Skocz do zawartości

Sekret Kapłanki

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Na relację z panem, on miał swoje oczekiwania, na które ja się nie godziłam, nie chciałam się zniżać (tzn. ja chciałam przyjaźni,on nastawiony tylko i wyłącznie na romans fizyczny). Co dalej?

1,2 - odsłaniają sytuacje lub aspekty sprawy o którą się pytamy, mogą się zarówno wspierać lub sobie zaprzeczać Cesarzowa Sprawiedliwosc - karty pokazują, że mam do siebie szacunek jako kobieta, mam godność i jestem uczciwa w stosunku do samej siebie

3-5 - siły, wydarzenia, energie wpływające na nasz temat:

5 siła, która traci wpływ Rycerz Buław - chaotyczne działania, nadmierny pociąg z jego strony

3 najsilniejszy wpływ w chwili obecnej Słońce - przejrzałam na oczy,wiem czego chcę

4 zyskuje wpływ 7 mieczy (dołozyłam Kochanków)- nieładna karta,pokazuje, że ktoś tu będzie kombinował

6 - to co jest ukryte, wypchnięte ze świadomości, czego się boimy Sąd Ostateczny - osądzenia przez otoczenie

7 - to co jest świadome, otwarte, prawdopodobnie przez nas akceptowane As Kielichów - pragnienie miłości

8 - prawdopodobny rozwój sytuacji w najbliższym czasie, wskazówka jak podejść do tematu Kapłan - powinnam byc szczera wobec siebie i niezłomna

9 - sekret kapłanki, tą kartę zostawiamy zakrytą aż do czasu przeanalizowania poprzednich 8śmiu. Odkrywamy na końcu. Umiarkowanie,dołozyłam do niej dodatkowe karty w celu lepszego obrazu paź mieczy paź kielichów 3 denarów - wyglada na to, że za jakis czas, uda się pewne przeszkody pokonać, może będą jakieś "normalniejsze" gesty z jego strony i ta relacja wejdzie na wyższy poziom

Napisano

1,2 - odsłaniają sytuacje lub aspekty sprawy o którą się pytamy, mogą się zarówno wspierać lub sobie zaprzeczać Cesarzowa Sprawiedliwosc - No jestes kobieta, ktora owszem, pragnie milosci, ale tez masz swoje wlasne oczekiwania i nie dajesz sobie "w kazde dmuchac". Lubisz byc szanowana i lubisz, gdy to pan zabiega o Ciebie a nie odwrotnie. I potrafisz wyczuc, kiedy znajomosc ma perspektywy a kiedy nie.

5 siła, która traci wpływ Rycerz Buław

Tak, chaotyczne dzialania, ale takze dzialania egoistyczne, skierowane tylko na zaspokojenie wlasnych potrzeb i oczekiwan.

3 najsilniejszy wpływ w chwili obecnej Słońce

W tej chwili jest jak jest. Brak wiekszych oczekiwan. Zycie tym, co aktualnie jest.

4 zyskuje wpływ 7 mieczy (dołozyłam Kochanków) ---> suma XIII Smierc, suma HB XIII Smierc i IV Cesarz

No tu moga sie pokazac takie rzeczywiscie troche podejrzane dzialania. Moze pan jednak probowac postawic na swoim. Podsumy tu mowia o koncu pewnego etapu. W kazdym razie z tym zachowaniem tu nic wiecej nie ugra. Jezeli sie nie zmieni to bedzie koniec znajomosci.

6 - to co jest ukryte, wypchnięte ze świadomości, czego się boimy Sąd Ostateczny

Tak, rodzina jest bardzo wazna dla Ciebie, wiec boisz sie odrzucenia i osadzenia.

7 - to co jest świadome, otwarte, prawdopodobnie przez nas akceptowane As Kielichów

Pragniesz czuc sie kochana, spelniona uczuciowo.

8 - prawdopodobny rozwój sytuacji w najbliższym czasie, wskazówka jak podejść do tematu Kapłan

Moze spojrzec na to odrobine lagodniej? W sumie Papiez taki troche zbyt sztywny... ale to tylko taka mysl.

9 - sekret kapłanki, tą kartę zostawiamy zakrytą aż do czasu przeanalizowania poprzednich 8śmiu. Odkrywamy na końcu. Umiarkowanie,dołozyłam do niej dodatkowe karty w celu lepszego obrazu paź mieczy paź kielichów 3 denarów

No tu bez gotowosci do kompromisow sie nie obejdzie. Wyglada na to, ze sprawa ma jeszcze inny kat niz ten, ktory Ty czujesz. Pan chyba widzi to zupelnie inaczej. I tu bedziecie probowali... na to spojrzec wlasnie tak ze srodka. Widac w tle rozmowe wyjasniajaca, wyjscie do siebie z gestem pojednania i prace dalsza nad znajomoscia. HB z tych ostatnich kart to XVII Gwiazda i VIII Srpawiedliwosc. Rozmowa Was nie ominie. Musicie byc wobec siebie szczerzy, ale i gotowi sluchac te druga strone.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
1,2 - odsłaniają sytuacje lub aspekty sprawy o którą się pytamy, mogą się zarówno wspierać lub sobie zaprzeczać Cesarzowa Sprawiedliwosc - No jestes kobieta, ktora owszem, pragnie milosci, ale tez masz swoje wlasne oczekiwania i nie dajesz sobie "w kazde dmuchac". Lubisz byc szanowana i lubisz, gdy to pan zabiega o Ciebie a nie odwrotnie. I potrafisz wyczuc, kiedy znajomosc ma perspektywy a kiedy nie.

5 siła, która traci wpływ Rycerz Buław

Tak, chaotyczne dzialania, ale takze dzialania egoistyczne, skierowane tylko na zaspokojenie wlasnych potrzeb i oczekiwan.

3 najsilniejszy wpływ w chwili obecnej Słońce

W tej chwili jest jak jest. Brak wiekszych oczekiwan. Zycie tym, co aktualnie jest.

4 zyskuje wpływ 7 mieczy (dołozyłam Kochanków) ---> suma XIII Smierc, suma HB XIII Smierc i IV Cesarz

No tu moga sie pokazac takie rzeczywiscie troche podejrzane dzialania. Moze pan jednak probowac postawic na swoim. Podsumy tu mowia o koncu pewnego etapu. W kazdym razie z tym zachowaniem tu nic wiecej nie ugra. Jezeli sie nie zmieni to bedzie koniec znajomosci.

6 - to co jest ukryte, wypchnięte ze świadomości, czego się boimy Sąd Ostateczny

Tak, rodzina jest bardzo wazna dla Ciebie, wiec boisz sie odrzucenia i osadzenia.

7 - to co jest świadome, otwarte, prawdopodobnie przez nas akceptowane As Kielichów

Pragniesz czuc sie kochana, spelniona uczuciowo.

8 - prawdopodobny rozwój sytuacji w najbliższym czasie, wskazówka jak podejść do tematu Kapłan

Moze spojrzec na to odrobine lagodniej? W sumie Papiez taki troche zbyt sztywny... ale to tylko taka mysl.

9 - sekret kapłanki, tą kartę zostawiamy zakrytą aż do czasu przeanalizowania poprzednich 8śmiu. Odkrywamy na końcu. Umiarkowanie,dołozyłam do niej dodatkowe karty w celu lepszego obrazu paź mieczy paź kielichów 3 denarów

No tu bez gotowosci do kompromisow sie nie obejdzie. Wyglada na to, ze sprawa ma jeszcze inny kat niz ten, ktory Ty czujesz. Pan chyba widzi to zupelnie inaczej. I tu bedziecie probowali... na to spojrzec wlasnie tak ze srodka. Widac w tle rozmowe wyjasniajaca, wyjscie do siebie z gestem pojednania i prace dalsza nad znajomoscia. HB z tych ostatnich kart to XVII Gwiazda i VIII Srpawiedliwosc. Rozmowa Was nie ominie. Musicie byc wobec siebie szczerzy, ale i gotowi sluchac te druga strone.

Powiem tak, nie wiem co będzie...Ja nie jestem az tak ostra i zasadnicza jak wynikac moze z kart, ale nie mogę pozwolić sobie na to,żeby ktoś traktował mnie egoistycznie..Ja jestem gotowa na szczerą rozmowę, on stosuje uniki..

• Moderator
Napisano

Ale jakie jest pytanie, na które odpowiada rozkład "sekret kapłanki"?

bo generalnie ten rozkład nie specjalnie nadaje się do prognozowania przyszłości, on raczej odpowiada na pewne ukryte pytania, to bardziej rozkład, który Ci mówi, gdzie leży problem, niż co z tego będzie...

a tak poza kartami:

jeśli poznajesz faceta i chcesz tylko przyjaźni, to lepiej sobie odpuść tą znajomość, bo 99/100 facetów nie jest zainteresowanych (tylko) przyjaźnią z kobietą, chyba, że dostrzegasz chłodne traktowanie ze strony faceta (niespecjalnie zainteresowany) to można ciągnąć taką znajomość na nutach przyjaźni, ale w sytuacji, gdy facet wykazuje zainteresowanie, a Ty chcesz tylko przyjaźni odpuść, bo wcześniej czy później doprowadzi to do konfliktu, albo skończy się w łóżku

karty mówią, że problemem jest chłodna postawa z twojej strony, ta sprawiedliwość z cesarzową pokazuje, że traktujesz go trochę z góry... rycerz buław to szarża... on się zorientował z kim tańczy i zmienia taktykę, na bardziej perfidną w 7 mieczy... słońce to po prosto fajny okres dla was, sąd ostateczny może wskazywać, że niecheć do głębszej relacji, a as pucharów, że pragniesz nowego uczucia, które się tutaj nie pojawiło,

kapłan - trzymać się swoich zasad,

Umiarkowanie to taka karta hermafrodyta, relacja się uspokoi, ale facet nie do końca chce tylko seksu... on chce czegoś kompletnego, a do kompletu brakuje mu właśnie seksu

Na relację z panem, on miał swoje oczekiwania, na które ja się nie godziłam, nie chciałam się zniżać (tzn. ja chciałam przyjaźni,on nastawiony tylko i wyłącznie na romans fizyczny). Co dalej?

1,2 - odsłaniają sytuacje lub aspekty sprawy o którą się pytamy, mogą się zarówno wspierać lub sobie zaprzeczać Cesarzowa Sprawiedliwosc - karty pokazują, że mam do siebie szacunek jako kobieta, mam godność i jestem uczciwa w stosunku do samej siebie

5 siła, która traci wpływ Rycerz Buław - chaotyczne działania, nadmierny pociąg z jego strony

3 najsilniejszy wpływ w chwili obecnej Słońce - przejrzałam na oczy,wiem czego chcę

4 zyskuje wpływ 7 mieczy (dołozyłam Kochanków)- nieładna karta,pokazuje, że ktoś tu będzie kombinował

6 - to co jest ukryte, wypchnięte ze świadomości, czego się boimy Sąd Ostateczny - osądzenia przez otoczenie

7 - to co jest świadome, otwarte, prawdopodobnie przez nas akceptowane As Kielichów - pragnienie miłości

8 - prawdopodobny rozwój sytuacji w najbliższym czasie, wskazówka jak podejść do tematu Kapłan - powinnam byc szczera wobec siebie i niezłomna

9 - sekret kapłanki, tą kartę zostawiamy zakrytą aż do czasu przeanalizowania poprzednich 8śmiu. Odkrywamy na końcu. Umiarkowanie,dołozyłam do niej dodatkowe karty w celu lepszego obrazu paź mieczy paź kielichów 3 denarów - wyglada na to, że za jakis czas, uda się pewne przeszkody pokonać, może będą jakieś "normalniejsze" gesty z jego strony i ta relacja wejdzie na wyższy poziom

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano (edytowane)
Ale jakie jest pytanie, na które odpowiada rozkład "sekret kapłanki"?

bo generalnie ten rozkład nie specjalnie nadaje się do prognozowania przyszłości, on raczej odpowiada na pewne ukryte pytania, to bardziej rozkład, który Ci mówi, gdzie leży problem, niż co z tego będzie...

a tak poza kartami:

jeśli poznajesz faceta i chcesz tylko przyjaźni, to lepiej sobie odpuść tą znajomość, bo 99/100 facetów nie jest zainteresowanych (tylko) przyjaźnią z kobietą, chyba, że dostrzegasz chłodne traktowanie ze strony faceta (niespecjalnie zainteresowany) to można ciągnąć taką znajomość na nutach przyjaźni, ale w sytuacji, gdy facet wykazuje zainteresowanie, a Ty chcesz tylko przyjaźni odpuść, bo wcześniej czy później doprowadzi to do konfliktu, albo skończy się w łóżku

karty mówią, że problemem jest chłodna postawa z twojej strony, ta sprawiedliwość z cesarzową pokazuje, że traktujesz go trochę z góry... rycerz buław to szarża... on się zorientował z kim tańczy i zmienia taktykę, na bardziej perfidną w 7 mieczy... słońce to po prosto fajny okres dla was, sąd ostateczny może wskazywać, że niecheć do głębszej relacji, a as pucharów, że pragniesz nowego uczucia, które się tutaj nie pojawiło,

kapłan - trzymać się swoich zasad,

Umiarkowanie to taka karta hermafrodyta, relacja się uspokoi, ale facet nie do końca chce tylko seksu... on chce czegoś kompletnego, a do kompletu brakuje mu właśnie seksu

To nie tak.. Ja chcę przyjaźni i uczucia, nie wykluczam zbliżeń fizycznych..Ale...jak mam reagować jak mi nocą dzwoni, że chce mnie tu i teraz i mam przyjechać? No, bez przesady, na moje propozycje spotkania na kawie albo nie reaguje, albo odrzuca z miejsca...Dlatego położyłam te karty, bo sama nie wiem...Ja nie jestem zasadnicza,ale nie chcę być traktowana jak pierwsza lepsza...

Aha, ja go nie traktuję z góry...

Edytowane przez Inez2503
  • Moderator
Napisano

hehe może chłopak ma rozbujały temperament

połączenie cesarzową ze sprawiedliwością jest dość ciekawe, cesarzowa to przecież kobieta pełną parą, świadoma swoim potrzeb, o silnym charakterze, sprawiedliwość to karta określająca charakter relacji, zimny zdystansowany

w kartach wynikowych nie ma z jego strony nastawienia stricte na seks, pojawił się po drodze gdzieś tam rycerz buław, ale to raczej ogier...

mówię, źle dobrany rozkład, ewentualnie źle postawione pytanie do tego rozkładu

• Maestro
Napisano
hehe może chłopak ma rozbujały temperament

połączenie cesarzową ze sprawiedliwością jest dość ciekawe, cesarzowa to przecież kobieta pełną parą, świadoma swoim potrzeb, o silnym charakterze, sprawiedliwość to karta określająca charakter relacji, zimny zdystansowany

w kartach wynikowych nie ma z jego strony nastawienia stricte na seks, pojawił się po drodze gdzieś tam rycerz buław, ale to raczej ogier...

mówię, źle dobrany rozkład, ewentualnie źle postawione pytanie do tego rozkładu

A jaki rozkład proponujesz? Może sekretem jest po prostu poczekanie na lepszy moment, może to nie ten czas..Sama nie wiem...

• Moderator
Napisano

zależy czego się chcesz dowiedzieć

• Maestro
Napisano
zależy czego się chcesz dowiedzieć

Dlaczego on mnie tak postrzega, tzn. tak czysto fizycznie i co go blokuje przed otwarciem się?

• Moderator
Napisano

więc ten rozkład kapłanki jest dobry, tylko pytanie zostało źle postawione

• Maestro
Napisano
więc ten rozkład kapłanki jest dobry, tylko pytanie zostało źle postawione

Zrobiłam go jako odpowiedź na pytanie co dalej z tą relacją...Kapłanka zaleca wstrzemięźliwośc....pożyjemy,zobaczymy...

• Moderator
Napisano

żeby do mnie tak dziewczyna wydzwania w nocy i mówiła: bierz mnie tu i teraz, przyjeżdżaj natychmiast hehe

• Maestro
Napisano
żeby do mnie tak dziewczyna wydzwania w nocy i mówiła: bierz mnie tu i teraz, przyjeżdżaj natychmiast hehe

:lol::lol::lol: Wiem co byś zrobił:lol::lol::lol:

Napisano

?

1,2 - odsłaniają sytuacje lub aspekty sprawy o którą się pytamy, mogą się zarówno wspierać lub sobie zaprzeczać Cesarzowa Sprawiedliwosc - Myślę,że oceniłas sytuacje ze swojego punktu widzenia choc moze i brakować Ci odniesienia z drugiej strony. Sprawiedliwosc(2 strony) a jest tylko twoja ocena(Cesarzowa)

5 siła, która traci wpływ Rycerz Buław - Działania Pana(tu racja)

3 najsilniejszy wpływ w chwili obecnej Słońce - Patrzysz w przód z nadzieją na lepsze jutro.

4 zyskuje wpływ 7 mieczy (dołozyłam Kochanków)- zyskuje wpływ to,że jestes coraz blizej wymkniecia się ze złego samopoczucia(7 mieczy-gdy ktos nas oszukał,okradł chłodno -z serca(kochankowie)). Dokonujesz wyboru,chcesz podążac inną drogą.

6 - to co jest ukryte, wypchnięte ze świadomości, czego się boimy Sąd Ostateczny - Chyba boisz się sytuacja w której Pan mogłby chciec reaktywacji znajomosci..

7 - to co jest świadome, otwarte, prawdopodobnie przez nas akceptowane As Kielichów - nowy początek..ruszenie z tego miejsca..

8 - prawdopodobny rozwój sytuacji w najbliższym czasie, wskazówka jak podejść do tematu Kapłan - nadal trzymac sie ustalonych wartosci oraz zasad w zgodzie ze swoim wnetrzem bez wzgledu na to co mysli otoczenie..

9 - sekret kapłanki, tą kartę zostawiamy zakrytą aż do czasu przeanalizowania poprzednich 8śmiu. Odkrywamy na końcu. Umiarkowanie,dołozyłam do niej dodatkowe karty w celu lepszego obrazu paź mieczy paź kielichów 3 denarów - myślę,że zdystansujesz się w czasie..może nadejsc czas ,że sytuacja zostanie wyjaśniona,ale zbierzesz swoje uczucia i emocje i zdecydujesz pójść inna droga(3 den,w innym kierunku)

• Lubię to! 1
Napisano

1,2 - Cesarzowa Sprawiedliwosc - Karty pokazały Cię jako kobietę po prostu znającą swoją wartość :) i podchodzą trzeźwo do sytuacji...jako kobietę godną, na poziomie, z czego pan zdaje sobie sprawę - wie, że przedstawiasz sobą dużą wartość, cenisz się i wie, że podobasz się mężczyznom.

5 - Rycerz Buław - Impulsywne zachowania pana...przestanie już być jak w gorącej wodzie kąpany ;), że musi mieć to, co chce na już...że strzeli pomysłem i niech się tak stanie, bo ma takie życzenie... Też tak myślę, że to wynikało z Twojej atrakcyjności, jego silnego zainteresowania, ale i egoistycznego podejścia... Gdy się zapalił do czegoś, liczyła się tylko jego potrzeba.

3 - Słońce - Potrafisz cieszyć się tym, co jest...czerpać dziecinną radość z małych rzeczy :)

4 zyskuje wpływ 7 mieczy (dołozyłam Kochanków)- Niedopowiedziane słowa, niewyjaśnione sprawy...właśnie na tle uczuciowym :/ Może któreś z Was, a przypuszczam, że pan, będzie unikać rozmowy...nie będzie go stać na szczerość... Może będzie chciał nawet zbywać Twoje próby wyjaśnień...

6 - to co jest ukryte, wypchnięte ze świadomości, czego się boimy Sąd Ostateczny - A może zamknięcia tego etapu i zaczęcia no nowo?

7 - to co jest świadome, otwarte, prawdopodobnie przez nas akceptowane As Kielichów - pragnienie miłości, odwzajemnionego zauroczenia, przyjacielskich rozmów...poczucia wsparcia i nadziei na ciąg dalszy :)

8 - prawdopodobny rozwój sytuacji w najbliższym czasie, wskazówka jak podejść do tematu Kapłan - Powinnaś postepować zgodnie z własnymi wartościami, być niezłomna w tych postanowieniach, robić po prostu to, co uważasz za słuszne.

9 - sekret kapłanki Umiarkowanie, paź mieczy paź kielichów 3 denarów - Moim zdaniem ta relacja potrzebuje czasu, musicie przerobić pewne emocje, odnaleźć równowagę w tej znajomości, porozmawiać, wyjaśnić sobie rzeczy - to chyba będzie najtrudniejsza część (patrząc na tę 7 Mieczy), dlatego potrzebny jest tutaj czas...ale pan wraca powoli na ziemię, już zaczyna myśleć bardziej racjonalnie ;), więc wszystko powinno iść w dobrym kierunku; karty pokazują miły gest, wyjaśniającą rozmowę, pogodzenie się i wejście tej relacji na wyższy poziom :) Pokonacie te problemy, ułoży się między Wami :)

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
Inez, to ten sam pan? http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/67664-na-pana.html

Tu tez jest Sprawiedliwość i Cesarzowa

Przyjrzę się temu...

Tak, ten sam...Od dawna w rozkładach na niego przewija się karta Sprawiedliwośći, wiem, że to tez suma uczynków dobrych i złych, czyli karta karmy..Być może karta ta mówi, że tak miało być...Cholera wie...

Napisano
To nie tak.. Ja chcę przyjaźni i uczucia, nie wykluczam zbliżeń fizycznych..Ale...jak mam reagować jak mi nocą dzwoni, że chce mnie tu i teraz i mam przyjechać? No, bez przesady, na moje propozycje spotkania na kawie albo nie reaguje, albo odrzuca z miejsca...Dlatego położyłam te karty, bo sama nie wiem...Ja nie jestem zasadnicza,ale nie chcę być traktowana jak pierwsza lepsza...

Aha, ja go nie traktuję z góry...

Kochana jakbym czytala o moim bylym-niedoszlym!! Uciekaj jak najdalej poki czas! Dwa lata leczylam sie z tej toksycznej nadziei na realizacje moich pragnien, takich samych ktorych ty oczekujesz. Nie otrzymasz ich .Wybacz za ostre slowa ale tak sie Pan zachowuje, traktuje CIe jak worek na sperme, ktorym oczywiscie nie jestes i nie pozwol zeby jakis chloptaś smial CIe tak traktowac !! Taka wartosciowa kobieeta jak Ty, zasluguje na milion razy lepszego mezczyzne !! Nie obnijaz poprzeczki i nos glowe wysoko!

• Maestro
Napisano
Kochana jakbym czytala o moim bylym-niedoszlym!! Uciekaj jak najdalej poki czas! Dwa lata leczylam sie z tej toksycznej nadziei na realizacje moich pragnien, takich samych ktorych ty oczekujesz. Nie otrzymasz ich .Wybacz za ostre slowa ale tak sie Pan zachowuje, traktuje CIe jak worek na sperme, ktorym oczywiscie nie jestes i nie pozwol zeby jakis chloptaś smial CIe tak traktowac !! Taka wartosciowa kobieeta jak Ty, zasluguje na milion razy lepszego mezczyzne !! Nie obnijaz poprzeczki i nos glowe wysoko!

Dziękuję Ci, masz świętą rację:) Naprawdę!! Zresztą powoli emocje co do niego mi opadają..na szczęście...

Napisano

I bardzo dobrze ! Przez takiego Pana kutasińskiego, marnujesz czas i okazje na poznanie kogos naprawde wartosciowego !

• Maestro
Napisano
I bardzo dobrze ! Przez takiego Pana kutasińskiego, marnujesz czas i okazje na poznanie kogos naprawde wartosciowego !

Wiem:) Już nie będę marnowała czasu przez takie...byle co....bo inaczej już go nie nazwę:)