Madlen_88 Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 Dzisiaj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, decyzję mam dostać w przeciągu 7 dni Jaka będzie ta decyzja? Przejdę do kolejnego etapu czy mi podziękują? 10 mieczy+ 4 kije+ 2 monety--> Cesarz / dobrałam Królową pucharów i 8 pucharów Wydaje mi się, że nie przejdę do następnego etapu. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 Noo...Kochanie, mnie też się wydaje że nie zaproszą Cię do kolejnego etapu ... Cytuj
pawel116 Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 10 mieczy na początku = skreślenie na starcie... Wybiorą mężczyznę albo mężczyzna tak zadecyduje (nie wiem z kim miałaś rozmowę). Przykro mi. 1 Cytuj
Madlen_88 Napisano 13 Marca 2013 Autor Napisano 13 Marca 2013 Rozmowę prowadziło dwóch mężczyzn :-) Cytuj
pawel116 Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 Spytam z ciekawości - kadrowy i kierownik? Cytuj
Madlen_88 Napisano 14 Marca 2013 Autor Napisano 14 Marca 2013 Kierownik oddziału i kierownik regionu :-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Marca 2013 Maestro Napisano 14 Marca 2013 10 mieczy+ 4 kije+ 2 monety--> Cesarz / dobrałam Królową pucharów i 8 pucharów 10 mieczy to niekoniecznie całkowity koniec, ale zakończenie jakiegoś etapu...Na pewno będą Cię brali pod uwagę, ale : albo faktycznie Ci podziękują i TY zaczniesz szukać innych możliwości, albo zadzwonią i zaproszą, ale w ostateczności okaże się, że warunki, które Ci zaproponują nie usatysfakcjonują Ciebie.. 1 Cytuj
Vivere Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 Madlen_88, tak się składa, że ilekroc starałam się interpretować Twoje karty to nigdy nie trafiłam Ale tym razem też spróbuję... Mnie się wydaje,że będziesz brana pod uwagę przy drugiej turze. Bądź na wszelki wypadek gotowa. Cytuj
Iwka78 Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 10 mieczy+ 4 kije+ 2 monety--> Cesarz / dobrałam Królową pucharów i 8 pucharów zinterpretowałabym dokładnie tak jak Inez, dodałabym tylko, że mi 10 mieczy często pokazuje jakieś opóźnienie w czasie, więc wydaje mi się, że to nie będzie 7 dni tylko trochę dłużej.... 1 Cytuj
Madlen_88 Napisano 14 Marca 2013 Autor Napisano 14 Marca 2013 Vivere jak ja bym chciała, żebyś jednak tym razem miała rację cholernie zależy mi na tej pracy! No i zanim postawiłam karty intuicyjnie byłam przekonana, że przejdę do kolejnego etapu, że jeden z Panów mówiąc: "Zadzwonimy w przeciągu 7 dni z decyzją" już wiedział, że jest ona pozytywna. Zobaczymy Cytuj
Vivere Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 10 mieczy przy rozmowie kwalifikacyjnej to nie 10 buław lub 10 pucharów... dla mnie 10 m to nowy etap.....najgorsze masz juz za sobą.....a 10 b i 10 kiel powstrzymują bieg sprawy a 10 mieczy otwiera nowe perspektywy... A 4 buław i 2 denarów to zawężone grono wyboru czyli drugi etap rozmów.... 8 kiel, jesteś na nowej drodze i szukasz swojego miejsca... No oby się udało! Trzymam kciuki! Cytuj
Davisa Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 10 mieczy+ 4 kije+ 2 monety--> Cesarz/ dobrałam Królową pucharów i 8 pucharów Ja też uważam, że decyzja na tym etapie nie zostanie roztrzygnięta, ale mogą szukać wśród nowych kandydatów. 10 mieczy przy rozmowie kwalifikacyjnej to nie 10 buław lub 10 pucharów...dla mnie 10 m to nowy etap.....najgorsze masz juz za sobą.....a 10 b i 10 kiel powstrzymują bieg sprawy a 10 mieczy otwiera nowe perspektywy... Vivere, wszystkie dziesiątki to swego rodzaju kres - za nimi musi zacząć się coś nowego. Różnica polega na tym, że każda z nich ma inną wymowę. Inaczej doświadczymy 10 pucharów a inaczej 10 mieczy.. Cytuj
Vivere Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 Vivere, wszystkie dziesiątki to swego rodzaju kres - za nimi musi zacząć się coś nowego. Różnica polega na tym, że każda z nich ma inną wymowę. Inaczej doświadczymy 10 pucharów a inaczej 10 mieczy.. Tak, ale w 10 pucharów sie chętnie tkwi, bo tak wygodniej - tam jest juz dość wygodnie i ciepło i nic nam wiecej nie trzeba. W 10 denarów też masz wszystko co chcesz więc zostajesz bo tak lepiej - do tego klanu trudno się dostać. Z 10 buław się wydobyć czasami nie można a i dostać nie łatwo. Te 10 to takie ciągutki a 10 mieczy ciach i po bólu Najłatwiej jest się przedostać przez 10 mieczy:) No ja sobie lepiej radzę z żywiołem powietrza najtrudniej jest mi z pucharami Cytuj
Davisa Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 Tak, ale w 10 pucharów sie chętnie tkwi, bo tak wygodniej - tam jest juz dość wygodnie i ciepło i nic nam wiecej nie trzeba. W 10 denarów też masz wszystko co chcesz więc zostajesz bo tak lepiej - do tego klanu trudno się dostać. Zależy od człowieka... Dla jednego tkwienie w 10 pucharów będzie stanem nie do wytrzymania(dla kogoś kto chce się nieustannie rozwijać), dla drugiego będzie to raj. to samo tyczy się 10 mieczy - dla jednego może oznaczać ulgę, dla drugiego ból. Ale zgadzam się z Tobą, że najłatwiej przejść z 10 mieczy, bo to szybkie cięcie, niekoniecznie przez nas samych wykonane. Cytuj
Vivere Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 Zależy od człowieka... Dla jednego tkwienie w 10 pucharów będzie stanem nie do wytrzymania(dla kogoś kto chce się nieustannie rozwijać), dla drugiego będzie to raj. to samo tyczy się 10 mieczy - dla jednego może oznaczać ulgę, dla drugiego ból. Ale zgadzam się z Tobą, że najłatwiej przejść z 10 mieczy, bo to szybkie cięcie, niekoniecznie przez nas samych wykonane. no dla mnie numerologicznej 5 np za ciepło jest w 10 pucharów :chytry_na: otwieram wówczas okno...a jak mnie 10 mieczy kuje to mnie motywuje Ale poszłyśmy nie na temat wątku Cytuj
Madlen_88 Napisano 19 Marca 2013 Autor Napisano 19 Marca 2013 Werf. Niestety dzisiaj podziękowano mi za wzięcie udziału w procesie rekrutacji. Nie przeszłam do kolejnego etapu. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Szkoda Ale uszy do góry Maluchu - będzie coś lepszego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi