Skocz do zawartości

Jak ten związek się potoczy?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak potoczy się mój związek z panem-[ostatnio nie najlepiej nam się układa]

Umiarkowanie

9 denarów

5 kielichów

Oboje powoli dojrzewamy do decyzji o rozstaniu. Jesteśmy obecnie skupieni na sobie, chyba wybierzemy opcję niezależnych singli.

• Maestro
Napisano

Przez jakiś czas widać spokój w relacji, brak szału, potem chyba faktycznie rozstanie..

Napisano

będziecie mieli jeszcze jakieś 'podrygi' dobrych chwil, jakieś miłe imprezy /impreza ale w koncu niestety rozstanie :/

przykro mi :( <tulam>

taki plus, ze nie będzie to rozstanie po kłótni ale w pokojowej atmosferze.

• Lubię to! 1
Napisano

XIV Umiarkowanie, 9 Monet, 5 Kielichow ---> suma IV Cesarz; suma HB X Kolo i I Mag

Tak patrze sobie i mysle, ze z poczatku bedziecie chyba probowali jeszcze znalesc jakies punkty laczace. W koncu jednak widac skupienie sie kazde bardziej na sobie i w koncu spojrzenie prawdzie w oczy. To pierwsza opcja.

Druga to taka, ze jednak zaczniecie pracowac nad zwiazkiem, uda sie Wam spojrzec realnie na to, co kazde do tej relacji wnosi i realnie ocenic, co mozna z tym dalej zrobic. Poza emocjami, po prostu na trzezwo.

Szczegolnie podsum wg HB mowi tu o niejako zadaniu zyciowym i uwaznym wypatrywaniu szansy na takie postepowanie, ktore przyniesie zadowolenie. To pasuje do pracy nad relacja.

Chociaz moze tez towarzyszyc rozstaniu, po prostu moze nadejsc punkt, ze juz ni w te nie we w te i nastapi rozejscie.

Tak czy inaczej, widac tu, ze spadna Wam obojgu klapki z oczu, dojrzycie sprawe tak, jak w rzeczywistosci wyglada. 5 Kielichow swiadczy o tym, ze jeszcze na razie duzo w Waszym postrzeganiu jest iluzji, wyobrazen, ale to sie zmieni.

Cokolwiek to przyniesie... bedzie to wreszcie realne a prawy beda postrzegane takimi, jakimi sa.

Napisano

no chwilka spokoju . Taki moment w który należy zatrzymać się i pomyśleć o tym wszystkim.... i niestety wszystko wskazuje / z tych kart / że możesz myśleć o rozstaniu. Płacz,smutek, żal.

Napisano
no chwilka spokoju . Taki moment w który należy zatrzymać się i pomyśleć o tym wszystkim.... i niestety wszystko wskazuje / z tych kart / że możesz myśleć o rozstaniu. Płacz,smutek, żal.

Cały czas zaprząta, to moje myśli, już bym odeszła, ale na razie nie mam gdzie. Zbieram siły.

Napisano

No to tu dojdziesz do takiego punktu, ze sama stwierdzisz, ze juz nie ma co. Jak tylko nadarzy sie okazja pojdziesz swoja droga. Brak Ci teraz sily, ale nadarzy sie moment, ktory bedziesz mogla wykorzystac, zeby sie uwolnic.

Napisano (edytowane)

Porządki w związku i tak jak Sacralka napisała - zdjęcie klapek z oczu. Dojdziecie do wniosku, że relacja w takiej formie nie może dłużej trwać (rozrywki,zabawa, beztroska) i albo zaczniecie poważniej podchodzić do siebie nawzajem, odpowiedzialnie kształtując przyszłość albo staniecie przed decyzją o rozstaniu. Ja to widzę jako podsumowanie przeszłości i zastanowienie się nad tym, co dalej.

P.S. Przejrzałam właśnie Twoje wątki i ta 9 Pucharów to pana się tyczy, co?

Edytowane przez Davisa
Napisano

Umiarkowanie 9 denarów 5 kielichów

Beatrycze..

Jeśli jesteście ze sobą długo - to Umiarkowanie znaczy, że znacie się jak " stare konie" i powinniście znaleźć wspólny język, aby rozwiązać swoje sprawy.

Może wkradła się po prostu rutyna, stagnacja w waszą relację - co jednym słowem prowadzi do "NUDY" w związku- a wtedy najlepszą metodą okazuje się wytykanie sobie swoich uchybień, no tak to niestety jest,- zwykłe, szare życie.

Po co zadawać sobie bólu, po co wywlekać - że lepiej by mi było samej/mu niż z tobą??

Umiar to dobra karta na dalszy ciąg relacji, bo obydwoje chcecie /w gruncie rzeczy/ uzdrowić to,co was łączy-chcecie uzdrowić,bo jesteście zżyci ze sobą, bo was wiele łączy i szkoda by było ot tak.. zaprzepaścić to, co stworzyliście.

Któreś z was ma najwyraźniej dość tej stagnacji - 9 den - to chęć zaistnienia, pokazania się jako jednostka, chęć pokazania swoich potrzeb --- i niekoniecznie

chodzi tu o to, aby realizować to poza relacją-tym bardziej, że 5 puch mówi o bardzo osobistym stosunku do sprawy, a więc chodzi o emocje,kontakty między wami.

Ktoś więc jest znudzony, niedoceniany i pragnie krzyknąć- oto ja jestem-dostrzesz mnie.. - bo cierpię../5 puch/

Ja tu widzę krzyk - nie rozpad - dogadacie się, ale trzeba "odświeżyć" ten układ - bo "zardzewiał" trochę.

-- Pogadacie szczerze, potrzeby ujrzą światło dzienne, 5-ka pucharowa wyleje swoje żale i będzie ok :)

założyłam, że jesteście ze sobą dość długo i się dobrze znacie :)

Napisano
Porządki w związku i tak jak Sacralka napisała - zdjęcie klapek z oczu. Dojdziecie do wniosku, że relacja w takiej formie nie może dłużej trwać (rozrywki,zabawa, beztroska) i albo zaczniecie poważniej podchodzić do siebie nawzajem, odpowiedzialnie kształtując przyszłość albo staniecie przed decyzją o rozstaniu. Ja to widzę jako podsumowanie przeszłości i zastanowienie się nad tym, co dalej.

P.S. Przejrzałam właśnie Twoje wątki i ta 9 Pucharów to pana się tyczy, co?

Tak.

Napisano

Umiarkowanie 9 denarów 5 kielichów

Beatrycze..

Jeśli jesteście ze sobą długo - to Umiarkowanie znaczy, że znacie się jak " stare konie" i powinniście znaleźć wspólny język, aby rozwiązać swoje sprawy.

Może wkradła się po prostu rutyna, stagnacja w waszą relację - co jednym słowem prowadzi do "NUDY" w związku- a wtedy najlepszą metodą okazuje się wytykanie sobie swoich uchybień, no tak to niestety jest,- zwykłe, szare życie.

Po co zadawać sobie bólu, po co wywlekać - że lepiej by mi było samej/mu niż z tobą??

Umiar to dobra karta na dalszy ciąg relacji, bo obydwoje chcecie /w gruncie rzeczy/ uzdrowić to,co was łączy-chcecie uzdrowić,bo jesteście zżyci ze sobą, bo was wiele łączy i szkoda by było ot tak.. zaprzepaścić to, co stworzyliście.

Któreś z was ma najwyraźniej dość tej stagnacji - 9 den - to chęć zaistnienia, pokazania się jako jednostka, chęć pokazania swoich potrzeb --- i niekoniecznie

chodzi tu o to, aby realizować to poza relacją-tym bardziej, że 5 puch mówi o bardzo osobistym stosunku do sprawy, a więc chodzi o emocje,kontakty między wami.

Ktoś więc jest znudzony, niedoceniany i pragnie krzyknąć- oto ja jestem-dostrzesz mnie.. - bo cierpię../5 puch/

Ja tu widzę krzyk - nie rozpad - dogadacie się, ale trzeba "odświeżyć" ten układ - bo "zardzewiał" trochę.

-- Pogadacie szczerze, potrzeby ujrzą światło dzienne, 5-ka pucharowa wyleje swoje żale i będzie ok :)

założyłam, że jesteście ze sobą dość długo i się dobrze znacie :)

3 lata ale to ciągłe pasmo kłótni, ponieważ pan jest egoistą skupionym na sobie.Chciałby wszystko kontrolowac, to materialista zaborczy.Ludzie, partner muszą mu się podporządkować.Sądzę, że ten facet już sie nie zmieni.

Napisano

Ja bardzo przepraszam. Teraz się zorientowałam, że w rozkładzie jest 9 monet a nie 9 pucharów. I teraz troszkę inaczej widzę całość, choć to może nie wykluczać tego, co wcześniej napisałam...

Dodam tylko, że chyba jesteś rozczarowana panem, ponieważ obiecywałaś sobie dużo więcej po tej znajomości. A jak wyglądają Twoje relacje z jego rodziną?

Napisano

NAPISAŁAŚ:

3 lata ale to ciągłe pasmo kłótni, ponieważ pan jest egoistą skupionym na sobie.Chciałby wszystko kontrolowac, to materialista zaborczy.Ludzie, partner muszą mu się podporządkować.Sądzę, że ten facet już sie nie zmieni.

3 lata to już "dorobek" w znajomości, - tak jak wcześniej pisałam - ktoś ujawni swoje potrzeby i to bezwarunkowo/9 den/ - może ty bedziesz tą osobą..

W pytaniu jak potoczy się? - trudno odnieść- kogo akurat dotyczy reakcja i zamanifestowanie swoich odczuć/potrzeb-nie padły w rozkładzie figury-więc problem dotyczy was obydwoje i w was tkwi rozwiązanie tej sytuacji.

Umiar to WY/wasza długotrwająca relacjao

Reszta kart - któreś z was ma dość tej stagnacji- ty pytasz-ciebie nosi-chyba więc ty zaczniesz ujawniać swoje "JA''/9 den/ - potem będą wypominania, żale itp

- 5-ki są ekspresyjne-tu puchary/sporo emocji!!/ - a więc TWOJA DECYZJA -- ujawnisz zdecydowanie czego chcesz i MOZE BYĆ różnie- będzie na pewno sporo emocji i jakaś część was /dawna/ ujrzy światło dzienne - ale biorąc pod uwagę co piszesz/jest egoistą skupionym na sobie/ - sytuacja chyba dojrzała aby ujawnić

to CZEGO POTRZEBUJESZ i JAK SIE CZUJESZ

• Lubię to! 1
Napisano

Umiarkowanie

9 denarów

5 kielichów

Oboje powoli dojrzewamy do decyzji o rozstaniu. Jesteśmy obecnie skupieni na sobie, chyba wybierzemy opcję niezależnych singli.

żałoba się zakończy zdecydowanie tu ktoś o rozstaniu przesadzi ale w czasie to sie jeszcze odwlecze

Napisano
Ja bardzo przepraszam. Teraz się zorientowałam, że w rozkładzie jest 9 monet a nie 9 pucharów. I teraz troszkę inaczej widzę całość, choć to może nie wykluczać tego, co wcześniej napisałam...

Dodam tylko, że chyba jesteś rozczarowana panem, ponieważ obiecywałaś sobie dużo więcej po tej znajomości. A jak wyglądają Twoje relacje z jego rodziną?

Dokładnie tak jest, pan wiele obiecywał. Z jego rodziną bardzo chłodne.

• 7 miesięcy temu...
Napisano

a tu?

widze kilka nowych rozkładów wrzucasz warto by stare poweryfikować te które już można

Napisano
a tu?

widze kilka nowych rozkładów wrzucasz warto by stare poweryfikować te które już można

Wszystko łączy się w logiczną całośc.Myslę, ze te wczesniejsze i obecne rozkłady pokazuja całosc sytuacji

Napisano

czyli te karty dotycza faceta z ktorym mieszkasz?czy tego do ktorego chcesz wyjechac?

Napisano
czyli te karty dotycza faceta z ktorym mieszkasz?czy tego do którego chcesz wyjechac?

Te pierwsze rozkłady, to na faceta z którym mieszkam.Te ostatnie na faceta, którego poznałam przez rodzinę[on mieszka we Francji] codziennie rozmawiamy ze sobą tel. i na Skypie.