Farfalla209 Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 1 - (Kim jestem) Królowa Mieczy 2 - (Z czym się zmagam) 2 Kielichów 3 - (Co motywuje mnie do działnia) Głupiec 4 - (Co daje mi oparcie) Wieczność (Sąd ostateczny) XX 5 - (Co mnie tu doprowadziło) 9 Kielichów 6 - (Co jeszcze może się w związku z nią wydarzyć) Królowa Buław 7 - (W jakiej sytuacji mnie to stawia) Mag I 8 - (Jakie są zewnętrzne uwarunkowania, obce wpływy) Księżniczka Kielichów (Paź Pucharów) 9 - (jakie jest moje nastawienie do tematu - obawy/nadzieje) 5 Mieczy 10 -(jaki będzie finał tego wszystkiego) Diabeł XV Jestem chłodna i powściągliwa.. staram się kierować rozumem i kalkulacją w pracy.. Zmagam się z problemami na tle związku.. Motywuje mnie niewinna dziecięca energia, chęć poznawania życia i doświadczania go bez względu na to jakie jest, chęć spontanicznego tworzenia.. Oparcie mi daje refleksja nad sobą?.. Co mnie tu doprowadziło.. Pomoc innych bliskich osób, karta odnosi się raczej do dziedzctwa rodzinnego, ale myślę, że chodzi tu o mojego chłopaka, któremu zawdzięczam wiedzę i umiejętność przekucia jej na pracę... Co może się wydarzyć... Mogę się przerodzić w kobietę pewną siebie i otwartą.. W jakiej sytuacji mnie to stawia.. Muszę poznać siebie i wychodzić spontanicznie z inicjatywą, tworzyć swoje życie... Zewnętrzne uwarunkowania... Nie rozumiem tego pazia pucharów.. jakby nie było zewnętrznych przeszkód? Paź pucharów to taka nieszkodliwa karta.. Moje nastawienie do tematu.. Jestem nieufna, obawiam się nieszczerości.. Co z tego wyniknie... Diabeł.. ? Oddalenie się od tego co powinnam robić i praca tylko dla pieniędzy? Czy pracoholizm i degradacja duchowa w stronę cielesności.. Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 1 - (Kim jestem) Królowa Mieczy - jesteś osobą inteligentną, masz umysł analityczny, jesteś zdystansowana 2 - (Z czym się zmagam) 2 Kielichów - z relacjami w pracy, które nie do końca wyglądają tak jak powinny, brak wymiany 3 - (Co motywuje mnie do działnia) Głupiec - twoja energia - jesteś pełna entuzjazmu i niewinności dziecka, ufasz i wierzysz bezgranicznie 4 - (Co daje mi oparcie) Wieczność (Sąd ostateczny) XX - dla mnie jest to karta bliskich osób, rodziny 5 - (Co mnie tu doprowadziło) 9 Kielichów - na pewno wsparcie bliskich, ale też twoja postawa wobec innych ludzi, jest to karta dobrobytu, ale też pokazuje, że nie masz z kim tego wszystkiego dzielić, że to jest takie własne szczęście... 6 - (Co jeszcze może się w związku z nią wydarzyć) Królowa Buław - myślę, że z tej mieczowej możesz stać się buławową, czyli taką, która jest zmysłowa, atrakcyjna, pełna energii, przedsiębiorcza i potrafi wykorzystywać w pracy swoje atuty:-) 7 - (W jakiej sytuacji mnie to stawia) Mag I - Mag to osoba wszechstronnie uzdolniona, ktoś kto ma wiele zadatków, talentów.... wszystko jest na wyciągnięcie ręki... 8 - (Jakie są zewnętrzne uwarunkowania, obce wpływy) Księżniczka Kielichów (Paź Pucharów) - mi to się kojarzy ze studiami, ale nie wiem czy jesteś studiująca? 9 - (jakie jest moje nastawienie do tematu - obawy/nadzieje) 5 Mieczy - boisz się, że ktoś mógłby cię w pracy zmanipulować, dlatego pewnie wyszłaś jako mieczowa w pierwszej karcie.. 10 -(jaki będzie finał tego wszystkiego) Diabeł XV - szkoda, że nie dobrałaś karty jeszcze jednej, tzn. mi byłoby łatwiej gdybym to ja rozkładała karty - myślę, że diabeł mówi o tym, że sobie poradzisz i poradzisz sobie ze swoim dystansem, nauczysz się wykorzystywać swoje mocne strony. Cytuj
Farfalla209 Napisano 7 Marca 2013 Autor Napisano 7 Marca 2013 Dziękuję poza kwestiami rodziny w której niestety nie mam w ogóle wsparcia (może poza bratem z którym się rzadko widuję) bardzo trafnie.. ciekawe z tymi studiami, bo właśnie nie jestem studiująca.. ale ciągle się zastanawiam i ciągnie mnie do tego . Fajnie by było być królową buław zamiast mieczy . Niech się dzieje.. zobaczymy co wyniknie.. Cytuj
alathea Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 luth, a Ty pracujesz razem ze swoim chlopakiem? badz moze jest ktos w pracy, ktos okazuje Ci uczucie ? Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Dziękuję poza kwestiami rodziny w której niestety nie mam w ogóle wsparcia (może poza bratem z którym się rzadko widuję) bardzo trafnie.. czyli powinnam pewnie zinterpretować jako odwróconą.... pamiętaj, że sami jesteśmy kowalami swojego losu... można się zmienić, tylko trzeba nad sobą pracować:-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Marca 2013 Maestro Napisano 7 Marca 2013 1 - (Kim jestem) Królowa Mieczy jesteś inteligentna, bystra, potrafisz okiełznać niepotrzebne emocje, bywasz sceptyczna 2 - (Z czym się zmagam) 2 Kielichów pewnie z brakiem porozumienia w pracy 3 - (Co motywuje mnie do działania) Głupiec sytuacje, które zwalają Cię z nóg, takie zupełnie nieoczekiwane 4 - (Co daje mi oparcie) Wieczność (Sąd ostateczny) XX umiejętność regeneracji, wybaczania, rozsądne i mądre podejście, wiesz jak ktoś robi Ci na złość, czy pod górkę, TY umiesz przebaczyć, zostawić to i iść dalej do przodu 5 - (Co mnie tu doprowadziło) 9 Kielichów pragnienie znalezienia własnego miejsca 6 - (Co jeszcze może się w związku z nią wydarzyć) Królowa Buław możesz stać się bardziej prężna w działaniach, energiczna, królowa buław wie co robi, jest przedsiębiorcza 7 - (W jakiej sytuacji mnie to stawia) Mag I możesz sama kierować swoim zyciem, sama nim sterować, bo posiadasz ku temu odpowiednie możliwości 8 - (Jakie są zewnętrzne uwarunkowania, obce wpływy) Księżniczka Kielichów (Paź Pucharów) może masz ciche wsparcie kogoś w pracy? 9 - (jakie jest moje nastawienie do tematu - obawy/nadzieje) 5 Mieczy oj nieciekawe, masz obawy, że nie osiągniesz celu 10 -(jaki będzie finał tego wszystkiego) Diabeł XV ta karta kojarzy mi się z jakimś uwikłaniem w coś, z obsesją, może to być i pracoholizm, skoro zmienisz się w królową buław, zresztą Mag się tam przewijał, może awansujesz? Cytuj
Farfalla209 Napisano 7 Marca 2013 Autor Napisano 7 Marca 2013 alathea, nie pracuję z chłopakiem, ale pracujemy w tej samej branży. Nie zauważyłam póki co żadnych adoratorów w pracy . Inez2503, dzięki.. możesz być bardzo trafna z tym cichym wsparciem kogoś z pracy, bo faktycznie jest taka osoba, a być może nawet więcej niż jedna.. . No i Iwka i Inez.. faktycznie mam problemy z relacjami w pracy, właśnie ze względu na swoje zdystansowanie i brak otwartości . Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Marca 2013 Maestro Napisano 7 Marca 2013 alathea, nie pracuję z chłopakiem, ale pracujemy w tej samej branży. Nie zauważyłam póki co żadnych adoratorów w pracy . Inez2503, dzięki.. możesz być bardzo trafna z tym cichym wsparciem kogoś z pracy, bo faktycznie jest taka osoba, a być może nawet więcej niż jedna.. . No i Iwka i Inez.. faktycznie mam problemy z relacjami w pracy, właśnie ze względu na swoje zdystansowanie i brak otwartości . Nad brakiem otwartości można popracować Też tak miałam, zamknięta bardzo, ale przeszłam szkołę życia, przestałam przejmować się drobiazgami i sprawami niegodnymi uwagi i jest naprawdę dobrze. Nikt nie wierzy w to, że tak naprawdę jestem samotniczką i introwertykiem:) Cytuj
Farfalla209 Napisano 7 Marca 2013 Autor Napisano 7 Marca 2013 Ja kiedyś nie byłam taka zmieniłam się w takiego ludziofoba trochę mieszkając z moim chłopakiem.. jak mówią kto z kim przystaje takim się staje . Jasne wszystko jest do zmiany, nie przejmuję się tym nadmiernie, być może potrzebuję też takich doświadczeń Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Marca 2013 Maestro Napisano 7 Marca 2013 Ja kiedyś nie byłam taka zmieniłam się w takiego ludziofoba trochę mieszkając z moim chłopakiem.. jak mówią kto z kim przystaje takim się staje . Jasne wszystko jest do zmiany, nie przejmuję się tym nadmiernie, być może potrzebuję też takich doświadczeń Nie życzę Ci tego, co sama przeszłam, ale prawda jest taka, że paradoksalnie jakby na przekór wrogom uwierzyłam w siebie i w swoją siłę i znalazłam swoje miejsce:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi