duo70 Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Pan po kłótni ma przyjechać do pani. Jakie kroki podejmie? 3 mieczy 8 buław diabeł=cesarz no w tych kartach to widać podróż. Ale ten diabeł tutaj to nie wiem? Albo seks albo jakieś przeszkody? Może ktoś mi pomóć Będę bardzo wdzięczna? Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 3 Mieczy, 8 Bulaw, XV Diabel ---> suma IV Cesarz, suma HB VIII Sprawiedliwosc A ktora karta mowi o podrozy? 3 Mieczy to raczej odciecie niz podroz, ewentualnie jakas "oczyszczajaca" aczkolwiek bolesna rozmowa moze byc. W towarzystwie 8 Bulaw moze wskazywac na jakas wiadomosc ewentualnie konkretne dzialania w kierunku pani. Diabel w tym przypadku moze mowic o problemach, jakie sie pojawial, mozliwe, ze niechec pana do zmiany sytuacji, moze jego zawzietosc czy uraz, ktory da o sobie znac. Jest oczywiscie mozliwosc, zeby wyjsc poza to, ale oba podsumy zalecaja, aby na sprawe spojrzec chlodno raczej i bez wiekszych oczekiwan, poza emocjami. Oczywiscie wszystko jest mozliwe, ale nie bedzie rozowo i moim zdaniem oba podsumy wykluczaja tu gre namietnosci. Jest raczej kwestia tego, ze powietrze jest geste i jest potrzeba, aby je oczyscic. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Marca 2013 Maestro Napisano 7 Marca 2013 Ja tez uważam, że miłe te kroki nie będą..Ja tu widzę dalszy ciąg kłótni,chociaż hmmmm... do głowy mi teraz przyszło,że w tej 8 buław i diable to nawet szybki seks może byc... Cytuj
duo70 Napisano 7 Marca 2013 Autor Napisano 7 Marca 2013 Pan po kłótni ma przyjechać do pani. Jakie kroki podejmie? 3 mieczy 8 buław diabeł=cesarz cesarzowa sprawiedliwosc diabel cesarz moc mag slonce wisielec sad kolo z piramidki widac, ze cos sie zmieni Cytuj
mlodzia Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Oprócz rozmowy nie widać innych kroków .Ogólnie karty nieładne. Pan będzie dalej bronił swojego zdania, będzie dawał do zrozumienia ,że on tu rządzi.Będzie chciał podporządkować sobie Panią i raczej mu się to uda. Pozdrawiam 1 Cytuj
melyss Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 wg mnie to te niezbyt przyjemne rozmowy będą miały ciąg dalszy... jeszcze nie wszystko zostało powiedziana. Coś w panu jeszcze siedzi. I niebawem wylezie. Cytuj
Davisa Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Jakie kroki podejmie? 3 mieczy, 8 buław, Diabeł --- suma Cesarz Moc.......Mag.......Słońce Wisielec......Sąd Koło Moim zdaniem pan zerwie znajomość i do niego ostatnie słowo będzie należeć. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Pan po kłótni ma przyjechać do pani. Jakie kroki podejmie? 3 mieczy 8 buław diabeł=cesarz no w tych kartach to widać podróż. Ale ten diabeł tutaj to nie wiem? Albo seks albo jakieś przeszkody? Może ktoś mi pomóć Będę bardzo wdzięczna? Sex - na zgode... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Moja Droga ~ wytłumacz mi coś: Czy to ten sam Pan ? http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/67408-jak-przebiegnie-dzisiejsze-spotkanie.html No bo tutaj tak niedawno dałaś weryfikację że doszło do spotkania po kłótni... A teraz piszesz tak, jakby dopiero miało do niego dojść...pogubiłam się... Cytuj
niiwa Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 Pan po kłótni ma przyjechać do pani. Jakie kroki podejmie? 3 mieczy 8 buław diabeł Wróci to co było, będą tłumaczenia, - potem Pan odzyska "władzę"-"pozycję" - ale sytuacja w relacji wciąż będzie nieciekawa - tzn PANI nie będzie zadowolona. Cytuj
duo70 Napisano 8 Marca 2013 Autor Napisano 8 Marca 2013 Moja Droga ~ wytłumacz mi coś: Czy to ten sam Pan ? http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/67408-jak-przebiegnie-dzisiejsze-spotkanie.html No bo tutaj tak niedawno dałaś weryfikację że doszło do spotkania po kłótni... A teraz piszesz tak, jakby dopiero miało do niego dojść...pogubiłam się... Chodzi o innego pana, z którym mam sporadyczny kontakt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi