Gość GrimmReaper Napisano 9 Marca 2013 Napisano 9 Marca 2013 Od zawsze mam sny, które można określić jako prorocze. Śnię o pewnej sytuacji i jakiś czas później to się zwyczajnie dzieje dokładnie tak samo, a mnie łapie lekki paraliż bo - wiem co się stanie za minutę, dwie. Coś jak wytyczony plan a jestem tylko obserwatorem. Nie ma ustalonej daty, czasem sprawdza się za miesiąc, dwa, pięć, tydzień - ale każdy z nich się sprawdza. Śniłem natomiast o rzeczach zdecydowanie dziejących się w przeszłości, nie pamiętam słów ale znam przekaz - dotyczyło to kogoś kogo znam dłuższy czas, coś jak reinkarnacja tylko że parę pokoleń wstecz. Jakie są szanse na to że (zakładając o możliwej reinkarnacji) jesteśmy 'przywiązani' do kilku innych osób i spotykamy je na podobnej zasadzie w każdym życiu? Co do zdarzeń przeszłych niektóre mogłem potwierdzić, ale czasem sięgały tak daleko wstecz, że nie znalazłem źródeł pisanych. I jaka jest szansa na to, że również koszmary się sprawdzą skoro zwykłe sny miały już miejsce? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi