Skocz do zawartości

Co będzie dalej,jak to się wszystko potoczy. + weryfikacja.

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W dniu dzisiejszym relacja na etapie damsko-meskim zakończona.

Jednak bedziemy się widywać sporadycznie w pracy wiec zapytałam jak to dalej bedzie wyglądało.

Pan z wątku http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/67532-co-odpisze-na-sms-z-weryfikacja-jak-tylko-odpisze.html

Każdego bardzo dziekuję za pomoc i udzielenie interpretacji swojej. Odwdziecze sie punkcikiem po weryfikacji:wstydnis:

Jak dalej potoczy się nasza relacja na okres 3 msc- 2 denarów, 10 mieczy,CESARZOWA-Myślę,że to już koniec. Czas wahania zakończony.

Jak będzie zachowywał się w stosunku do mnie?Rycerz Mieczy, 8 denarów, As denarów- może być trochę uszczypliwy,ale chyba na chłodno. Czyli relacje czysto zawodowe.

Co będzie odczuwał w sercu?- 5 mieczy, Rycerz Kielichów, 3 mieczy- Porażkę w sercu,że jestem z męzem. Będzie czuł sie zraniony.

Co przede mną ukryje? WISIELEC,Król Mieczy, KAPŁANKA-tutaj to zupełnie nie mam pojęcia,ciemnosc,widze dosłownie ciemnosc..

Jak odnajde się w tym wszystkim ja? ŚWIAT,5 kielichów, GŁUPIEC- Uznam sprawę za zakończoną choć wewnetrznie mogę odczuwać smutek i pustkę to postanowię iść nowa i swoja drogą.. moze tez bede rozgoryczona i uznam,ze byłam głupia i zostałam kiedys oszukana.

Rada/wskazówka kart:10 kielichów, 4 kielichów, Król Kielichów- zajać się dbaniem o własne szczęście a nie rozmyślać i gdybać nad tym co jest dla mnie niedostępne.

Napisano

Jak dalej potoczy się nasza relacja na okres 3 msc- 2 denarów, 10 mieczy,CESARZOWA

Ja końca nie widzę, wciąż wyraźnie się zaznacza twoje silne oddziaływanie na Pana - jeśli byliście blisko ze sobą, to jesteś mu Cesarzową, a o takiej kobiecie się tak łatwo nie zapomina, w 10 mieczach wracacie do punktu wyjścia, do starych układów.

Jak będzie zachowywał się w stosunku do mnie?Rycerz Mieczy, 8 denarów, As denarów

Nie da ci spokoju, w Ryc.Mieczy będzie wychodził z różnymi propozycjami, będzie chciał nadać jakiś nowy bieg tej relacji/8 den,as den/

Co będzie odczuwał w sercu?- 5 mieczy, Rycerz Kielichów, 3 mieczy

miecze w sercu -ból -będzie się czuł przegrany, odrzucony/porzucony, nie pogodzi sie z utratą ciebie, Rycerz Puch wciąż ma uczucia i cię pragnie

Co przede mną ukryje? WISIELEC,Król Mieczy, KAPŁANKA

chyba to, że ustąpił - a on przeczeka, poczeka na odpowiedni moment i zadziała strategicznie - jak to Król Mieczy

Jak odnajde się w tym wszystkim ja? ŚWIAT,5 kielichów, GŁUPIEC

chyba będziesz skołowana, z jednej strony rozpaczasz - z drugiej już wyglądasz i otwierasz się na niego

Rada/wskazówka kart:10 kielichów, 4 kielichów, Król Kielichów

karty zalecają brak działań z twojej strony i skupieniu się na tym co pewne, na domu, rodzinie, na mężczyźnie u twego boku.

Masz się cieszyć tym co masz, może warto to docenić?

• Maestro
Napisano

Jak dalej potoczy się nasza relacja na okres 3 msc- 2 denarów, 10 mieczy,CESARZOWA-tu nie ma końca, raczej podchody, gierki, jakaś awantura, sporo nerwów,ale TY nadal będziesz ważna dla niego

Jak będzie zachowywał się w stosunku do mnie?Rycerz Mieczy, 8 denarów, As denarów- może być niemiły i chamski, to trochę potrwa, ale potem widać już poprawę

Co będzie odczuwał w sercu?- 5 mieczy, Rycerz Kielichów, 3 mieczy- ból i cierpienie

Co przede mną ukryje? WISIELEC,Król Mieczy, KAPŁANKA-że nadal jesteś ważna dla niego, ale on się zaparł i nie zamierza Ci o tym mówić

Jak odnajde się w tym wszystkim ja? ŚWIAT,5 kielichów, GŁUPIEC- swoje przecierpisz, popłaczesz, ale spojrzysz trzeźwo na otaczającą Cię rzeczywistośc i zaczniesz się na nowo cieszyć

Rada/wskazówka kart:10 kielichów, 4 kielichów, Król Kielichów- ciesz się życiem, zauważaj także innych koło siebie, skup się na tym co kochasz

Napisano

10 mieczy to koniec , ostre demonstracyjne zerwanie. Najbardziej by mi pasowało na to , że jesteś w jakimś związku, jesteś cesarzową - bo jesteś w związku?

Cesarzowa to także zdrowy rozsądek. I dobre korzystne decyzje.

3mieczy - postapił tak jak mu sumienie nakazywało, choć serce zranione.

co ukrywa - wg mnie nic, może swoją gorycz.

jak postąpić - zająć się własnym szczęściem... tym co masz. Zacząć to doceniać. Karty są zawsze moralne.

Napisano

GdzieTaIrlandia

Moja droga, bardzo CI wspolczuje tej sytuacji. Przed wlasna interpretacja chcialabym zapytac o jedna rzecz bo troszke nie orzumiem sytuacji. Rozumiem, ze lacyzlo Cie cos z tym Panem ale uznalas, ze lepiej to zakonczyc i byc z mezem tak?

Napisano

Jak dalej potoczy się nasza relacja na okres 3 msc-

2 denarów, 10 mieczy,CESARZOWA ---> suma III Cesarzowa; suma HB XV Diabel i VI Kochankowie

Nie sadze, aby to byl koniec. Owszem, skonczy sie pewien etap Waszej znajomosci, ale po nim nastepuje Cesarzowa. Cesarzowa jest tez w podsumie a takze mamy tam Diabla i Kochankow. Dla mnie jak najbardziej wskazowka na to, ze sama relacja bedzie jeszcze wywierala na Was wplyw a takze, ze jest mozliwosc, aby wyjsc poza ograniczenia w Diable i byc zadowolona: Cesarzowa, Kochankowie.

Pytanie... czy tu Twoje zadowolenie wynikaloby z kontynuowania tej znajomosci czy skupieniu sie na czym innym?

Jezeli opcja druga to rzeczywiscie moze to oznaczac koniec. Jezeli pierwsza to pokaze sie tu mozliwosc, aby o te znajomosc powalczyc... i wyjsc poza to, co teraz ja ogranicza.

Jak będzie zachowywał się w stosunku do mnie?

Rycerz Mieczy, 8 denarów, As denarów ---> suma XIII Smierc; suma HB IX Eremita

Nie wiem. Tak, co poczulam tu patrzac na ten zestaw to, ze on bedzie nadal darzyl, aby te relacje kontunuowac, a wiec reaktywacja. Bedzie upatrywal szansy i darzyl do tego uparcie, mozliwe tez szukanie rozmow z Toba.

Na pewno bedzie sie duzo na ten temat zastanawial, wiec moze byc taki etap calkowitego odsuniecia sie i rozmyslania nad dalszymi krokami.

Co będzie odczuwał w sercu?-

5 mieczy, Rycerz Kielichów, 3 mieczy ---> suma XXI Swiat; suma HB VIII Sprawiedliwosc

Przede wszystkim zaboli go to bardzo, ale widac rowniez, ze bedzie staral sie do tego zdystansowac i spojrzec na to z innej niz swoja perspektywy. (co tez pokazuje wyzej w podsumie HB Eremita). Takze bedzie sie staral te sytuacje ocenic racjonalnie, wyjsc poza emocje.

Co przede mną ukryje?

WISIELEC,Król Mieczy, KAPŁANKA ---> suma I Mag; suma HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Ze czuje z Toba silna wiez i odsuniecie go od Ciebie spowodowalo w nim taki wewnetrzny paraliz. Nie moze o niczym innym myslec. Bedzie szukal mozliwosci, zeby sie ponownie do Ciebie zblizyc.

Jak odnajde się w tym wszystkim ja?

ŚWIAT,5 kielichów, GŁUPIEC ---> suma XIV Umiarkowanie; suma HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Tu widac poczucie, jakby Twoj swiat wywrocil Ci sie do gory notami. Takze stoisz na poczatku drogi, zbolala i nie wiesz czego chciec. Bedziesz starala pogodzic w swoim zyciu wszelkie rozne sprzecznosci, znalesc kompromis we wszystkim, co sie ze soba kloci. Ogolnie bedziesz miala potrzebe zawrocic z drogi i obrac inny sposob postepowania... bo dojrzysz, ze to, co robisz, prowadzi Cie do nikad.

Rada/wskazówka kart:

10 kielichów, 4 kielichów, Król Kielichów ---> suma I Mag; suma HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Nie wiem... ja mysle, ze tu, zamiast koncentrowac sie na tym, ze koniec itd. i zamierac w bezruchu, popadac w marazm i stagnacje, zrob uzytek z tego, co posiadasz. Ogolnie postaraj sie przejac dzialanie w sprawach, w ktorych zdajesz sie na pomoc innych albo nic nie robisz. Postaraj sie tez popatrzyc na pewne sprawy tak troche i ze strony tej drugiej strony. Moze wtedy uda Ci sie dojrzec cos, czego do tej pory nie dostrzegalas.

• Lubię to! 1
Napisano

Dziekuję dziewczyny za interpretacje.

Na bieżaca bede Was informowała bo ten rozkład przyjełam na 3 msc.

Sama jestem ciekawa jak to będzie. Po wczorajszej wymowie zdań i urawania tego..

Pan dzisiaj rano mi napisał sms o treści :dzień dobry..

Nic nie odpisałam,wiem dokąd to prowadzi.. Poniekąd tez czuję zadrę w swoim sercu.

Przez to wszystko chodzę nerwowa. Z mężem zaczelismy się kłocic- a to tez do niczego nie prowadzi.

Wybrałam kierunek swój juz dawno. Pan tylko nie potrzebnie mi w głowie mąci bo nic z tego nie wynika.

W kazdym badz razie w śr pewnie bede sie z nim w pracy widzieć wiec jak bedzie sie zachowywał to zobaczymy.

Znając go zrobi własnie tak jak pisze w tym co ukryje-bedzie udawał,że świetnie sie czuje i juz go to nie dotyczy.

Nie rozumiem tych gierek.

Dzieki