cloud Napisano 13 Lutego 2009 Napisano 13 Lutego 2009 (edytowane) Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum wiec mam nadzieje ze odrazu ktos po mnie nie pojedzie ;-) nie za bardzo wiedzialem gdzie dac tego posta wiec wrzucam go tutaj. Mianowicie - orientuje sie ktos co przedstawia ponizszy obrazek ?! albo z jakiej ksiazki on pochodzi ?! Prosze o pomoc bo zalezy mi na tym aby sie dowiedziec. pozdrawiam & dzieki Edytowane 13 Lutego 2009 przez cloud Cytuj
patsy Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 nie mam pojecia,ale jak na niego spojrzalam,to mi sie zle skojarzyl... Cytuj
_Domi_ Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Tylko nie patrzeć mu w oczy ,poczułam coś bardzo negatywnego .Z jakiej książki jest fotka to prędzej dojdziemy co to jest . Cytuj
cloud Napisano 5 Marca 2009 Autor Napisano 5 Marca 2009 no wlasnie problem jest taki ze mam tylko ten obrazek - nie mam zielonego pojecia jaka kasiazka nic, zadnego punktu zaczepienia dlatego tez dalem ten obrazek tutaj... pozdrawiam Cytuj
Sin Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 Może łatwiej będzie jeśli napiszesz z jakiej strony wygrzebałeś ten obrazek? Cytuj
cloud Napisano 10 Marca 2009 Autor Napisano 10 Marca 2009 generalnie to pytala sie o niego moja kumpela ktora dostala go od jakies kolesia ktorago wogle nie zna ;/ no i jak kazdy czlowiek jest po prostu ciekawa co on moze oznaczac pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi