GdzieTaIrlandia Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 1. Jakie jest moje ogólne odbicie w oczach spotykanych ludzi? (chodzi o magnetyzm, atrakcyjnosc fizyczną, pierwsze wrażenie) z przełożenia:Król Denarów, 9 buław, 5 buław- Zyjąca w swoim świecie, trochę zmeczona,szarpiąca się-ale i w 5 buławów może być i ,że seksowna?:] 2.Jakie odbicie tworzę w oczach osób znających mnie z widzenia? Wyleciały 9 kielichów,GŁupiec.- no widać tutaj moje dążenia do realizacji celu. Wygląd młodzieńczy bo wygladam jak dziecko:) Z przełożenia: Rycerz buław, Paż Denarów, 8 denarów- Znowu energiczna,ciagle w ruchu i w pracy.. 3. Co powinienem zrobić, by odbicie było lepszej jakości? Wyleciały-Krolowa Denarów potem As buław z przełożenia:Król Mieczy, Kapłan, 8 denarów- no tutaj to w ogole widzę czarną plame:D jakby mniej pracować no nie wiem:/ Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 1. Jakie jest moje ogólne odbicie w oczach spotykanych ludzi? (chodzi o magnetyzm, atrakcyjnosc fizyczną, pierwsze wrażenie) z przełożenia:Król Denarów, 9 buław, 5 buław- Mysle, ze jestes tak zajeta dniem codziennym, ze nie masz nawet czasu, zeby o siebie solidnie zadbac. Ogolnie jestes bardzo ladna z tego, co widac, ale nie robisz z tym tego, co byloby mozliwe. W kazdym razie mogloby byc duzo, duzo lepiej, bo masz wszelkie ku temu predyspozycje (fizycznie, wyglad). 2.Jakie odbicie tworzę w oczach osób znających mnie z widzenia? Wyleciały 9 kielichów,GŁupiec. Jako osoba bardzo ladna, mlodo wygladajaca, emocjonalna i otwarta na innych, radosna. 3. Co powinienem zrobić, by odbicie było lepszej jakości? Wyleciały-Krolowa Denarów potem As buław Bardziej o siebie zadbac, podkreslic swoje atuty. Uwypuklic to, co masz w sobie godnego uwagi, bo masz tego sporo. I zgadzam sie... troche wiecej czasu poswiecic sobie. Praca pochlania Ciebie tak mocno, ze nie dbasz o siebie na tyle, na ile powinnas. Pewno w duzej mierze ubierasz sie praktycznie, tu powinnas zaczac ubierac sie bardziej kobieco... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 8 Marca 2013 Autor Napisano 8 Marca 2013 Sacralku,karty prawdę pokazały. Rok temu o wiele lepiej wyglądałam. Przy sobie wszystko miałam zrobione a ostatnio..nie mam czasu.. Co do ubioru to ubieram sie kobieco,podkreślam swoje kształty. Szczupła jestem,kobieca,młodo wyglądam,ale ostatnio nawet się nie maluje.. Poświęcam czas pracy i zajmuje się domem,córką ,mężem. I to fakt,ze dla siebie nie mam czasu,nawet żeby się pożądnie wyspać. Ciagle niedospana jestem może to te 9 buław:) no i szpilki ostatnio odstawiłam bo ciagle mnie stopy bolą i dłonie na centralnym środku ,może to od nerek bo mam chore,ale nie mam czasu sie przebadac równiez:/ Cytuj
alathea Napisano 8 Marca 2013 Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) 1. Jakie jest moje ogólne odbicie w oczach spotykanych ludzi? (chodzi o magnetyzm, atrakcyjnosc fizyczną, pierwsze wrażenie) z przełożenia:Król Denarów, 9 buław, 5 buław wydaje mi sie, ze odbija sie na Tobie troska o materialny byt, o kwestie finansowe, ze myslisz za wszystkich w tej dziedzinie - i moze to widac na zewnatrz, takie pochylenie sie nad tym, walka o to - troski rozne "wychodza" na twarzy 2.Jakie odbicie tworzę w oczach osób znających mnie z widzenia? Wyleciały 9 kielichów,GŁupiec.- mlodo wygladasz, moze cos mocnego w stylu ubieranie sie, taka ekspresja siebie Z przełożenia: Rycerz buław, Paż Denarów, 8 denarów no tak, ciagle w ruchu, rece nie przestaja pracowac - taka pracowita pszczolka 3. Co powinienem zrobić, by odbicie było lepszej jakości? Wyleciały-Krolowa Denarów potem As buław - mniej sie zamartwiac o sprawy materialne, zas zadbac bardziej o siebie (w tym takze o zdrowie) z przełożenia:Król Mieczy, Kapłan, 8 denarów- ja nie wiem, czy tak bardzo chcesz cos poprawiac, czy masz na to chec lub sile co ja bym w tych kartach widziala, to jakies doksztalcanie sie, malymi kroczkami Edytowane 8 Marca 2013 przez alathea Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 8 Marca 2013 Autor Napisano 8 Marca 2013 Alathea prawda,że troski wychodzą na wierzch. Troska o byt-tutaj na prawdę trafiłas w samo sedno. Styl ubierania też mam swój,czasem właśnie bardzo podkreślający. no i tak jestem pracowita pszczólka haha ale az sama ma tego dosyć,musze przystopować,popatrzeć faktycznie na siebie. Czy poprawiać się chce.. może mieć wiecej czasu dla siebie,być bardziej wypoczęta a nie,że ciagle obowiązki i zmartwienia jak sie czują przy mnie inni. A kształcić to się ciagle chce:) wiem co chcę robić w życiu,ponoć to najwazniejsze no i jak kazdy mam chwile zwątpienia . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi