Gość Linkinia Napisano 12 Marca 2013 Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) Cześć Nadal dążę do spotkania z X, które się nie udało w ostatni weekend. Napisałam mu, że zapraszam go w ten lub następny weekend do siebie, na stancję. Jaką decyzję podejmie X odnośnie przyjazdu do mnie w ten weekend? 15-17 marca 3 buław, Słońce, Siła --> suma H.B. Cesarzowa; suma Siła Wydaje się, że się zdecyduje albo przynajmniej będzie bardzo chciał przyjechać ze względu na mnie. Jaką decyzję podejmie X odnośnie przyjazdu do mnie w następny weekend? 22-24 marca Mag, Wieża, Kapłan --> suma H.B. Głupiec, Cesarz; suma Głupiec Spodobał mi się Mag, Wieża już mniej. Albo się zdecyduje i runą ograniczenia w postaci odległości dosłownie (lekko ponad 100km) i tego, że się nie widzieliśmy od wakacji. Podejmie decyzję spontanicznie. Druga opcja: będzie chciał, ale nagle (Głupiec) wypadną mu sprawy np. rodzinne (Wieża, Kapłan). Zapytałam, co oznacza Wieża - 2 puchary. Może jednak przyjedzie Co myślicie? Edytowane 12 Marca 2013 przez Linkinia Cytuj
Kędry Napisano 12 Marca 2013 Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) Jaką decyzję podejmie X odnośnie przyjazdu do mnie w ten weekend? 15-17 marca 3 buław, Słońce, Siła --> suma H.B. Cesarzowa; suma Siła Obudzi się w nim tęsknota za Tobą i ochoczo podejmie decyzję o przyjeździe - jesteś dla niego bardzo ważna i ciągnie go do Ciebie. Jaką decyzję podejmie X odnośnie przyjazdu do mnie w następny weekend? 22-24 marca Pierwsza opcja- podobna do Twojej - może coś niespodziewanie pokrzyżować plany. A druga - przyjedzie, bądź w inny sposób skomunikuje się z Tobą (mag to również dobra komunikacja). Być może wtedy niespodziewanie wyjawi Ci swoje poważniejsze zamiary - co da podwaliny pod nową jakość relacji. Edytowane 12 Marca 2013 przez Kędry Cytuj
Gość Linkinia Napisano 15 Marca 2013 Napisano 15 Marca 2013 Dziś powinnam mieć odpowiedź jakby ktoś jeszcze chciał spojrzeć, to proszę Cytuj
Vivere Napisano 15 Marca 2013 Napisano 15 Marca 2013 Jaką decyzję podejmie X odnośnie przyjazdu do mnie w ten weekend? 15-17 marca 3 buław, Słońce, Siła --> suma H.B. Cesarzowa; suma Siła Wydaje się, że się zdecyduje albo przynajmniej będzie bardzo chciał przyjechać ze względu na mnie. 3 buławy....wyglądasz na pana, spodziewasz się Go, czekasz stawiam, że przyjedzie dziś Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Marca 2013 Napisano 15 Marca 2013 W ten weekend moze przyjechac... to bardzo mozliwe, bo widac, ze steskniony i bardzo go do Ciebie ciagnie. W nastepny weekend chciec chcialby przyjechac, ale pewne przeszkody, niespodziewane, nie pozwola mu na to. Takze, jezeli cos planuje, bedzie musial to zweryfikowac i na nowo przemyslec. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Marca 2013 Maestro Napisano 15 Marca 2013 Jaką decyzję podejmie X odnośnie przyjazdu do mnie w ten weekend? 15-17 marca 3 buław, Słońce, Siła --> suma H.B. Cesarzowa; suma Siła pozytywną, że czas się zobaczyć Jaką decyzję podejmie X odnośnie przyjazdu do mnie w następny weekend? 22-24 marca Mag, Wieża, Kapłan --> suma H.B. Głupiec, Cesarz; suma Głupiec będzie chciał jak najbardziej, ale coś mu popsuje plany Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Jaką decyzję podejmie X odnośnie przyjazdu do mnie w ten weekend? 15-17 marca 3 buław, Słońce, Siła --> suma H.B. Cesarzowa; suma Siła Kurcze, musze sie z nia zobaczyc! Az mnie roznosi energia i ochota do dzialania! I zacznie dzialac w tym kierunku. Zakladam ze spotkanie sie odbeedzie:D Jaką decyzję podejmie X odnośnie przyjazdu do mnie w następny weekend? 22-24 marca Mag, Wieża, Kapłan --> suma H.B. Głupiec, Cesarz; suma Głupiec Pomysli ze widzieliscie sie tydz temu i odnosze wrazenie ze nie przyjedzie wtedy. uzna ze to za szybko Cytuj
Gość Linkinia Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Ten weekend już mogę zweryfikować. Dziękuję wam bardzo za poświęcony czas i wasze interpretacje Tak jak pisałyście - on chce bardzo się ze mną zobaczyć, tęskni, o czym mi pisał, ale nie przyjechał. Myślę, że ta myśl w nim będzie dojrzewała i może w przyszły weekend się uda... W każdym razie emocje pozytywne w nim są i ponaglające, pozostaje mi czekać 3 buław i reszta kart pokazały moje i jego wyczekiwanie, tęsknotę i przyciąganie. Jaką decyzję podejmie X odnośnie przyjazdu do mnie w ten weekend? 15-17 marca 3 buław, Słońce, Siła --> suma H.B. Cesarzowa; suma Siła Wydaje się, że się zdecyduje albo przynajmniej będzie bardzo chciał przyjechać ze względu na mnie. Jaką decyzję podejmie X odnośnie przyjazdu do mnie w ten weekend? 15-17 marca3 buław, Słońce, Siła --> suma H.B. Cesarzowa; suma Siła Obudzi się w nim tęsknota za Tobą i ochoczo podejmie decyzję o przyjeździe - jesteś dla niego bardzo ważna i ciągnie go do Ciebie. Jaką decyzję podejmie X odnośnie przyjazdu do mnie w ten weekend? 15-17 marca3 buław, Słońce, Siła --> suma H.B. Cesarzowa; suma Siła Wydaje się, że się zdecyduje albo przynajmniej będzie bardzo chciał przyjechać ze względu na mnie. 3 buławy....wyglądasz na pana, spodziewasz się Go, czekasz stawiam, że przyjedzie dziś W ten weekend moze przyjechac... to bardzo mozliwe, bo widac, ze steskniony i bardzo go do Ciebie ciagnie. Jaką decyzję podejmie X odnośnie przyjazdu do mnie w ten weekend? 15-17 marca3 buław, Słońce, Siła --> suma H.B. Cesarzowa; suma Siła pozytywną, że czas się zobaczyć Jaką decyzję podejmie X odnośnie przyjazdu do mnie w ten weekend? 15-17 marca3 buław, Słońce, Siła --> suma H.B. Cesarzowa; suma Siła Kurcze, musze sie z nia zobaczyc! Az mnie roznosi energia i ochota do dzialania! I zacznie dzialac w tym kierunku. Zakladam ze spotkanie sie odbeedzie:D Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 W następny weekend również nie przyjedzie... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 Nie przyjechał, tak jak czułam i jak pisałyście. Rozmawialiśmy. Niespodziewane wydarzenie sprawiło, ze musiał zmienić plany. Dziękuję i przyznaję punkty wszystkim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi