Veroniczka Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 Jak dalej potoczy sie moja relacja z nim? Slonce + 9 Pucharow + 7 Bulaw Wyglada na to ze relacja bedzie rozwijac sie w pozytywnym kierunku, wszystko powinno byc dobrze i bede zadowolona, moze ta 7 Bulae mowi mi o tym ze moge troche byc zaskoczona... Ze tak to wszystko na przod ladnie idzie Cytuj
Czarownica Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 A jesteście razem? ja tu w ogóle nie widzę pary Verka, jakby Pan miał zabiegać, ale do tej 7 buław bym dociągnęła, bo nie jestem pewna czy to Jego inicjatywa, czy zaczną się jakieś "ale" Cytuj
Veroniczka Napisano 13 Marca 2013 Autor Napisano 13 Marca 2013 Tak Cornelia jestesmy razem, ale to swieza lovka jest... Cytuj
Gość Mana Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 Jak dalej potoczy sie moja relacja z nim? Slonce + 9 Pucharow + 7 Bulaw na razie powinno być wszystko ok...ale tak jakby mogło czegoś brakować do tej kropki nad i.... dodatkowo mogą pojawić się jakieś trudności czy coś będzie trzeba postanowić co nie będzie łatwe... może będzie trzeba o coś zawalczyć pokazać co trzeba zmienić Cytuj
women32 Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 Jak dalej potoczy sie moja relacja z nim? Słońce + 9 Pucharów+ 7 Buław Początki super,świetnie zapowiadająca się relacja,pełna sielanka o tym mówi karta 9 pucharów :-) 7 buław dla mnie to są Twoje obawy przed całkowitym zaufaniem jemu.Ta karta to też w uczuciach oznacza że szukamy sobie partnera,aby wzbudzić w kimś zachwyt lub zawiść....i że coś "starego " jest nie zamkniętego jakiś etap w życiu ja tak te karty interpretuje. Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 Slonce + 9 Pucharow + 7 Bulaw ---> suma I Mag; suma HB VIII Sprawiedliwosc Tam ktos sie moze pojawic na horyzoncie, kto moze Wam nieco zagrazac tej znajomosci. Nie wiem, z ktorej strony, ale 7 Bulaw to tez wplyw osob trzecich. Ogolnie w Sloncu + 9 Kielichach widac, ze jest to poczatek, tak na razie lekki, nieco ni to ni owo, macanie gruntu niejako. Ale potrzebne jest konkretne dzialanie i przede wszystkim uczciwosc wobec siebie. Takze jezeli zalezy Ci na tej relacji, uwazaj, co tam sie bedzie dzialo. Ewentualnie nie dawaj panu powodow do zazdrosci... flirtujac gdzie na boku z kims innym. Co posiejesz to zbierzesz. Cytuj
Davisa Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 (edytowane) Jak dalej potoczy sie moja relacja z nim? Slonce + 9 Pucharow + 7 Bulaw suma I Mag, suma HB Sprawiedliwość/Moc ......Wieża.........Cesarz.....Moc/Sprawied.. .............Sąd..........Wisielec ...................Koło....... Słońce w rozkładzie na relacje nie mówi o czymś poważnym - jest miło, wszystko się układa, bo ku temu są warunki - także baza tego związku nie będzie solidna. W podsumie widać, że coś się zmieni. Wisielec przy Sądzie mówi o... no właśnie... o ciąży pomyślałam (nie wiem dlaczego). Ale równie dobrze może mówić o uwolnieniu się z tego związku kogoś z Was. Z tą podsumą 7 buław nie kojarzy mi się z czymś przyjemnym i Maga też widzę w negatywie...jakby ktoś z Was nie przebierał w środkach... Edytowane 13 Marca 2013 przez Davisa źle wyliczona podsuma Cytuj
niiwa Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 Jak dalej potoczy sie moja relacja z nim? Slonce + 9 Pucharow + 7 Bulaw Wszystko idzie w dobrym kierunku, ogólnie rzecz biorąc miła atmosfera, będziesz zadowolona spędzając z nim czas- choć w pewnym momencie, zaczniesz odczuwać - NIEDOSYT - będziesz chciała czegoś więcej niż będzie - ale on - niekoniecznie będzie podzielał twoje poglądy, oczekiwania.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi