Skocz do zawartości

Co przeczuwam?

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przez ostatnie dwa dni czuję się wewnętrznie poddenerwowana, choć nic nie dzieje się takiego, czego mogłoby to być powodem. Już tak czasami miałam, moje wewnętrzne poddenerwowanie poprzedzało jakieś wydarzenie czasem dobre, czasem złe, czasem dotyczące mnie, a czasem bliską osobę.

Co przeczuwam?

Król monet+ Kapłanka+ 2 puchary+ Kochankowie+ 7 monet--> Kapłanka

Zarówno 2 puchary jak i kochankowie mogą symbolizować wybór. Być może stanę przed jakimś trudnym wyborem, zaplanować coś długoterminowo (nie lubię wyborów bo jestem osobą niezdecydowaną, wolę brać to co daje życie i nie móc mieć do siebie potem pretensji, kiedy już zmienię zdanie, a nie mogę już zmienić decyzji)

Zweryfikuję do końca miesiąca.

Napisano

a nie czekasz na spotkanie z jakimś mężczyzną albo na to by wyszedł z jakąś inicjatywną? Może boisz się,że cierpliwości Ci braknie,ze za długo bedziesz czekać i sie nie doczekasz..?

Napisano

Tez mysle, ze chodzi tu o znajomosc z pewnym mezczyzna. Ogarnia Cie tu rezygnacja. Chcialabys, zeby z rego cos bylo, zalezy Ci na nim, ale masz obawy, ze jednak bedzie inaczej.

Kaplanka sugeruje nie tylko cierpliwosc, ale i zaufanie swojemu glosowi wewnetrznemu. Z HB masz Gwiazde i Sprawiedliwosc. Zastanow sie ogolnie, jakie naprawde masz powody do niepokoju a ile jest tu Twoich wyimaginowanych lekow. Mniej mysl, wiecej czuj... i ogolnie... staraj sie na pewne sprawy patrzec nieco szerzej, bo patrzac tylko jednokierunkowo mozesz czegos nie dostrzegac i platac sie w jakiejs iluzji.

Napisano

A fakt, ze pan pojawil sie jako Monetowy. Na Monetowego to trzeba sobie kupic masc na odciski na tylku, bo na niego rzeczywiscie mozna sobie solidnie poczekac. Jezeli to chodzi o pana... :D

Napisano

Może gdzieś tam czekam na czyjeś działanie, ale nie jest to dla mnie aż tak istotna sprawa w życiu, żebym miała czuć poddenerwowanie, to bardziej takie: "zadziała no to super, pójdę w to, nie zadziała, no to trudno nie ten to następny". Jest ich kilku w moim życiu, mężczyźni których ja mam na oku, czy Ci którzy starają się o moje względy i Ci z którymi się czasami widuję. Jest taki jeden monetowy (byk) na którego nawet ostatnio stawiałam karty "RTG", ale no mam dużą cierpliwość i nie obawiam się że mi jej braknie, bo nie mam w planach jakoś usilnie na niego czekać, a bardziej obserwować i żyć po swojemu. Nie wiem..

Napisano

Wiesz może świadomie traktujesz to lekko,ale wewnetrznie i nieświadomie czujesz inaczej..

Napisano

Ja jestem racjonalistką. Poddenerwowanie, to mogą być zwykłe wahania hormonalne, a reszta, to przypadek. Często stoimy przed jakimiś wyborami, albo nasi bliscy i zawsze możemy podpiąć pod zdenerwowanie jakieś wydarzenie.

Napisano

Pytanie nalezy zadać który głos do nas przemawia: Intuicja,lęk czy strach bo każde z owym ma zupełnie odrębne znaczenie,ale myślę,że do Ciebie przemawia Intuicja o czym świadczy Kapłanka -w sumie również jest.