Skocz do zawartości

szpital

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

W czwartek mój ojciec jedzie na konsultację do poradni kardiochirurgicznej. Czy zostanie położony na oddział?

Odpowiedź: 9 buław

Tło: Siła + Wisielec + Pustelnik/Rydwan

9 buław to mur nie do przebicia, więc myślę, że nie. Będzie zmuszony wrócić i pojechać tam za jakiś czas (Pustelnik, Rydwan).

Ciekawią mnie Wasze interpretacje.

Napisano

Podobne mam skojarzenia- z tym, że za jakiś czas Twojego Ojca położą na oddział, ale też nie z własnej inicjatywy, tylko dzięki Waszej determinacji.

Napisano

mnie sie wydaje, ze moga go zatrzymac, zostanie juz wdrozona (Rydwan) procedura na przyjecie - albo zapisze sie w kolejke badz na konkretna date

(np. za 2-3 tygodnie czy miesiac)

Napisano (edytowane)
mnie sie wydaje, ze moga go zatrzymac, zostanie juz wdrozona (Rydwan) procedura na przyjecie - albo zapisze sie w kolejke badz na konkretna date

(np. za 2-3 tygodnie czy miesiac)

Znając naszą służbę zdrowia to pewnie to drugie - powiedzą, że nie ma miejsc albo każą na własną rękę porobić badania i dopiero potem przyjechać. No ale zobaczymy.

Edytowane przez pawel116
Gość PannaDorotka
Napisano

Wydaje mi się, że jeszcze nie- coś się odwlecze w tym wisielcu i tak jak napisałeś- w innym terminie będzie musiał się pojawić ponownie.

• Maestro
Napisano

Twój tata się zaprze, podejrzewam,że jak go nawet będą chcieli połozyć to on powie, że nie jest gotów, że jeszcze nie dziś i zgłosi się niebawem.

Gość PannaDorotka
Napisano

Też tak mi się właśnie w tej Sile i 9 buław wydaje, że on będzie miał jakieś opory

Napisano

opory na pewno, tez mi sie widzi w 9 kijow ("po co ja poszedlem na to badanie, teraz mnie dopadli")

Napisano
Też tak mi się właśnie w tej Sile i 9 buław wydaje, że on będzie miał jakieś opory

Dziwne, bo on chce położyć się na oddziale, żeby w końcu przejść zabieg.

Napisano

to w takim razie 9 kijow mogla pokazac, ze jest juz zmeczony ta sytuacja (chorobą)

Napisano

Odpowiedź: 9 buław

Tło: Siła + Wisielec + Pustelnik/Rydwan

Mysle, ze nie zostanie przyjety. 9 Bulaw to tez "stac przed zamknietymi drzwiami".

On moze chciec nawet, co moglo pokazac sie w sile, ale sprawa nie ruszy, stanie w martwym punkcie (moze nie bedzie miejsca albo co innego, jakas przeszkoda w kazdym razie) i wroci do domu.

• Lubię to! 1
Gość PannaDorotka
Napisano

o i właśnie sobie przypomniałam (po tym co napisała Sacral)

mi 9 buław często pokazuje stanie w kolejce, albo stanie w pociągu kiedy nie ma miejsc siedzących... czyli takie wyczekiwanie

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Uważam że nie zostanie położony na oddział - bo po prostu uznają że nie ma takiej potrzeby...wyniki badań uznają za dość dobre czy coś w ten deseń....

Napisano

Ojciec nie został położony na oddział, bo nie było wolnych miejsc... Mają go wezwać za jakiś czas.

Gość PannaDorotka
Napisano

Czyli jednak w opinii lekarzy był wystarczająco "zdrowy" (siła), żeby móc sobie poczekać (9 buław).

Dzięki za weryfikację ;)

Napisano
Ojciec nie został położony na oddział, bo nie było wolnych miejsc... Mają go wezwać za jakiś czas.

9 buław...