cloud Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 (edited) Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum wiec mam nadzieje ze odrazu ktos po mnie nie pojedzie ;-) nie za bardzo wiedzialem gdzie dac tego posta wiec wrzucam go tutaj. Mianowicie - orientuje sie ktos co przedstawia ponizszy obrazek ?! albo z jakiej ksiazki on pochodzi ?! Prosze o pomoc bo zalezy mi na tym aby sie dowiedziec. pozdrawiam & dzieki Edited February 13, 2009 by cloud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 nie mam pojecia,ale jak na niego spojrzalam,to mi sie zle skojarzyl... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Tylko nie patrzeć mu w oczy ,poczułam coś bardzo negatywnego .Z jakiej książki jest fotka to prędzej dojdziemy co to jest . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloud Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 no wlasnie problem jest taki ze mam tylko ten obrazek - nie mam zielonego pojecia jaka kasiazka nic, zadnego punktu zaczepienia dlatego tez dalem ten obrazek tutaj... pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sin Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Może łatwiej będzie jeśli napiszesz z jakiej strony wygrzebałeś ten obrazek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cloud Posted March 10, 2009 Author Share Posted March 10, 2009 generalnie to pytala sie o niego moja kumpela ktora dostala go od jakies kolesia ktorago wogle nie zna ;/ no i jak kazdy czlowiek jest po prostu ciekawa co on moze oznaczac pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts