Skocz do zawartości

Jakie kroki podejmie pan?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pan po kłótni ma przyjechać do pani.

Jakie kroki podejmie?

3 mieczy 8 buław diabeł=cesarz

no w tych kartach to widać podróż. Ale ten diabeł tutaj to nie wiem? Albo seks albo jakieś przeszkody?

Może ktoś mi pomóć Będę bardzo wdzięczna?

Napisano

3 Mieczy, 8 Bulaw, XV Diabel ---> suma IV Cesarz, suma HB VIII Sprawiedliwosc

A ktora karta mowi o podrozy?

3 Mieczy to raczej odciecie niz podroz, ewentualnie jakas "oczyszczajaca" aczkolwiek bolesna rozmowa moze byc. W towarzystwie 8 Bulaw moze wskazywac na jakas wiadomosc ewentualnie konkretne dzialania w kierunku pani. Diabel w tym przypadku moze mowic o problemach, jakie sie pojawial, mozliwe, ze niechec pana do zmiany sytuacji, moze jego zawzietosc czy uraz, ktory da o sobie znac. Jest oczywiscie mozliwosc, zeby wyjsc poza to, ale oba podsumy zalecaja, aby na sprawe spojrzec chlodno raczej i bez wiekszych oczekiwan, poza emocjami. Oczywiscie wszystko jest mozliwe, ale nie bedzie rozowo i moim zdaniem oba podsumy wykluczaja tu gre namietnosci. Jest raczej kwestia tego, ze powietrze jest geste i jest potrzeba, aby je oczyscic.

• Maestro
Napisano

Ja tez uważam, że miłe te kroki nie będą..Ja tu widzę dalszy ciąg kłótni,chociaż hmmmm... do głowy mi teraz przyszło,że w tej 8 buław i diable to nawet szybki seks może byc...

Napisano

Jakie kroki podejmie?

cesarzowa sprawiedliwosc diabel cesarz

moc mag slonce

wisielec sad

kolo

z piramidki widac, ze cos sie zmieni

Napisano

Oprócz rozmowy nie widać innych kroków .Ogólnie karty nieładne. Pan będzie dalej bronił swojego zdania, będzie dawał do zrozumienia ,że on tu rządzi.Będzie chciał podporządkować sobie Panią i raczej mu się to uda.

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
Napisano

wg mnie to te niezbyt przyjemne rozmowy będą miały ciąg dalszy... jeszcze nie wszystko zostało powiedziana. Coś w panu jeszcze siedzi. I niebawem wylezie.

Napisano

Jakie kroki podejmie?

3 mieczy, 8 buław, Diabeł --- suma Cesarz

Moc.......Mag.......Słońce

Wisielec......Sąd

Koło

Moim zdaniem pan zerwie znajomość i do niego ostatnie słowo będzie należeć.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Jakie kroki podejmie?

no w tych kartach to widać podróż. Ale ten diabeł tutaj to nie wiem? Albo seks albo jakieś przeszkody?

Może ktoś mi pomóć Będę bardzo wdzięczna?

Sex - na zgode...

Napisano

Jakie kroki podejmie?

3 mieczy 8 buław diabeł

Wróci to co było, będą tłumaczenia, - potem Pan odzyska "władzę"-"pozycję" - ale sytuacja w relacji wciąż będzie nieciekawa - tzn PANI nie będzie zadowolona.