GdzieTaIrlandia Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 Witam, jeżeli ktoś bedzie mial chwilkę którą bedzie mógł mi poświecić na zinterpretowanie w rozkładzie samopoznawczym bardzo dziekuje i pozdrawiam:) Lista życzen stosujemy całą talię 1 Moja idealna przyszłość to- 3 mieczy- Przyszłość w której cierpienie i poczucie bezsilności znika. Chciałabym zapomnieć o złych rzeczach w moim życiu. Dzieciństwo-jedno pchnieciem noza. Od małego widziałam co to alkohol,agresja.. znęcano się nade mna również,ale wyszłam na ludzi..Poszłam w swoja strone gdy tylko skończyłam 18 lat.. Ciagle jakies kłody pod nogami,cięzko kształtować się samemu gdy nie miało się "wzorców" jak żyć,ale staram się bardzo i moje dziecko nigdy nie doświadczy tego czego doświadczyłam ja. 2 Gdzie chce być za rok o tej porze-UMIARKOWANIE- Chciałabym by za rok o tej porze w moim życiu panowała harmonia i równowaga. By wszystko miało "ręce i nogi" by również było owocem rozwojowym na przyszłość.. 3 Z kim chce być za rok o tej porze-KSIEZYC- mam to skryte głeboko z sobie..chyba wiem,ze to moja iluzja..A tak własciwie to nic nie jest pewnego w tym wszystkim,nie czuje jeszcze stabilizacji.. 4 Rodzina czy niezależność-KAPŁAN- Rodzina dla mnie jest najwazniejsza..gdzie kolwiek na jakiej drodze bym nie stała.. 5 Co chce osiągnąć- 3 denarów-Chcę się rozwijaż i kształcić.. chcę ukształtować swój poziom,iśc swoja drogą..sugerując się 3 ..bo pracuje na dwa etaty..a w 3 widzę jeden,swój obrany kierunek w inna stronę ,ale okupiony cierpliwościa i praca.. 6 Czego się chce nauczyć- 9 kielichów- Oszczędności wiekszej...chciałabym chyba również nauczyć cieszyć się w końcu życia..czuć wiecej bez troski i radości..byc bardziej towarzyska.. 7 Czego się chce pozbyć- 2 kielichów- chyba skłonności do naiwności i uległości.. 8,9,10,11,12,13,14 Podpowiedzi jak zrealizować te marzenia-MAG,6 denarów,Królowa Kielichów,4 denarów,KOCHANKOWIE,GWIAZDA,Król Mieczy-Mogę wszystko wyczarować niczym Mag który z niczego robi wszystko,ale ile w to wysiłku włoże tyle dostanę..Powinnam kierować się swoim sercem(Królowa Kielichów) ale jednocześnie nie dać się wyzyskiwac(4 denarów) i strzec swoim wartości..Powinnam podejmować decyzje w zgodzie z własnym odczuciem serca..nie zakłamywać rzeczywistości..bo gdy oczy widzą i serce czuje ,że tak jest-to jest prawda..gdy jedno z drugim się nie łączy oznacza,ze zyjemy we własnym kłamstwie a potem czujemy jak nasze serce krzyczy .. Nie powinnam tracić nadzieji i nawet gdy nastaje mrok powinnam patrzeć w przyszłość,że gwiazda spełni moje zyczenie(Gwiazda),ale jednoczesnie powinnam kierować się również swoim rozumem który nigdy dla nas nie chce żle... A tak odbiegająć od tematu.. jak człowiek jest dziwnie skonstruowany tyle głosów przez nas przemawia..głos serca,głos rozumu,intuicji,lęku,strachu.. niewątpliwie głoś lęku nas zabija ..strach nas chroni.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Marca 2013 Maestro Napisano 14 Marca 2013 1 Moja idealna przyszłość to- 3 mieczy- zburzenie tego co masz, pozbycie się swoich lęków, racjonalne podchodzenie do życia, odcięcie się od emocji sza2 Gdzie chce być za rok o tej porze-UMIARKOWANIE- pragniesz, aby w Twoim życiu zapanowała równowaga, aby nie było szarpania się, kłótni, pragniesz nauczyć się odpuszczać to, co niekorzystne, a cieszyć się dniem dzisiejszym 3 Z kim chce być za rok o tej porze-KSIEZYC- wg mnie sama jeszcze tego tak naprawdę nie wiesz, Księżyc to iluzja, widzisz srebrny jego róg, ale reszta jest zakryta i nie wiesz, co tam jest..Sądzę, że na ten dzisiejszy snujesz marzenia, ale one niekoniecznie muszą być tym, czego pragniesz naprawdę...Karta radzi, aby wsłuchać się w siebie.. 4 Rodzina czy niezależność-KAPŁAN- ja powiem tak :Twoje zasady i osobiste przekonania, dla mnie Kapłan to niekoniecznie rodzina, przecież patrząc choćby na katolicyzm, na zasadach którego większość z nas została wychowana, kapłani zyją w celibacie, nie mają (oficjalnie) kobiet, czy zon i dzieci..Kapłan to też osoba samotna, która zyje w zgodzie ze sobą, wierna przede wszystkim sobie.. 5 Co chce osiągnąć- 3 denarów- dalszy rozwój 6 Czego się chce nauczyć- 9 kielichów - zdrowego egoizmu i radości praktycznie radości z niczego, optymizmu 7 Czego się chce pozbyć- 2 kielichów- nieporozumień i uległości jak piszesz...Ale może też uczuć?? Masz w pierwszej pozycji 3 mieczy - rozum, to Twoja idealna przyszłosć,a chcesz się wyzbyć 2 kielichów - emocji 8,9,10,11,12,13,14 Podpowiedzi jak zrealizować te marzenia-MAG,6 denarów,Królowa Kielichów,4 denarów,KOCHANKOWIE,GWIAZDA,Król Mieczy- masz potencjał w sobie i możliwości, aby sobie pomóc, zacznij wiecej wymagac, ale pilnuj swoich emocji, kieruj się sercem, zanim zrobisz sobie nadzieję na coś nowego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi