Euphemia Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 Mam kolegę z którym świetnie się dogadujemy, ale zastanawiałam się nad jego intencjami, czy jest szczery, bo nie do końca mu ufam. Bardzo zdziwiły mnie karty dla nas wspólne księżyc i 3 pucharów. czy mogą one oznaczać, że rozpoczniemy w przyszłości romans? Cytuj
Euphemia Napisano 13 Marca 2013 Autor Napisano 13 Marca 2013 myślę, że te karty są znaczące, resztę rozkładu zrozumiałam, bo po prostu pokazała nasze obecne sytuacje. po prostu chciałam wiedzieć co sądzicie o tym połaczeniu Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 Karty interpretuje sie w oparciu o caly rozklad a nie wybrane napisz caly rozklad + swoja interpretacje to zobaczymy Cytuj
Euphemia Napisano 13 Marca 2013 Autor Napisano 13 Marca 2013 Położyłam jeszcze raz posługując się moją książką. Więc najpierw ja: moja podstawa - 8 denarów - tu sie pokazuje moje zwatpienie i apatia... oraz pewna interesowność co mam w głowie - 2 denary - chciałabym stabilizacji, połączenia dwóch sprzeczności w sercu - odwrócony papież - nie pasuje mi tu on, nie wiem jak się do tego ustosunkować co pokazuję - sprawiedliwość - podchodzę z dystansem, trzeźwomyśląco do tej znajomości co on wnosi - król buław - człowiek pewny siebie, atrakcyjny, podrywacz, energiczny, ale i uczciwy co ma w głowie - paź buław - jakaś młoda dziewczyna? z temperamentem? a może po prostu randki mu w głowie? w sercu - król mieczy - serce zranione i przez to zamknięte? logiczne podejście do sprawy co pokazuje - królowa mieczy - samotność jako wybór, jest syplomatyczny karty wspólne (dołożyłam) - księżyc, 3 pucharów, as pucharów, odwrócone słońce i sąd ostateczny miłe spotkania w gronie przyjaciół, imprezy, może jakieś odmienne stany świadomości lub tajemnice skrywa przede mną? co sądzicie? i przepraszam, że od razu całego nie podałam Cytuj
iridos Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 on aby gejem nie jest? bardzo stanowczy zdecydowany facet przyjaźń koleżeństwo tak romans nie Cytuj
pawel116 Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 Obydwoje coś ukrywacie przed sobą... Ale romansu nie będzie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 Mam kolegę z którym świetnie się dogadujemy, ale zastanawiałam się nad jego intencjami, czy jest szczery, bo nie do końca mu ufam. Bardzo zdziwiły mnie karty dla nas wspólne księżyc i 3 pucharów. czy mogą one oznaczać, że rozpoczniemy w przyszłości romans? A jakie jest konkretnie pytanie do tych wyciągniętych kart? bo ja domyślam się czytajac tekst dwóch pytań... 1) czy jest z Tobą szczery? 2) Jak potoczy sie relacja (w domyśle karty wspólne)? dwa pytania do rozkładu prowadzą do...chaosu interpretujących... prosze o jasne i zwięzłe okreslenie pytania, a potem przedstawienie rozkładu z co najmniej 3-ma kartami Pozdrawiam Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Marca 2013 Napisano 15 Marca 2013 Pan zainteresowany jest znajomoscia jedynie na poziomie intelektualnym. Mowisz, ze swietnie sie dogadujecie... i to widac, ale pan nie wykracza poza to. Ceni rozmowy z Toba i to wszystko. Sa faceci, ktorzy bardzo cenia rozmowy z inteligentnymi kobietami. Ten widac nalezy do takich. Natomiast uczuc w stosunku do Ciebie jako do kobiety tu nie widac. W kartach wspolnych widac wiele niedopowiedzen, iluzje. Pan bierze ze znajomosci to, co dla niego cennego i nie za bardzo bierze pod uwage, ze Ty moglabys widziec w znajomosci z nim podstawy do czegokolwiek innego. Z czasem po prostu wykaze sie, ze kazde z Was ma inne oczekiwania i znajomosc sie po prostu rozejdzie. Cytuj
melyss Napisano 15 Marca 2013 Napisano 15 Marca 2013 też bym tak to widziała... widzisz coś czego nie ma a jemu chodzi o koleżeństwo, miłe spędzanie czasu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi