Skocz do zawartości

Wesele z osoba towarzyszaca?

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

jak zrealizuja sie moje starania zeby isc z osoba towarzyszaca na wesle? (zaproszenie z osoba towarzyszaca dostalem,teraz tylko jakas panne ogaranc)

As Denarów,Rycerz Kielichów, 8 mieczy=kolo

Szansa moze bedzie :)

Edytowane przez Arshi
  • Lubię to! 1
Napisano

Ja sądzę, że ostatecznie nie pójdziesz na to wesele... Coś Cię zdemobilizuje, jakieś sprawy losowe (Koło).

Czekam na weryfikację ;)

Napisano
jak zrealizuja sie moje starania zeby isc z osoba towarzyszaca na wesle? (zaproszenie z osoba towarzyszaca dostalem,teraz tylko jakas panne ogaranc)

Szansa moze bedzie :)

No właśnie jakoś twoich starań w tych kartach to ja nie widzę, wygląda to tak - jakbyś miał kogoś na oku, ale nie miał odwagi wyjść z taką propozycją,

musisz przełamać u siebie tę blokadę, bo możesz zostać sam

Napisano

Zaproszenie jest od niedawna i czlowiek teraz rozglada sie:)

Napisano
Zaproszenie jest od niedawna i czlowiek teraz rozglada sie:)

No ale rozkład jest na przyszłość i działań Twoich nie widać tutaj, takie kręcenie w kółko.

As monet, Rycerz kielichów, 8 mieczy--- suma X Koło Fortuny, suma HB Pustelnik

.......Kapłanka...........Świat.........Księżyc

.....................Mag........Gwiazda....

........................Księżyc...

A Ty nie myślisz o kimś konkretnym, co? Ale zdajesz się na los?

Karty radzą, żebyś skoncentował się na jednym celu:-)

Gość Daffne
Napisano

jak zrealizuja sie moje starania zeby isc z osoba towarzyszaca na wesle?

(zaproszenie z osoba towarzyszaca dostalem,teraz tylko jakas panne ogaranc)

ogólnie rozumiem, że pójdziesz sam lub nie tak?

W każdym razie widać, że chcesz iść w miłym towarzystwie i teraz pojawia się 8 mieczy na rozglądanie się wokół siebie za możliwościami, jakie sa dostępne by swoje pragnienie pójścia z kimś sympatycznym zrealizować. Koło pokazuje, że jeszcze nie wiadomo kto, czyżby miała być niespodzianka od losu? Inną myśl jaka mi sie pojawiala to taka, że karty pokazały Twoje nastawienie i chęci zamiast tego co faktycznie będzie.

Napisano

Tak zastanawiajac sie to mysle o 2 znajomych, i rozkmiania ktora zapytac lecz wydaja sie malo prawdopodobne i zreszta sam nie wiem ktora lepsza ;)

Zamierzam na dniach zadzilac.

Gość Daffne
Napisano
Tak zastanawiajac sie to mysle o 2 znajomych, i rozkmiania ktora zapytac lecz wydaja sie malo prawdopodobne i zreszta sam nie wiem ktora lepsza ;)

Zamierzam na dniach zadzilac.

działaj dzialaj :okok:

Napisano

As Monet, Rycerz Kielichow, 8 Mieczy ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB IX Eremita

No tak, szansa jest, jak widac w tych Rycku i checi sa i mozliwe tez, ze i dzialania. Cos jednak moze takiego nagle wyniknac, ze sam zaczniesz sie zastanawiac, czy dobrze robisz. Ogolnie dla mnie 8 Mieczy to karta jakiejs blokady wewnatrz. Moze sie po prostu przestraszysz i wycofasz.

Tu Kolo w podsumie moim zdaniem sluzy jako rada bardziej niz stwierdzenie, co sie stanie. Wiec Kolo jako rada to po prostu uwaznosc.

Wykorzystywanie (Rycerz Kielichow) nadarzajacych sie szans (As Monet). Eremita natomiast radzi, abys dokladnie przemyslal sprawe, jak sobie to wyobrazasz i dokladnie zaplanowal. Wtedy nie bedzie niespodzianek typu... cos mnie zablokowalo.

Przemysl to na spokojno, zaplanuj i do dziela.

Napisano

Arshi mamy ten sam problem więc może ja pójdę z Tobą a Ty ze mną :D a tak poważnie na pewno masz koleżanki jak się jedna nie zgodzi to inna się zgodzi :) tylko popytaj. Dla osoby towarzyszącej to darmowa impreza i wyżerka :)

Napisano

I to jeszcze w takim miejscu wesele :)

Ogolnie to moja lista potencjalnych osob to okolo 10 sztuk :D W tym jest pare mniej lub bardziej realnych :)

Najwazniejsze zeby byla stabilna psychicznie :lol: (jesli sie zgodzi to niech sie nie wycofuje np. 2 tygodnie przed).

Napisano

Mowisz, ze masz na oku 10 sztuk mozliwych? Stad moze te 8 Mieczy... taki nadmiar mozliwosci... ze az nie wiadomo, co wybrac. :)

Tak czy inaczej... zastanow sie dobrze i do dziela.

Napisano

no kobitki tu jakby w kartach nie widac

twoje działania jak najbardziej tak wykorzystasz cały swoj urok osobisty

ale tam cos niespodziewanego sie zadziac moze i moze byc tak ze ktos sie wycofa po prostu

Gość SooYoung
Napisano

Masz z czego wybierać, starania będą, ale na koniec zadecyduje przypadek. Nię widzę żeby Cię któraś wystawiła, raczej do końca będziesz niepewny którą masz wybrać, W 8 mieczy są Twoje wahania i obawy.

Napisano (edytowane)

To fakt jestem niepewny bo te kandydatki az tak mnie nie przekonuja znam je, spoko sie rozmawia ale nie imprezowalem z nimi wiec nie wiem czy sie nie nachleje ona itp.

haha nie ufam im,ale wyklarowala sie potencjalna.

10denarow-umiar-10kielichow suma kolo

ta raczej by poszla :)

Edytowane przez Arshi
  • Moderator
Napisano

8 mieczy zamyka rozkład, więc nie zrealizuję się to o co pytasz

Napisano
ale wyklarowala sie potencjalna.

10denarow-umiar-10kielichow suma kolo

ta raczej by poszla :)

ona sie zgodzi, ale znow to Kolo

jednak moze sie nie udac, 50:50 szans

moze to Tobie, nie jej, cos wypadnie

• 3 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja:

Mam osobe towarzyszaca na wesle spoko jest, wazne ze idzie lecz nie raduje sie jakos ze PANNICA idzie ze mna ;p

Poprostu idzie uwazam ja jako taki dodatek zeby wykorzystala zaproszenie dla towarzyszacych haha