Skocz do zawartości

Czy Pani jest w ciąży?

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karty na prośbę przyjaciółki, która stara się o dziecko, a właściwie to podjęli dopiero pierwszą próbę :P Pani wie, że wrzucam karty na forum i będzie miała dostęp do waszych interpretacji.

Czy jest w ciąży:

Cesarz+ Walet monet+ Sprawiedliwość+ 5 kijów+ Królowa monet--> Rydwan

Moim zdaniem nie jest w ciąży. Na początku jej partner który bardzo chce dziecka, a na końcu ona mam wrażenie, że niezbyt pewna tego, czy faktycznie tego chce.

Napisano

Moim zdaniem nie jest... ale ja już tutaj raz dałam plamę:-))))

wydaje mi się, że pani boi się o stronę materialną... że sobie finansowo nie poradzą....

• Lubię to! 1
Napisano

Ich sytuacja materialna jest bardzo dobra :) ona się boi o utratę pracy i dlatego zaczęli się starać już teraz, a ślub za 3 miesiące, wolałaby po ślubie, no ale sytuacja ją ponagla.

Napisano
Ich sytuacja materialna jest bardzo dobra :) ona się boi o utratę pracy i dlatego zaczęli się starać już teraz, a ślub za 3 miesiące, wolałaby po ślubie, no ale sytuacja ją ponagla.

czyli tak jak napisałam - jest jakiś lęk związany ze stroną materialną... tu konkretnie z pracą...

Napisano

Paz Monet to ciezarna... ale... czy tu oznacza tylko checi pana?

Tu ogolnie ciaza moglaby zaistniec, ale jest cos, co ja blokuje.

Ciekawy jest podsum HB... XVI Wieza i VII Rydwan.

Moim zdaniem... na razie ciazy nie ma... sa checi pana, ale i blodaka jakas...

pytanie, czy na planie fizycznym u pani czy na planie metnalnym? W kazdym razie... mysle, ze ciazy nie ma.

• Lubię to! 1
Napisano

Pan tutaj naciska chyba na Panią,że to ta pora i ten czas.. niestety w 5 kijów ciązy nie widzę. Pani zmobilizowana gotowa do działania,ale ciązy według mnie brak.

• Lubię to! 1
Napisano

karty pokazały stan , tak jakby wszystko było gotowe, do niedalekiej realizacji ... więc trochę więcej luzu a sie uda.

• Lubię to! 1
Napisano

Fakt... nalezy pamietac, ze 5 Bulaw (duzo energii, jeszcze zblokowanej) przeksztalca sie w 6 Bulaw, czyli juz ruch energii umozliwiajacy sukces w dzialaniach. Tu... w kontekscie ciazy... :)

Napisano

Czy jest w ciąży:

Cesarz+ Walet monet+ Sprawiedliwość+ 5 kijów+ Królowa monet

NIE Jest, bo Pan jeszcze nie chce mieć dziecka.

Przeczytałam o koleżance i jestem zdumiona, że zadaje pytanie w takim temacie? - dlaczego sięga do kart?? -- ma problemy z zajściem w ciąże? - NO NIE- bo

piszesz, że podjęli PIERWSZĄ PRÓBĘ ! i od razu prosi o karty?? -- ODRADŹ jej Madlen wróżby-a gdzie życie,spontan,

--- jeśli dopiero zaczęła się starać o dziecko to PO CO od razu włączać to Tarota - ?? -

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Ja również uważam że nie jest...jeszcze nie teraz...

Napisano

zapytaj czym sie jej oczekiwania skończą w tym temacie

• Moderator
Napisano

nie widać ciąży po kartach..

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Napisano

werf. jak na razie Pani zrobiła test ciążowy i wyszedł negatywny, tak więc na 99% nie jest w ciąży :)