Madlen_88 Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 1 Jego intencje wobec mnie - 7 monet- chce mi zaimponować, ma względem mnie plany długoterminowe 2 Jego oczekiwania wobec mnie- Słońce- oczekuje przyjaźni 3 Jak mnię postrzega- Świat- jako osobę otwartą 4 Co może mi dać – Walet monet 5 Ogólne jego nastawienie do mnie–4 puchary- marzy o mnie? 6 Co ukrywa – Król pucharów+ 10 mieczy+ Rycerz pucharów- ukrywa, że został zraniony i chce miłości 7 Czego ja oczekuję- 6 kijów- że zacznie działać w moim kierunku 8 Co mogę dać z siebie – Cesarz- zdecydowanie, stałość 9 Obraz relacji w chwili obecnej- Pustelnik- nic się nie dzieje 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego miesiąca – 8 pucharów+ Mag+ Królowa pucharów Chyba nie będzie działań, pojawi się jakaś królowa pucharów, chyba że to będą działania by zdobyć moje uczucia. 11 W jakim kierunku zmierza relacja – 8 mieczy+ 10 pucharów+ 10 monetW kierunku spełnienia Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 A Wy jakos w oddaleniu mieszkacie czy niedaleko? Cytuj
Madlen_88 Napisano 7 Marca 2013 Autor Napisano 7 Marca 2013 niedaleko w dwóch innych miastach, ale sąsiadujących Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Marca 2013 Maestro Napisano 7 Marca 2013 1 Jego intencje wobec mnie - 7 monet- na razie coś w nim raczej dojrzewa,albo jeszcze sam nic nie wie,czeka na odpowiedni czas 2 Jego oczekiwania wobec mnie- Słońce- że będzie miło z Toba spędzał czas, to nie są jakies takie wielkie,czy poważne oczekiwania 3 Jak mnię postrzega- Świat- fajna, towarzyska dziewczyna 4 Co może mi dać – Walet monet może być Twoim dobrym kumplem 5 Ogólne jego nastawienie do mnie–4 puchary- on jakis ogólnie znudzony, tu nie ma emocji w tej karcie,gdyby to była 7, czy 6 pucharów to tak samo bym napisała jak TY 6 Co ukrywa – Król pucharów+ 10 mieczy+ Rycerz pucharów- coś mu się w zyciu zakończyło i jest biedny,zagubiony 7 Czego ja oczekuję- 6 kijów- że zacznie działać w moim kierunku - dokładnie 8 Co mogę dać z siebie – Cesarz- zdecydowanie, stałość - tak:) 9 Obraz relacji w chwili obecnej- Pustelnik- samotnośc między Wami 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego miesiąca – 8 pucharów+ Mag+ Królowa pucharów może się pojawiać i znikać,a Ty nadal niepewna 11 W jakim kierunku zmierza relacja – 8 mieczy+ 10 pucharów+ 10 monet wg tych kart nic z tego raczej nie będzie, 8 mieczy ogranicza Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 1 Jego intencje wobec mnie - 7 monet Na razie gra czasu. Czuje, ze mogloby byc z tego cos wiecej, ale zostawia to czasowi. Przypatruje sie i nie ponagla tej relacji. 2 Jego oczekiwania wobec mnie- Słońce- Ze bedziesz mu przyjaciolka. Oczekuje na razie takiej relacji bez zobowiazan, ale dajaca radosc obu stronom. 3 Jak mnię postrzega- Świat- Jako te druga osobe, z ktora dobrze sie rozumie i czuje. 4 Co może mi dać – Walet monet Bliskosc. 5 Ogólne jego nastawienie do mnie–4 puchary- Na razie emocje i uczucia trzyma dla siebie. Nie obdarwoje Cie nimi. Wprawdzie jest tego duzo i moze sie w nim wrecz przelewac, ale nie okaze Ci tego. 6 Co ukrywa – Król pucharów+ 10 mieczy+ Rycerz pucharów---> suma XII Wisielec; suma HB X Kolo Fortuny i I MagChyba jest po bolesnym rozstaniu, ale powoli zaczyna sie w nim budzic ponowna tesknota za uczuciem. Jednak teraz nie czuje sie jeszcze na silach, zeby cos z tym zrobic. Wyzej karty tez o tym mowia (7 Monet, XIX Slonce, 4 Kielichy... to nie sa karty akcji a zadowolenia z tego, co na razie jest i niecheci do zmian, przynajmniej na razie). Zostawia te relacje grze czasu i chce po prostu patrzec, co tam tak zaistnieje. Jezeli zobaczy, ze jest szansa to zadziala. 7 Czego ja oczekuję- 6 kijów- No, ze zacznie dzialac. 8 Co mogę dać z siebie – Cesarz- Stabilnosc, szczerosc, ze bedzie wiedzial na czym w tej znajomosci, relacji stoi. 9 Obraz relacji w chwili obecnej- Pustelnik- Jestescie na etapie znajomosci, gdzie zadne z Was wlasciwie do konca nie wie, czego chce i czego po tej znajomosci moze oczekiwac. Na razie badacie nie tylko siebie nawzajem, ale rowniez samych siebie. 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego miesiąca – 8 pucharów+ Mag+ Królowa pucharów ---> suma IX Eremita; suma HB IX Eremita Tu takie szarpanie sie bedzie. Moze spotkania jakies, ale na razie bez jakis wiekszych deklaracji. Nadal w podsumie Eremita. Duzo myslenia, zastanawiania sie nad sensem i przyszloscia tej relacji a takze zglebianie wlasnych oczekiwan wobec niej. 11 W jakim kierunku zmierza relacja – 8 mieczy+ 10 pucharów+ 10 monet ---> suma IV Cesarz; suma HB X Kolo Fortuny Przede wszystkim wyzej juz widac, ze duzo tu niepewnosci, ze strony pana juz chociazby, ktory ma dosc nieciekawe doswiadczenia w sferze uczuciowej w przeszlosci. U Ciebie nie wiem, jak, ale Ty tez ostrozna jestes. Tu te karty swiadcza o tym, ze Wasza znajomosc dosc dlugo bedzie tkwila w takim dosc nierozwojowym punkcie, wlasnie przez te wewnetrzne blokady, ktore z kolei sa wynikiem wczesniejszych nieciekawych doswiadczen. Z czasem dojdziecie jednak do momentu, gdzie trzeba bedzie cos z ta znajomoscia zrobic, wyjsc poza te ramy. I w 10 Monetach widac juz, ze zaczniecie nad relacja pracowac, bo uznacie, ze jednak jest ona dla Was wazniejsza niz jakies bole czy leki. Wazne tu jest, aby wlasnie te negatywne rozne emocje zostawiac z boku a do sprawy podejsc dosc powaznie. Nie bedzie latwo, ale ze znajomosci mozna wykrzesac wiele, bo sa podstawy ku temu, zeby sie udalo. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Sorry że krótko - to ten nieśmiały ? Jeśli tak to niestety zostanie smutny w swoim świecie - 4 puchary. Nie przejdzie bariery swoich ograniczeń - 8 mieczy. Nieśmiałość i brak inicjatywny pokazuje mi 7 monet. Pan czeka na Twoje działanie - Królowa pucharów, jest onieśmielony i nie wie jak Cie zdobyć. Jesteś dla niego odległą galaktyka (inny świat) - karta Świat, ale nie wie jak się tam dostać. Czeka na wskazówki. Trudna sytuacja. Trzeba by mu dać jakiś impuls. Cytuj
Madlen_88 Napisano 7 Marca 2013 Autor Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) Nie to inny Pan. Znamy się długo nie wydaje mi się nieśmiały. Może jest względem mnie, bo łączyła nas przyjaźń w przeszłości i ciężko przejść na inne tory znajomości. Edytowane 7 Marca 2013 przez Madlen_88 Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 Ja mysle, ze troche potrwa, zanim zaczniecie brac pod uwage te inna mozliwosc, zeby z tego bylo cos wiecej niz przyjazn. Ale w tym ostatnim punkcie... widac, ze po po 8 Mieczach i 10 Kielichach... dla mnie 8 Mieczy to taka sytuacja, gdzie znajomosc rozwija sie tylko do pewnego punktu, kontrolowanego i dalej niet... a 10 Kielichow to takie przebudzenie niejako i stwierdzenie... ok... tu doszlismy, ale co dalej? Bedzie cos z tego czy nie? I co zaraz potem mamy? 10 Monet... to karta, ktora mowi o solidnym podstawach, na ktorych