pretoria Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 Może najpierw te, które w miarę szybko zweryfikuje 1. Czy mama będzie zadowolona z tatuażu (robi 19.03) -> as buław, 6denarów, 9mieczy, giermek denarów, mag, 10pucharów Myślę, że będzie, ale tak jakby miała chwilowe zwątpienie (tak jak ja miałam po zrobieniu tatuażu) - dojdzie do niej po czasie fakt, że to jest na całe życie. Ale w ostateczności bedzie ok. 2. Jakie emocje wzbudził w nim mój ostatni list. -> 2pucharów, księżyc, 7pucharów, 8denarów, 2denarów. Małe wyjaśnienie, urwaliśmy kontakt na 7mcy, napisał, odpisałam, ostatni list, który dostał być dość 'dosadny', odpisał mi jeszcze 'dosadniej' 2 pucharów to zerwanie kontaktów, to co napisałam zauważył w jeszcze gorszym świetle niż to przedstawiłam, ale może nadal będzie snuł jakieś plany/rozmyślał. 3. Jak będzie wyglądała relacja z nim w marcu? -> księżyc, rycerz denarów, 7pucharów, pustelnik Odpowiedź na to pytanie można wyciągnąć z powyższych kart, no i jakby nie patrząc tutaj się karty powtarzają... Widzi sytuację w złym świetle, nie ma zbyt wystarczająco informacji, możliwe, że ma trudności by samemu rozliczyć się z przeszłością. Będzie myslał, planował. No ale... Pustelnik to pustelnik 4. Czy dojdzie do spotkania z pewną dziewczyną, z którą chciałabym wyjaśnić pewną sprawę? (już jej napisałam, odczytała, ale nie odpisała) -> król mieczy, as denarów, moc, gwiazda, diabeł, 5 denarów W tym królu to możliwe, że zastanawia się o co chodzi. Ale czy dojdzie do spotkania???? 5. Czy uda nam się wyjaśnić kwestię odnośnie powyższego pana? (mi i tej dziewczynie) [trochę za dużo kart pociągnęłam] -> 7 i 9denarów, umiarkowanie, moc, cesarz, 4 denarów, gwiazda, słońce, 2pucharów Myślę, że tak, ale nie w najbliższym czasie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Marca 2013 Maestro Napisano 14 Marca 2013 Na początek : więcej kart wyjąc nie mogłaś?:lol: 1. Czy mama będzie zadowolona z tatuażu (robi 19.03) -> as buław, 6denarów, 9mieczy, giermek denarów, mag, 10pucharów Z początku energia w nią wstąpi, zapłaci, ale pomyśli sobie : "taka mała rzecz, a tyle zapłaciłam i na co mi to było??", potem widać, ze zmieni zdanie, jak ktoś jej skomplementuje ten tatuaż, poczuje się fajnie, atrakcyjnie, poczuje się wyróżniona i zachwycona 2. Jakie emocje wzbudził w nim mój ostatni list. -> 2pucharów, księżyc, 7pucharów, 8denarów, 2denarów otworzył z radością, ale potem zgłupiał, uznał, że chyba za dużo sobie planował, za dużo marzył i to wszystko to nierealne iluzje i wyobrażenia, usiadł, przemyślał i odpisał Ci w podobnym stylu 3. Jak będzie wyglądała relacja z nim w marcu? -> księżyc, rycerz denarów, 7pucharów, pustelnik Każde z Was skryje się w swoim świecie, zanurzy w swoje sprawy i obowiązki 4. Czy dojdzie do spotkania z pewną dziewczyną, z którą chciałabym wyjaśnić pewną sprawę? (już jej napisałam, odczytała, ale nie odpisała) -> król mieczy, as denarów, moc, gwiazda, diabeł, 5 denarów dojdzie, ale dużo nerwów może to Ciebie kosztować 5. Czy uda nam się wyjaśnić kwestię odnośnie powyższego pana? (mi i tej dziewczynie) [trochę za dużo kart pociągnęłam] -> 7 i 9denarów, umiarkowanie, moc, cesarz, 4 denarów, gwiazda, słońce, 2pucharów z czasem się uda, ale długo na to będziesz czekała, karty radzą uzbroić się w cierpliwość Cytuj
pretoria Napisano 14 Marca 2013 Autor Napisano 14 Marca 2013 No trochę mnie poniosło z tymi kartami Ale tak fajnie wychodziły... Dzięki Inezko :* Cytuj
Gość gość5 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Może najpierw te, które w miarę szybko zweryfikuje 1. Czy mama będzie zadowolona z tatuażu (robi 19.03) -> as buław, 6denarów, 9mieczy, giermek denarów, mag, 10pucharów - najpierw zadowolenie, ciekawość,potem chwila zwątpienia- pewnie spowodowana bólem a potem juz zadowolenie z efektów 2. Jakie emocje wzbudził w nim mój ostatni list. -> 2pucharów, księżyc, 7pucharów, 8denarów, 2denarów. najpierw pomyslal, że wyszłas z inicjatywą, potem chyba mial pomrocznośc jasna na skuteg tego co czytał, myslę, że wiadomośc była napisana bardzo oficjalnym tonem i z tego co bylo "źle" zrobiło sie bardzo źle.... 3. Jak będzie wyglądała relacja z nim w marcu? -> księżyc, rycerz denarów, 7pucharów, pustelnik ja myslę, że kontaktów nie będzie ale będzie sporo rozmyslał o sytuacji miedzy wami 4. Czy dojdzie do spotkania z pewną dziewczyną, z którą chciałabym wyjaśnić pewną sprawę? (już jej napisałam, odczytała, ale nie odpisała) -> król mieczy, as denarów, moc, gwiazda, diabeł, 5 denarów myslę, że nie dojdzie, bedzie w niej całe kłebowisko róznych uczuc i raczej sie wycofa z tego spotkania 5. Czy uda nam się wyjaśnić kwestię odnośnie powyższego pana? (mi i tej dziewczynie) [trochę za dużo kart pociągnęłam] -> 7 i 9denarów, umiarkowanie, moc, cesarz, 4 denarów, gwiazda, słońce, 2pucharów trzeba przeczekac pewnien czas- i 7 denarow o tym mówi i Umiar, który oznacza cierpliwośc a sytuacja sie złagodzi i na spokojnie rozwiąże. Cytuj
pretoria Napisano 19 Marca 2013 Autor Napisano 19 Marca 2013 1. Póki co jest cały czas zadowolona z tatutka, a nawet wniebowzięta. Zwątpienie może przyjdzie za jakiś czas 4. Do spotkania w najbliższym czasie 100% nie dojdzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi