Skocz do zawartości

Relacja z długoletnim przyjacielem

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie :)

Ostatnio odnowiłam kontakty z moim przyjacielem, z którym dawno się nie widzieliśmy, często mnie zniechęcał do siebie różnymi sytuacjami, ale generalnie mam do niego duży sentyment i postanowiłam mu odpuścić ;) Mamy w planach zorganizowanie kilku innych spotkań w większej grupie, chciałabym się dowiedzieć jak będzie wyglądać moja relacja z nim w tym roku i generalnie czy ma szczerze zamiary wobec mnie, czy mogę mu zaufać jako koledze.

On: Kapłan

Mój stosunek do niego: Rycerz buław

Jego świadoma postawa: Koło fortuny

Jego nieświadoma postawa: Wisielec

Przeszłość: 7 buław

Najbliższa przyszłość: 10 pucharów

Intencje: Gwiazda

Otoczenie: 3 monet

Obawy: 4 mieczy

Dalsza przyszłość: 6 pucharów, Królowa buław, As monet

Myślę, że on już się pogodził chyba, że nasza relacja nieco przygasła (Kapłan, Koło i Wisielec). Był też taki czas, że on oczekiwał czegoś więcej, ale okoliczności zewnętrzne na to nie pozwoliły, co pokazała 7 buław, ale tak jakby miał nadzieję na jej odnowienie, co zresztą nastąpi niebawem (10 pucharów). Łączą nas kwestie dot. studiów, edukacji, ta 3 monet mogła też wspólnych znajomych ze szkoły pokazać. 6 pucharów mnie martwi, mam nadzieję, że to nie oznacza, że nasza relacja odejdzie do przeszłości..

• Maestro
Napisano

On: Kapłan

Mój stosunek do niego: Rycerz buław

Jego świadoma postawa: Koło fortuny

Jego nieświadoma postawa: Wisielec

Przeszłość: 7 buław

Najbliższa przyszłość: 10 pucharów

Intencje: Gwiazda

Otoczenie: 3 monet

Obawy: 4 mieczy

Dalsza przyszłość: 6 pucharów, Królowa buław, As monet

On jest osobą z zasadami, ma swoje przyzwyczajenia, trudno go zmienić, Ty widać, że chciałabyś, aby stał się bardziej żywiołowy, aby więcej z siebie dawał, świadomie on się zdaje na to co przyniesie los..W przeszłości widać nerwy z powodu różnych przeszkód, widać, że niebawem ziści się Twoje marzenie, bo będzie spotkanie, patrząc na resztę kart uważam, żę to spotkanie/spotkania to chyba wszystko co może się między Wami wydarzyć, mimo Twoich szczerych intencji, w wyniku jest 6 pucharów , hmm.., w moich kartach w wyniku pokazała mi powrót relacji, koleżance zaś jej zakończenie z powodu pozytywnych zmian w jej życiu i co najwyżej wspomnienia..Ja mam wrażenie, że TY kogoś poznasz nowego, wartościowego..

• Lubię to! 1
Napisano

Dzięki Inez, 100% prawdy, właśnie mi 6 pucharów pokazała raz zakończenie relacji, stąd pytam o doświadczenia zw. z tą kartą :)

• 4 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja: Odnowiliśmy relację, kilka wspólnych imprez, stale utrzymujemy kontakt. Także wniosek, że 6 pucharów w tym kontekście oznaczała powrót kogoś z przeszłości.

• Maestro
Napisano
Weryfikacja: Odnowiliśmy relację, kilka wspólnych imprez, stale utrzymujemy kontakt. Także wniosek, że 6 pucharów w tym kontekście oznaczała powrót kogoś z przeszłości.

Dobrze wiedziec:) Moje ostatnie doświadczenia coraz częsciej też mi mówią, ze 6 pucharów to jednak powrót do przeszłości:)