beatrycze18 Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Co przyniesie mi rozstanie z panem? królowa buław giermek denarów 6 buław zacznę wierzyć w siebie, nabiorę chęci do działania, zacznę się rozwijać, szkolić.Ogólnie mówiąc zwycięstwo[6 buław] Cytuj
CessPablos Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 mozna rzec ...wolnosc i swobode... a kryje sie z tym brak jego ingerencji w twoje poglady i droge ktora poprowadzi sie drogowskazem z napsiem <pozytywnie> rozstanie odbije ci sie na plus i tak jak sama zauwazylas bedzie to implus zwyciestwa a dodatkowo po drodze spotkasz 'kogos' kto juz poszedl za tym drogowskazem <pozytywnie> ;] Cytuj
Kędry Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Przejmiesz ster życia w swoje ręce - poczujesz grunt pod nogami - zaczniesz inwestować w siebie, a to w swoim czasie bardzo zaprocentuje. Reasumując - poczujesz, że żyjesz pełną piersią jako kobieta spełniona. 1 Cytuj
beatrycze18 Napisano 7 Marca 2013 Autor Napisano 7 Marca 2013 mozna rzec ...wolnosc i swobode... a kryje sie z tym brak jego ingerencji w twoje poglady i droge ktora poprowadzi sie drogowskazem z napsiem <pozytywnie> rozstanie odbije ci sie na plus i tak jak sama zauwazylas bedzie to implus zwyciestwa a dodatkowo po drodze spotkasz 'kogos' kto juz poszedl za tym drogowskazem <pozytywnie Dzięki! Powiedz mi proszę co miałaś na myśli pisząc "a dodatkowo po drodze spotkasz 'kogos' kto juz poszedl za tym drogowskazem <pozytywnie" Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) Krolowa Bulaw, Paz Monet, 6 Bulaw ---> suma II Kaplanka; suma HB VI Kochankowie Przede wszystkim zaczniesz samostanowic. Co ciekawsze, biorac pod uwage, ze Paz Monet (w innych taliach Ksiezniczka Monet) jest symbolem plodnosci i wewnetrznego wzrostu... w dodatku w towarzystwie 6 Bulaw, mozna sadzic, ze zaczniesz sie takze samorealizowac. Byc moze siegniesz po zasoby, po ktore z uwagi na toksycznosc relacji do tej pory nie siegalas, ale takze byc moze nie zdawalas sobie sprawy z tego, co posiadasz. Krolowa Bulaw ciagle transformuje, wzasta, duchowo, na wszelkich poziomach. Tu widac transformacje w kierunku pozytywnego rozwoju i ogromnego zadowolenia, dzialan zwienczonych sukcesem. A co radza podsumy? Jezeli Twoj wewnetrzny glos podpowiada Ci, ze odejscie to dobra droga, jezeli Twoje serce tez tak czuje... to nie walczy z tym. Zaufaj intuicji, zaufaj sercu... dzialaj! Edytowane 7 Marca 2013 przez SacralNirvana dopisek Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Marca 2013 Maestro Napisano 7 Marca 2013 Rozstanie wpłynie na Ciebie bardzo pozytywnie, bo zaczniesz się rozwijać, bardziej dbać o samą siebie, zarówno w sensie fizycznym, jak i intelektualnym, staniesz się dzięki temu bardziej pewna siebie:) Cytuj
alathea Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Co przyniesie mi rozstanie z panem? królowa buław, giermek denarów, 6 buław-> Kaplanka, Kochankowie powinnas wziac sprawy w swoje rece pan (lub Ty) jest jeszcze z kims w zwiazku? nie jestem tylko pewna, czy to juz bedzie ta decyzja czy jeszcze nie sprobujesz zawalczyc Cytuj
mlodzia Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Co przyniesie mi rozstanie z panem? królowa buław giermek denarów-6 buław Rozstanie wyjdzie Ci na dobre,zaczniesz korzystać z życia, spotykać się z ludźmi , nawiążesz nowe znajomości, sama będziesz decydowac o sobie. Pozdrawiam Cytuj
iridos Napisano 9 Marca 2013 Napisano 9 Marca 2013 wolnośććććććć:hahahaha:i zwyciestwo w pełnym tego slowie znaczeniu Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 9 Marca 2013 Napisano 9 Marca 2013 odżyjesz na pewno, będziesz się czuć pełnowartościową kobietą, zaczniesz się realizować, będziesz bardziej odważna jak dla mnie same plusy mogą wyniknąć z tego rozstania ;D Cytuj
kasiulinek87 Napisano 9 Marca 2013 Napisano 9 Marca 2013 na dobre Ci wyjdzie zajmiesz sie w koncu sobą, zaczniesz sie realizowac nie widze tu smutku i zamartwiania sie, chyba juz podjelas decyzje? Cytuj
niiwa Napisano 9 Marca 2013 Napisano 9 Marca 2013 Co przyniesie mi rozstanie z panem? królowa buław giermek denarów 6 buław To jedno z pytań co by było gdyby - pytasz profilaktycznie? czy byłoby ci lepiej niż jest teraz? czy widząc te karty i ich ogólny wydźwięk łatwiej ci będzie podjąć decyzję o rozstaniu? - sam fakt takiego pytania świadczy o tym, że się męczysz, dusisz - ale musi to być twoja świadoma decyzja, bez wsparcia kartami, bo masz wolę decydowania o sobie i swoim życiu. QBuław to kobieta WYZWOLONA, która sama decyduje czy i co chce, a potem do tego dąży, ma w sobie siłę przebicia i charyzmę - najwidoczniej obecnie ci właśnie tego brak, może czujesz się jak w klatce? Reszta kart daje ci cel i zadowolenie, jeśli masz dziecko, to dużo radości w byciu ze sobą - dodatkowo zwiększy się twoje poczucie wartości o samej sobie. 2 Cytuj
beatrycze18 Napisano 9 Marca 2013 Autor Napisano 9 Marca 2013 Co przyniesie mi rozstanie z panem? królowa buław, giermek denarów, 6 buław-> Kaplanka, Kochankowie powinnas wziac sprawy w swoje rece pan (lub Ty) jest jeszcze z kims w zwiazku? nie jestem tylko pewna, czy to juz bedzie ta decyzja czy jeszcze nie sprobujesz zawalczyc Nie ani ja , ani on nie jesteśmy w innych jeszcze związkach Cytuj
blue Napisano 9 Marca 2013 Napisano 9 Marca 2013 Co przyniesie mi rozstanie z panem?królowa buław giermek denarów 6 buław To jedno z pytań co by było gdyby - pytasz profilaktycznie? czy byłoby ci lepiej niż jest teraz? czy widząc te karty i ich ogólny wydźwięk łatwiej ci będzie podjąć decyzję o rozstaniu? - sam fakt takiego pytania świadczy o tym, że się męczysz, dusisz - ale musi to być twoja świadoma decyzja, bez wsparcia kartami, bo masz wolę decydowania o sobie i swoim życiu. QBuław to kobieta WYZWOLONA, która sama decyduje czy i co chce, a potem do tego dąży, ma w sobie siłę przebicia i charyzmę - najwidoczniej obecnie ci właśnie tego brak, może czujesz się jak w klatce? Reszta kart daje ci cel i zadowolenie, jeśli masz dziecko, to dużo radości w byciu ze sobą - dodatkowo zwiększy się twoje poczucie wartości o samej sobie. Czytałam niiwa Twoje dwie odpowiedzi w wątku beatycze i były to jedyne dwie dojrzałe interpretacje kart. Pisząc dojrzałe mam na myśli, odpowiedzialne, rzeczowe i wartościowe dla pytającego. Pełen profesjonalizm! Gratuluję Autorka wątku powinna przeczytać dokładnie Twoje dwie interpretacje dotyczące tak trudnego tematu - zostać czy odejść? Najważniejsze w takich decyzjach jest to co napisałaś, czego brak aktualnie pytającej. Inaczej nie powstałoby pytanie. Jeszcze raz gratuluję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi