pawel116 Napisano 12 Marca 2013 Napisano 12 Marca 2013 Witam, W czwartek mój ojciec jedzie na konsultację do poradni kardiochirurgicznej. Czy zostanie położony na oddział? Odpowiedź: 9 buław Tło: Siła + Wisielec + Pustelnik/Rydwan 9 buław to mur nie do przebicia, więc myślę, że nie. Będzie zmuszony wrócić i pojechać tam za jakiś czas (Pustelnik, Rydwan). Ciekawią mnie Wasze interpretacje. Cytuj
Kędry Napisano 12 Marca 2013 Napisano 12 Marca 2013 Podobne mam skojarzenia- z tym, że za jakiś czas Twojego Ojca położą na oddział, ale też nie z własnej inicjatywy, tylko dzięki Waszej determinacji. Cytuj
alathea Napisano 12 Marca 2013 Napisano 12 Marca 2013 mnie sie wydaje, ze moga go zatrzymac, zostanie juz wdrozona (Rydwan) procedura na przyjecie - albo zapisze sie w kolejke badz na konkretna date (np. za 2-3 tygodnie czy miesiac) Cytuj
pawel116 Napisano 12 Marca 2013 Autor Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) mnie sie wydaje, ze moga go zatrzymac, zostanie juz wdrozona (Rydwan) procedura na przyjecie - albo zapisze sie w kolejke badz na konkretna date(np. za 2-3 tygodnie czy miesiac) Znając naszą służbę zdrowia to pewnie to drugie - powiedzą, że nie ma miejsc albo każą na własną rękę porobić badania i dopiero potem przyjechać. No ale zobaczymy. Edytowane 12 Marca 2013 przez pawel116 Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 12 Marca 2013 Napisano 12 Marca 2013 Wydaje mi się, że jeszcze nie- coś się odwlecze w tym wisielcu i tak jak napisałeś- w innym terminie będzie musiał się pojawić ponownie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Marca 2013 Maestro Napisano 12 Marca 2013 Twój tata się zaprze, podejrzewam,że jak go nawet będą chcieli połozyć to on powie, że nie jest gotów, że jeszcze nie dziś i zgłosi się niebawem. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 12 Marca 2013 Napisano 12 Marca 2013 Też tak mi się właśnie w tej Sile i 9 buław wydaje, że on będzie miał jakieś opory Cytuj
alathea Napisano 12 Marca 2013 Napisano 12 Marca 2013 opory na pewno, tez mi sie widzi w 9 kijow ("po co ja poszedlem na to badanie, teraz mnie dopadli") Cytuj
pawel116 Napisano 12 Marca 2013 Autor Napisano 12 Marca 2013 Też tak mi się właśnie w tej Sile i 9 buław wydaje, że on będzie miał jakieś opory Dziwne, bo on chce położyć się na oddziale, żeby w końcu przejść zabieg. Cytuj
alathea Napisano 12 Marca 2013 Napisano 12 Marca 2013 to w takim razie 9 kijow mogla pokazac, ze jest juz zmeczony ta sytuacja (chorobą) Cytuj
SacralNirvana Napisano 12 Marca 2013 Napisano 12 Marca 2013 Odpowiedź: 9 buław Tło: Siła + Wisielec + Pustelnik/Rydwan Mysle, ze nie zostanie przyjety. 9 Bulaw to tez "stac przed zamknietymi drzwiami". On moze chciec nawet, co moglo pokazac sie w sile, ale sprawa nie ruszy, stanie w martwym punkcie (moze nie bedzie miejsca albo co innego, jakas przeszkoda w kazdym razie) i wroci do domu. 1 Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 12 Marca 2013 Napisano 12 Marca 2013 o i właśnie sobie przypomniałam (po tym co napisała Sacral) mi 9 buław często pokazuje stanie w kolejce, albo stanie w pociągu kiedy nie ma miejsc siedzących... czyli takie wyczekiwanie Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 Uważam że nie zostanie położony na oddział - bo po prostu uznają że nie ma takiej potrzeby...wyniki badań uznają za dość dobre czy coś w ten deseń.... Cytuj
pawel116 Napisano 14 Marca 2013 Autor Napisano 14 Marca 2013 Ojciec nie został położony na oddział, bo nie było wolnych miejsc... Mają go wezwać za jakiś czas. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 Czyli jednak w opinii lekarzy był wystarczająco "zdrowy" (siła), żeby móc sobie poczekać (9 buław). Dzięki za weryfikację Cytuj
iridos Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 Ojciec nie został położony na oddział, bo nie było wolnych miejsc... Mają go wezwać za jakiś czas. 9 buław... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi