GdzieTaIrlandia Napisano 10 Marca 2013 Napisano 10 Marca 2013 Mój nów:) Czy ktoś o dobrej woli zerknie:) ładnie proszę i ładnie dziekuje:) 1. Co trzeba odpuscic - x2-3 denarów, KOŁO FORTUNY-- relacje z innym mężczyzną,że coś się zmieni.. może też muszę sobie odpuścić inna dodatkową pracę na ten czas? 2. Co trzymac jak najblizej -x2-Rycerz denarow, 2 denarów- A tutaj widzę również możliwość kształcenia siebie,zbierania doświadczenia i możliwości innego zarobku? wiec jak to się pokrywa z punktem 1? Albo moze trzymać blisko siebie nową obraną drogę pomimo wahań . 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - x2-Król Kielichów, Paż Buław- Uczucia do dziecka,zeby wiecej poświecić czasu jak również relacja ze swoim mężem. 4. Jak swiat wplywa na mnie -x2- 6 bulaw, Paż denarów-wygląda na to,że świat mnie mobilizuje?(to czemu ja tego nie czuje,hm?) Moze świat sprawia ,że pedze na przod ,mam poczucie,ze nie moge sie zatrzymac,nie teraz choc nie wiem co dalej.. 5. Co mozesz i musisz dac innym x2-5 mieczy,SAD- Co mogę? Mogę dać im odpocząć od siebie ? Mogę również wesprzeć osoby które potrzebują wsparcia,dać im swoją pomoc,nie odwracać sie. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -x2- 9 denarów, Rycerz Mieczy- jakies zawirowania mojej stabilizacji? Może zacznę o siebie dbać bardziej,to bedzie czas dla mnie? Może jakiś Mieczowy bedzie chciał mi zabrużdzić albo ja stane się chłodno kalkulującą osoba?hm 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -x3- SPRAWIEDLIWOSC,4 mieczy,WIEZA,Kapłanka- Owszem ,że nasze czyny prędzej czy póżniej zostaną osądzone. Co się odwlecze to nie uciecze. No i ,że trzeba być sprawiedliwym do siebie,nie uciekac i nie odcinać się od rzeczywistości bo w pewnej chwili człowiek się obudzi i zobaczy,ze to co budował jest zupełnie inne,cos w nim pęknie i ciezko bedzie mu to pozbierać,ale ogólnie wydaje mi się,że lekcja to taka,ze nadszedł czas na moją izolacje z sytuacji w której byłam dla Pana drugą kobieta-Kapłanka-nie CESARZOWA> Cytuj
Arshi Napisano 10 Marca 2013 Napisano 10 Marca 2013 1. Co trzeba odpuscic - x2-3 denarów, KOŁO FORTUNY-- usilne walczenie z przeciwnosciami losu 2. Co trzymac jak najblizej -x2-Rycerz denarow, 2 denarów- twoje oddanie pracy 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - x2-Król Kielichów, Paż Buław- kontakty z kims bliskim sercu bo nie zawsze bylo tak dobrze jak teraz 4. Jak swiat wplywa na mnie -x2- 6 bulaw, Paż denarów- sprawia ze powinnas skupic sie na priorytetach czyli zajac sie dzieckiem 5. Co mozesz i musisz dac innym x2-5 mieczy,SAD- mi wyglada na to ze powinnas odpuscic wspieranie ich zeby wkoncu czego sie nauczyli 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -x2- 9 denarów, Rycerz Mieczy- poczujesz sie dobrze we wlasnej skorze ale ktos troche krwi zepsuje 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -x3- SPRAWIEDLIWOSC,4 mieczy,WIEZA,Kapłanka - ze nic nie dzieje sie przypadkowo to sa konsekwencje poprzednich dzilan, nalezy przeczekac pozbierac sie pozbywajac sue ograniczen i wyciagnac z tego lekcje= w skrocie musisz zderzyc sie z rzeczywistoscia Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 10 Marca 2013 Autor Napisano 10 Marca 2013 1. Co trzeba odpuscic - x2-3 denarów, KOŁO FORTUNY-- usilne walczenie z przeciwnosciami losuTak tutaj czuje,ze co ma być to musi być.2. Co trzymac jak najblizej -x2-Rycerz denarow, 2 denarów- twoje oddanie pracytez tutaj skojarzyło mi sie z praca 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - x2-Król Kielichów, Paż Buław- kontakty z kims bliskim sercu bo nie zawsze bylo tak dobrze jak terazTak,stara sie bardzo naprawić relacje. 4. Jak swiat wplywa na mnie -x2- 6 bulaw, Paż denarów- sprawia ze powinnas skupic sie na priorytetach czyli zajac sie dzieckiemTutaj również się zgadzam,że powinnam wiecej czasu poświecić córce bo ostatnio ciagle tylko praca[/i] 5. Co mozesz i musisz dac innym x2-5 mieczy,SAD- mi wyglada na to ze powinnas odpuscic wspieranie ich zeby wkoncu czego sie nauczyliTutaj masz racje bo w okół kazdy szuka korzysci,mam tego tak dosyc ,ze nikt nie ma pojecia az rodzi się egoizm bo przez to wszystko widzę ,że kazdemu pomagałam a nie dbałam o siebie i o to co czuje 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -x2- 9 denarów, Rycerz Mieczy- poczujesz sie dobrze we wlasnej skorze ale ktos troche krwi zepsujerówniez sie zgadzam. Może ktoś moje dobre samopoczucie bedzie chciał zniszczyć 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -x3- SPRAWIEDLIWOSC,4 mieczy,WIEZA,Kapłanka - ze nic nie dzieje sie przypadkowo to sa konsekwencje poprzednich dzilan, nalezy przeczekac pozbierac sie pozbywajac sue ograniczen i wyciagnac z tego lekcje= w skrocie musisz zderzyc sie z rzeczywistosciadzieki:) Dziekuje pieknie za interpretacje. Na pewno nastąpi weryfikacja lekcji:* Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 11 Marca 2013 Maestro Napisano 11 Marca 2013 Dwa razy robiłam i mnie ze strony wywaliło........... Odpuść sobie zmagania z losem, to co Ci nie sprzyja, zmienność, przy sobie trzymaj to co jest pewne i stabilne, co Ci daje poczucie bezpieczeństwa. Twoim nabytkiem jest kochający Ciebie mężczyzna i dziecko, świat wpłynie na Ciebie pozytywnie, coś uda Ci się osiągnąc i zapragniesz więcej...Innym musisz dać szczerość, pozwolić sobie na bilans dobrych i złych rzeczy, co się zacznie? Jak dla mnie wyjdize na jaw, że ktoś, kto jest koło Ciebie nie jest Ciebie wart, może nawet okazać się chamski..Lekcja : bądź sprawiedliwa dla siebie, nie bój się burzyć tego, co Ci nie pasuje, kieruj się intuicją.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 (edytowane) 1. Co trzeba odpuscic - x2-3 denarów, KOŁO FORTUNY->Mag odpuścić sobie walkę na siłę z losem albo też...ciągłe czekanie na zmianę...postawy kogoś 2. Co trzymac jak najblizej -x2-Rycerz denarow, 2 denarów->Rydwan - jak najbliżej siebie trzymać przyjaźni oraz życzliwe Ci osoby, które będą w stanie odpowiednio i właściwie Ci doradzić Warto doceniać dobroć jaką ktoś nam daje oraz wsparcie, dzięki któremu czujemy się lepiej. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - x2-Król Kielichów, Paż Buław-> Diabeł - mężczyzna, któremu nie jesteś obojętna, ale też którego Ty nosisz w sercu. Owy Pan jest dość zmienny emocjonalnie, czasem też potrafi działać pod wpływem emocji nie dopuszczając do siebie rozsądku i rozważań. Raptusek niecierpliwy, co z jednej strony może się podobać, ale też przysporzyć trudności. 4. Jak swiat wplywa na mnie -x2- 6 bulaw, Paż denarów-> Głupiec - świat wpływa na Ciebie budująco, stawiasz sobie życiowe cele i dążysz do ich wcielenia w życiu by żyć tak jak tego pragniesz. 5. Co mozesz i musisz dac innym x2-5 mieczy,SAD - musisz mimo negatywnego czasem myślenia wykazać się zrozumieniem czyichś błędów...starać się stawić w sytuacji innej osoby, dzięki czemu łatwiej jest pojąć jakie pobudki miała ta osoba...przez co łatwiej jest wybaczyć szczerze w sercu...a tego myślę, że będzie wymagać sytuacja z kimś. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -x2- 9 denarów, Rycerz Mieczy->Cesarzowa - koncertowanie się na sobie, swoich planach, docenianie siebie więc i większa pewność siebie w działaniu, co sprawi, że postawić możesz na swoim w paru sprawach. Jak widać nie zawsze dobrze jest przymykać oko po cichu...i się męczyć, czasem wyjściem z sytuacji jest jawne postawienie się i pzredstawienie własnych poglądów i widzenia sytuacji...bo dzięki temu walczysz o siebie i swoje szczeście 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow -x3- SPRAWIEDLIWOSC,4 mieczy,WIEZA,Kapłanka lekcją jest...nauka...by nie uciekać w cień...i czekać aż samo sie coś rozpadnie...życie daje Ci mozliwość uwierzenia w siebie i zawalczenia o spelnienie jakiego potzrebujesz w glebi duszy, nawet za cenę zrobieina rozpierduchy (wieża), która może okazać się oczyszczająca i w efekcie końcowym pożyteczna Edytowane 14 Marca 2013 przez Daffne Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 14 Marca 2013 Autor Napisano 14 Marca 2013 Dziekuje Daffne ,az sie zastanowiłam,wiele prawdy:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi