz siły się pzreciwstawić temu i machasz na to ręką, jednak z drugiej strony wiesz, że tkwienie w tym związku to jak toksyczne uzależnienie albo od chemi albo innych korzyści, które Ciebie wyniszczają psychicznie, emocjonalnie i zdrowotnie być może także. Wg kart powinnaś się zdecydować na wyprowadzkę, jest tu na końcu karta walki o siebie (9 buław), jednakże obawiam się,że na czas wiosny, jeszcze braknie sił, a Pan dość mocno może Ci to utrudnić przez co wyprowadzka może się opóźnić. Jednak ostatecznie karty nawołują by sie już zaczać psychicznie przygotowywać...by później postawić na swoim i wyzwlić sie spod wpływów toksycznych...i ruszyć pzred siebie (Rydwan suma)

Rydwan VII . 9 mieczy (O) . Książę Dysków (O)->Śmierć/Cesarz

po przeprowadzce (rydwan) czekałby Cię czas przemysleń. Zawsze po rozstaniu, zwłaszcza po trudnym zwiazku jest czas rekonwalenscencji i dochodzenia do siebie. Twoje indywidualne Ja straciło głos w tym zwiazku...nie słyszysz siebie....dzięki przeprowadzce i daniu sobie czasu na dojscie do siebie odzyskasz siebie, zaczniesz słyszeć siebie i to czego pragniesz Ty sama... Z pewnością będzie to dla Ciebie czas niełatwy....dla każdego byłby on tak samo trudny...bo wychodzenie z uzależenienia... jest zawsze nieprzyjemne, to etap trudny, gdzie mogą pojawiać sie w czlowieku skrajności...spzreczności...jednak po tym okresie najtrudniejszym czekałaby Cię stabilizacja...spokój psychiczny, odzyskanie równowagi, dzięki czemu mogłabyś znaczną częsć własnej energii poświęcić na Siebie, swój rozwój czy cokolwiek co pragniesz robić.

3 Dyski (O) . Wisielec XII (O) . 9 Dysków (O)->Głupiec

przede wszystkim nie mysleć pesymistycznie...nie zakładać z góry, że np. odejście Ci sie nie uda albo, że nie dasz rady, bądź, że jak już sie wyzwolisz to co ty poczniesz... Staraj się poczuć niezależnie jako kompletna wartościowa jednostka, która nie potrzebuje Kogoś by czuć się wartościową osobą...Uwierzyć w siebie! to klucz...dla Ciebie to Kochania Siebie i Szanowania...bo jak zaczniesz siebie kochać...nie dopuścisz do siebie kogoś kto może Cię krzywdzić....

Życze mądrych decyzji, a przede wszystkim SIły i Odwagi w walce o Siebie i własne szczęście w przyszłości :buziak:

Edytowane przez Daffne
literówka
Napisano

Daff... piękna interpretacja... nic dodać.. nic ująć..

Rydwan VII . 9 mieczy (O) . Książę Dysków (O)->Śmierć/Cesarz - zdecydowanie odrodzenie.....

poza tym dodałabym w ostatnim punkcie - po prostu bawić się życiem jak dziecko, celebrować je, robić wszystko to, czego w związku nie mogłaś.. próbować, smakować, sprawdzać i wybierać to co najlepsze dla Ciebie

Napisano

Uciekaj z tego związku jak najszybciej, im dłużej będziesz zwlekac z decyzją o odejściu tym będziesz coraz bardziej pogrążać się.Karty wyraźnie to pokazuja, jeśli odejdziesz dasz sobie radę, włozysz w to sporo pracy ale wyjdzie Ci to na dobre.

Jestem w podobnym związku i wierz mi jest coraz gorzej! Głowa do góry! Zakończ to.

Napisano

Diabeł XV (O) . 4 Pucharów (O) . 9 Buław ---> suma XVI Wieza, suma HB X Kolo Fortuny i I Mag

Nie powiem nic nowego, jezeli powtorze sie za poprzedniczkami... uciekaj z tego zwiazku, uciekaj jak najszybciej, jak najdalej, wykorzystaj pierwsza lepsza mozliwa okazje, zeby wyrwac sie z tego wiezienia. Widac, ze jest to relacja tokszyczna, uzalzniajaca i wyniszczajaca... ktora do niczego dobrego nie prowadzi. Sprawia, ze nie potrafisz dzialac, ze jestes pasywna, staczasz sie jednym slowem. Takze wiej jak najszybciej i jak najdalej.

Rydwan VII . 9 mieczy (O) . Książę Dysków (O) ---> suma XI Pasja; suma HB XVI Wieza i VII Rydwan

Widac, ze nie bedzie Ci latwo. Duzo pracy bedzie Cie kosztowalo, zeby zaczac zyc na nowo. Pojawia sie wyrzuty sumienia, moze nadal bedzie Cie ciagnelo do pana, duzo nieprzespanych nocy i duzo pracy nad soba, ale... moze sie udac. Wazne, abys pozbyla sie doslownie wszystkiego, co Cie ogranicza, co powoduje, ze nie mozesz zyc prawdziwie i z calego serca.

Tu bedzie tego poczatek. Nielatwy wprawdzie, ale z perspektywami.

3 Dyski (O) . Wisielec XII (O) . 9 Dysków (O)-> suma 0 Glupiec; suma HB VI Kochankowie

Przed Toba, jak juz wyzej napisalam, trudny okres czasu. Wraz z zakonczeniem relacji moze przyjsc poczucie beznadziejnosci, brak sensu w zyciu i odczucie, jakoby nic sie nie dzialo, jakby zycie stanelo w martwym punkcie. Wazne, aby sie nie poddawac. Przed Toba pusta, niezapisana kartka, tabula rasa.. od Ciebie zalezy, co na niej zapiszesz. Ogolnie pozwol swojemu sercu cieszyc sie z wolnosci i nie poddawaj sie!