moznaby zaczac budowac cos wiecej. Z podsumow jednak widac, ze bedziecie musieli bardzo uwazac, zeby tego momentu nie przegapic. Bo te 10 Kielichow moze tak sobie plynac i plynac i nim sie obudzicie to moze byc jak ktos, kto zasypia w lodeczce przycumowanej u brzegu a ona nagle zrywa sie i powoli, aczkolwiek nieustannie, odplywa od brzegu. Czlowiek budzi sie i gdzie jest? Po srodku morza. Tu wazne bedzie, zeby dostrzec ten moment, ktory bedzie korzystny na popchniecie tej relacji do przodu. Takze uwaznosc takze... Cytuj
Madlen_88 Napisano 7 Marca 2013 Autor Napisano 7 Marca 2013 No ja sobie uważam i się przyglądam i gdybym nie widziała, że on zwraca na mnie uwagę, to pewnie nie przyszłoby mi do głowy, żeby coś zmieniać. On mi się zawsze podobał, ale miał dziewczynę przez 3 lata, która z resztą jest naszą wspólną znajomą (i to jest chyba główną przeszkodą), a wszyscy razem mamy całe mnóstwo innych wspólnych znajomych i przyzwyczaiłam się do tego, że jesteśmy przyjaciółmi. Ona go zostawiła niecałe pół roku temu. Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Marca 2013 Napisano 7 Marca 2013 To bardzo mozliwe, ze to o nia chodzi, bo widac, ze bardzo przezyl rozstanie i to jeszcze w nim siedzi. Takze i owszem, to moze byc na razie przeszkoda. Chociaz w Rycku Kielichow widac, ze powoli, bo powoli zaczyna sie w nim budzic teksnota za uczuciem i bliskoscia. Cytuj
Madlen_88 Napisano 7 Marca 2013 Autor Napisano 7 Marca 2013 Tak, nawet mi to ostatnio powiedział oraz to, że kobiety w dzisiejszych czasach są nachalne i łatwe więc jak tu znaleźć tą jedyną. A potem dodał, że mnie zawsze darzył ogromnym szacunkiem, więc sobie pomyślałam, że może przeszłam mu przez głowę choć raz Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 1 Jego intencje wobec mnie - 7 monet- chce Ci zaimponować...chciałby stworzyć coś stałego - ale póki co cierpliwie czeka - zastanawia się...bardzo rozsądnie podchodzi do związków... 2 Jego oczekiwania wobec mnie- Słońce- oczekuje wzajemności...relacji która przyniesie radość i szczęście... 3 Jak mnię postrzega- Świat- jako osobę odległą jeszcze - żyjącą w "swoim świecie"... 4 Co może mi dać – Walet monet- na razie może Cię oczarowywać, uwodzić... 5 Ogólne jego nastawienie do mnie–4 puchary- Pan....widać że jest jeszcze nieco wycofany - wyczerpany po wcześniejszych przeżyciach, czarno widzi wszystko - potrzeba mu bodźców które Go pobudzą... 6 Co ukrywa – Król pucharów+ 10 mieczy+ Rycerz pucharów- że jeszcze w Nim siedzi ból po rozstaniu...i mimo tego że chciałby - na razie nie jest w stanie stworzyć stałęgo związku... 7 Czego ja oczekuję- 6 kijów- "że zacznie działać w moim kierunku" - dokładnie tak... 8 Co mogę dać z siebie – Cesarz- "zdecydowanie, stałość" - tak...ale pokazać mu też że jesteś Nim zainteresowana, tylko Nim... 9 Obraz relacji w chwili obecnej- Pustelnik- "nic się nie dzieje" - no tak, każde żyje na codzień w swoim świecie... 10 Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego miesiąca – 8 pucharów+ Mag+ Królowa pucharów - będzie zagadywał, moze jakieś sms'y - coś w ten deseń - będzie Cię czarował...ale nic wielkiego nie oczekuj - bo Pan jeszcze emocjonalnie jedną nogą tkwi w nieistniejącym już związku.... 11 W jakim kierunku zmierza relacja – 8 mieczy+ 10 pucharów+ 10 monet Pan przełamie się i Wasza relacja pogłębi się...ale nadal tak trochę - pod Jego "dyktando" póki co... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi