Skocz do zawartości

Moja lista życzeń..

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

jeżeli ktoś bedzie mial chwilkę którą bedzie mógł mi poświecić na zinterpretowanie w rozkładzie samopoznawczym bardzo dziekuje i pozdrawiam:)

Lista życzen

stosujemy całą talię

1 Moja idealna przyszłość to- 3 mieczy- Przyszłość w której cierpienie i poczucie bezsilności znika. Chciałabym zapomnieć o złych rzeczach w moim życiu. Dzieciństwo-jedno pchnieciem noza. Od małego widziałam co to alkohol,agresja.. znęcano się nade mna również,ale wyszłam na ludzi..Poszłam w swoja strone gdy tylko skończyłam 18 lat.. Ciagle jakies kłody pod nogami,cięzko kształtować się samemu gdy nie miało się "wzorców" jak żyć,ale staram się bardzo i moje dziecko nigdy nie doświadczy tego czego doświadczyłam ja.

2 Gdzie chce być za rok o tej porze-UMIARKOWANIE- Chciałabym by za rok o tej porze w moim życiu panowała harmonia i równowaga. By wszystko miało "ręce i nogi" by również było owocem rozwojowym na przyszłość..

3 Z kim chce być za rok o tej porze-KSIEZYC- mam to skryte głeboko z sobie..chyba wiem,ze to moja iluzja..A tak własciwie to nic nie jest pewnego w tym wszystkim,nie czuje jeszcze stabilizacji..

4 Rodzina czy niezależność-KAPŁAN- Rodzina dla mnie jest najwazniejsza..gdzie kolwiek na jakiej drodze bym nie stała..

5 Co chce osiągnąć- 3 denarów-Chcę się rozwijaż i kształcić.. chcę ukształtować swój poziom,iśc swoja drogą..sugerując się 3 ..bo pracuje na dwa etaty..a w 3 widzę jeden,swój obrany kierunek w inna stronę ,ale okupiony cierpliwościa i praca..

6 Czego się chce nauczyć- 9 kielichów- Oszczędności wiekszej...chciałabym chyba również nauczyć cieszyć się w końcu życia..czuć wiecej bez troski i radości..byc bardziej towarzyska..

7 Czego się chce pozbyć- 2 kielichów- chyba skłonności do naiwności i uległości..

8,9,10,11,12,13,14 Podpowiedzi jak zrealizować te marzenia-MAG,6 denarów,Królowa Kielichów,4 denarów,KOCHANKOWIE,GWIAZDA,Król Mieczy-Mogę wszystko wyczarować niczym Mag który z niczego robi wszystko,ale ile w to wysiłku włoże tyle dostanę..Powinnam kierować się swoim sercem(Królowa Kielichów) ale jednocześnie nie dać się wyzyskiwac(4 denarów) i strzec swoim wartości..Powinnam podejmować decyzje w zgodzie z własnym odczuciem serca..nie zakłamywać rzeczywistości..bo gdy oczy widzą i serce czuje ,że tak jest-to jest prawda..gdy jedno z drugim się nie łączy oznacza,ze zyjemy we własnym kłamstwie a potem czujemy jak nasze serce krzyczy .. Nie powinnam tracić nadzieji i nawet gdy nastaje mrok powinnam patrzeć w przyszłość,że gwiazda spełni moje zyczenie(Gwiazda),ale jednoczesnie powinnam kierować się również swoim rozumem który nigdy dla nas nie chce żle...

A tak odbiegająć od tematu.. jak człowiek jest dziwnie skonstruowany tyle głosów przez nas przemawia..głos serca,głos rozumu,intuicji,lęku,strachu.. niewątpliwie głoś lęku nas zabija ..strach nas chroni..

• Maestro
Napisano

1 Moja idealna przyszłość to- 3 mieczy- zburzenie tego co masz, pozbycie się swoich lęków, racjonalne podchodzenie do życia, odcięcie się od emocji

sza2 Gdzie chce być za rok o tej porze-UMIARKOWANIE- pragniesz, aby w Twoim życiu zapanowała równowaga, aby nie było szarpania się, kłótni, pragniesz nauczyć się odpuszczać to, co niekorzystne, a cieszyć się dniem dzisiejszym

3 Z kim chce być za rok o tej porze-KSIEZYC- wg mnie sama jeszcze tego tak naprawdę nie wiesz, Księżyc to iluzja, widzisz srebrny jego róg, ale reszta jest zakryta i nie wiesz, co tam jest..Sądzę, że na ten dzisiejszy snujesz marzenia, ale one niekoniecznie muszą być tym, czego pragniesz naprawdę...Karta radzi, aby wsłuchać się w siebie..

4 Rodzina czy niezależność-KAPŁAN- ja powiem tak :Twoje zasady i osobiste przekonania, dla mnie Kapłan to niekoniecznie rodzina, przecież patrząc choćby na katolicyzm, na zasadach którego większość z nas została wychowana, kapłani zyją w celibacie, nie mają (oficjalnie) kobiet, czy zon i dzieci..Kapłan to też osoba samotna, która zyje w zgodzie ze sobą, wierna przede wszystkim sobie..

5 Co chce osiągnąć- 3 denarów- dalszy rozwój

6 Czego się chce nauczyć- 9 kielichów - zdrowego egoizmu i radości praktycznie radości z niczego, optymizmu

7 Czego się chce pozbyć- 2 kielichów- nieporozumień i uległości jak piszesz...Ale może też uczuć?? Masz w pierwszej pozycji 3 mieczy - rozum, to Twoja idealna przyszłosć,a chcesz się wyzbyć 2 kielichów - emocji

8,9,10,11,12,13,14 Podpowiedzi jak zrealizować te marzenia-MAG,6 denarów,Królowa Kielichów,4 denarów,KOCHANKOWIE,GWIAZDA,Król Mieczy- masz potencjał w sobie i możliwości, aby sobie pomóc, zacznij wiecej wymagac, ale pilnuj swoich emocji, kieruj się sercem, zanim zrobisz sobie nadzieję na coś nowego