GdzieTaIrlandia Napisano 10 Marca 2013 Napisano 10 Marca 2013 W dniu dzisiejszym relacja na etapie damsko-meskim zakończona. Jednak bedziemy się widywać sporadycznie w pracy wiec zapytałam jak to dalej bedzie wyglądało. Pan z wątku http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/67532-co-odpisze-na-sms-z-weryfikacja-jak-tylko-odpisze.html Każdego bardzo dziekuję za pomoc i udzielenie interpretacji swojej. Odwdziecze sie punkcikiem po weryfikacji:wstydnis: Jak dalej potoczy się nasza relacja na okres 3 msc- 2 denarów, 10 mieczy,CESARZOWA-Myślę,że to już koniec. Czas wahania zakończony. Jak będzie zachowywał się w stosunku do mnie?Rycerz Mieczy, 8 denarów, As denarów- może być trochę uszczypliwy,ale chyba na chłodno. Czyli relacje czysto zawodowe. Co będzie odczuwał w sercu?- 5 mieczy, Rycerz Kielichów, 3 mieczy- Porażkę w sercu,że jestem z męzem. Będzie czuł sie zraniony. Co przede mną ukryje? WISIELEC,Król Mieczy, KAPŁANKA-tutaj to zupełnie nie mam pojęcia,ciemnosc,widze dosłownie ciemnosc.. Jak odnajde się w tym wszystkim ja? ŚWIAT,5 kielichów, GŁUPIEC- Uznam sprawę za zakończoną choć wewnetrznie mogę odczuwać smutek i pustkę to postanowię iść nowa i swoja drogą.. moze tez bede rozgoryczona i uznam,ze byłam głupia i zostałam kiedys oszukana. Rada/wskazówka kart:10 kielichów, 4 kielichów, Król Kielichów- zajać się dbaniem o własne szczęście a nie rozmyślać i gdybać nad tym co jest dla mnie niedostępne. Cytuj
niiwa Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 Jak dalej potoczy się nasza relacja na okres 3 msc- 2 denarów, 10 mieczy,CESARZOWA Ja końca nie widzę, wciąż wyraźnie się zaznacza twoje silne oddziaływanie na Pana - jeśli byliście blisko ze sobą, to jesteś mu Cesarzową, a o takiej kobiecie się tak łatwo nie zapomina, w 10 mieczach wracacie do punktu wyjścia, do starych układów. Jak będzie zachowywał się w stosunku do mnie?Rycerz Mieczy, 8 denarów, As denarów Nie da ci spokoju, w Ryc.Mieczy będzie wychodził z różnymi propozycjami, będzie chciał nadać jakiś nowy bieg tej relacji/8 den,as den/ Co będzie odczuwał w sercu?- 5 mieczy, Rycerz Kielichów, 3 mieczy miecze w sercu -ból -będzie się czuł przegrany, odrzucony/porzucony, nie pogodzi sie z utratą ciebie, Rycerz Puch wciąż ma uczucia i cię pragnie Co przede mną ukryje? WISIELEC,Król Mieczy, KAPŁANKA chyba to, że ustąpił - a on przeczeka, poczeka na odpowiedni moment i zadziała strategicznie - jak to Król Mieczy Jak odnajde się w tym wszystkim ja? ŚWIAT,5 kielichów, GŁUPIEC chyba będziesz skołowana, z jednej strony rozpaczasz - z drugiej już wyglądasz i otwierasz się na niego Rada/wskazówka kart:10 kielichów, 4 kielichów, Król Kielichów karty zalecają brak działań z twojej strony i skupieniu się na tym co pewne, na domu, rodzinie, na mężczyźnie u twego boku. Masz się cieszyć tym co masz, może warto to docenić? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Marca 2013 Maestro Napisano 11 Marca 2013 Jak dalej potoczy się nasza relacja na okres 3 msc- 2 denarów, 10 mieczy,CESARZOWA-tu nie ma końca, raczej podchody, gierki, jakaś awantura, sporo nerwów,ale TY nadal będziesz ważna dla niego Jak będzie zachowywał się w stosunku do mnie?Rycerz Mieczy, 8 denarów, As denarów- może być niemiły i chamski, to trochę potrwa, ale potem widać już poprawę Co będzie odczuwał w sercu?- 5 mieczy, Rycerz Kielichów, 3 mieczy- ból i cierpienie Co przede mną ukryje? WISIELEC,Król Mieczy, KAPŁANKA-że nadal jesteś ważna dla niego, ale on się zaparł i nie zamierza Ci o tym mówić Jak odnajde się w tym wszystkim ja? ŚWIAT,5 kielichów, GŁUPIEC- swoje przecierpisz, popłaczesz, ale spojrzysz trzeźwo na otaczającą Cię rzeczywistośc i zaczniesz się na nowo cieszyć Rada/wskazówka kart:10 kielichów, 4 kielichów, Król Kielichów- ciesz się życiem, zauważaj także innych koło siebie, skup się na tym co kochasz Cytuj
melyss Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 10 mieczy to koniec , ostre demonstracyjne zerwanie. Najbardziej by mi pasowało na to , że jesteś w jakimś związku, jesteś cesarzową - bo jesteś w związku? Cesarzowa to także zdrowy rozsądek. I dobre korzystne decyzje. 3mieczy - postapił tak jak mu sumienie nakazywało, choć serce zranione. co ukrywa - wg mnie nic, może swoją gorycz. jak postąpić - zająć się własnym szczęściem... tym co masz. Zacząć to doceniać. Karty są zawsze moralne. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 GdzieTaIrlandia Moja droga, bardzo CI wspolczuje tej sytuacji. Przed wlasna interpretacja chcialabym zapytac o jedna rzecz bo troszke nie orzumiem sytuacji. Rozumiem, ze lacyzlo Cie cos z tym Panem ale uznalas, ze lepiej to zakonczyc i byc z mezem tak? Cytuj
SacralNirvana Napisano 11 Marca 2013 Napisano 11 Marca 2013 Jak dalej potoczy się nasza relacja na okres 3 msc- 2 denarów, 10 mieczy,CESARZOWA ---> suma III Cesarzowa; suma HB XV Diabel i VI Kochankowie Nie sadze, aby to byl koniec. Owszem, skonczy sie pewien etap Waszej znajomosci, ale po nim nastepuje Cesarzowa. Cesarzowa jest tez w podsumie a takze mamy tam Diabla i Kochankow. Dla mnie jak najbardziej wskazowka na to, ze sama relacja bedzie jeszcze wywierala na Was wplyw a takze, ze jest mozliwosc, aby wyjsc poza ograniczenia w Diable i byc zadowolona: Cesarzowa, Kochankowie. Pytanie... czy tu Twoje zadowolenie wynikaloby z kontynuowania tej znajomosci czy skupieniu sie na czym innym? Jezeli opcja druga to rzeczywiscie moze to oznaczac koniec. Jezeli pierwsza to pokaze sie tu mozliwosc, aby o te znajomosc powalczyc... i wyjsc poza to, co teraz ja ogranicza. Jak będzie zachowywał się w stosunku do mnie? Rycerz Mieczy, 8 denarów, As denarów ---> suma XIII Smierc; suma HB IX Eremita Nie wiem. Tak, co poczulam tu patrzac na ten zestaw to, ze on bedzie nadal darzyl, aby te relacje kontunuowac, a wiec reaktywacja. Bedzie upatrywal szansy i darzyl do tego uparcie, mozliwe tez szukanie rozmow z Toba. Na pewno bedzie sie duzo na ten temat zastanawial, wiec moze byc taki etap calkowitego odsuniecia sie i rozmyslania nad dalszymi krokami. Co będzie odczuwał w sercu?- 5 mieczy, Rycerz Kielichów, 3 mieczy ---> suma XXI Swiat; suma HB VIII Sprawiedliwosc Przede wszystkim zaboli go to bardzo, ale widac rowniez, ze bedzie staral sie do tego zdystansowac i spojrzec na to z innej niz swoja perspektywy. (co tez pokazuje wyzej w podsumie HB Eremita). Takze bedzie sie staral te sytuacje ocenic racjonalnie, wyjsc poza emocje. Co przede mną ukryje? WISIELEC,Król Mieczy, KAPŁANKA ---> suma I Mag; suma HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Ze czuje z Toba silna wiez i odsuniecie go od Ciebie spowodowalo w nim taki wewnetrzny paraliz. Nie moze o niczym innym myslec. Bedzie szukal mozliwosci, zeby sie ponownie do Ciebie zblizyc. Jak odnajde się w tym wszystkim ja? ŚWIAT,5 kielichów, GŁUPIEC ---> suma XIV Umiarkowanie; suma HB XII Wisielec i III Cesarzowa Tu widac poczucie, jakby Twoj swiat wywrocil Ci sie do gory notami. Takze stoisz na poczatku drogi, zbolala i nie wiesz czego chciec. Bedziesz starala pogodzic w swoim zyciu wszelkie rozne sprzecznosci, znalesc kompromis we wszystkim, co sie ze soba kloci. Ogolnie bedziesz miala potrzebe zawrocic z drogi i obrac inny sposob postepowania... bo dojrzysz, ze to, co robisz, prowadzi Cie do nikad. Rada/wskazówka kart: 10 kielichów, 4 kielichów, Król Kielichów ---> suma I Mag; suma HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Nie wiem... ja mysle, ze tu, zamiast koncentrowac sie na tym, ze koniec itd. i zamierac w bezruchu, popadac w marazm i stagnacje, zrob uzytek z tego, co posiadasz. Ogolnie postaraj sie przejac dzialanie w sprawach, w ktorych zdajesz sie na pomoc innych albo nic nie robisz. Postaraj sie tez popatrzyc na pewne sprawy tak troche i ze strony tej drugiej strony. Moze wtedy uda Ci sie dojrzec cos, czego do tej pory nie dostrzegalas. 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 11 Marca 2013 Autor Napisano 11 Marca 2013 Dziekuję dziewczyny za interpretacje. Na bieżaca bede Was informowała bo ten rozkład przyjełam na 3 msc. Sama jestem ciekawa jak to będzie. Po wczorajszej wymowie zdań i urawania tego.. Pan dzisiaj rano mi napisał sms o treści :dzień dobry.. Nic nie odpisałam,wiem dokąd to prowadzi.. Poniekąd tez czuję zadrę w swoim sercu. Przez to wszystko chodzę nerwowa. Z mężem zaczelismy się kłocic- a to tez do niczego nie prowadzi. Wybrałam kierunek swój juz dawno. Pan tylko nie potrzebnie mi w głowie mąci bo nic z tego nie wynika. W kazdym badz razie w śr pewnie bede sie z nim w pracy widzieć wiec jak bedzie sie zachowywał to zobaczymy. Znając go zrobi własnie tak jak pisze w tym co ukryje-bedzie udawał,że świetnie sie czuje i juz go to nie dotyczy. Nie rozumiem tych gierek. Dzieki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi