lalique Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 znamy sie z widzenia, podrywa mnie ewidentnie, sprawdzam jak polacza/lub nie sie nasze losy w ciagu 3 mcy rycerz kiel, moc, wieza/as kielichow bedzie podrywac, ale ja ją odsunę? Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 wygląda , że w ciagu trzech miesięcy będzie Was ciągnąć do Siebie, zwłaszcza tą drugą stronę. Ale...ja nie wiem czy Ty się nie odsuniesz dość stanowczo i nie skoncetrujesz mysli na czymś nowym...w sensie doslownym bo ktoś nowy sie pojawi albo ogólnie...pojawi się chęć na nowe znajomosci bez kogoś konkretnego na oku. Cytuj
lalique Napisano 14 Marca 2013 Autor Napisano 14 Marca 2013 ja jestem w zwiazku z inna kobieta, wiec moze po prostu oleje sprawe. Podoba mi sie ona bardzo, ale nie mam mozliwosci zadnego ruchu. Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 ja jestem w zwiazku z inna kobieta, wiec moze po prostu oleje sprawe. Podoba mi sie ona bardzo, ale nie mam mozliwosci zadnego ruchu. w tej sile widać, że jest fizyczna atrakcja wzajemna, ale skoro jesteś w zwiazku to myślę, że sobie po prostu darujesz w tej wieży jak piszesz bo widać tu ograniczenia dość mocne. Cytuj
lalique Napisano 14 Marca 2013 Autor Napisano 14 Marca 2013 Daffne wyslalam Ci pw, odpowiedz jak znajdziesz chwilkę, bardzo Ci dziekuje Cytuj
Gość Daffne Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 Daffne wyslalam Ci pw, odpowiedz jak znajdziesz chwilkę, bardzo Ci dziekuje odpisane Cytuj
SacralNirvana Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 rycerz kiel, moc, wieza/as kielichow ---> suma VII Rydwan; suma HB XI Pasja i II Kaplanka Mysle, ze z jej strony beda proby zblizenia sie do Ciebie i to nawet na tyle silne, ze moga zburzyc dotychczasowe ramy Waszej znajomosci. Jednak, jezeli Ty rowniez nie wykazesz ze swojej strony zaangazowania, znajomosc sie po prostu rozejdzie. Szansa jest w tym Asie Kielichow, widac, ze Wieza burzy dotychczasowe struktury znajomosci, ktore Was ograniczaja, ale z Asami wiadomo, potencjal wprawdzie jest, ale samo nic sie nie zrobi. W podsumie masz Rydwan, ktory mowi "dzialaj, jezeli jestes przekonana, ze warto... jezeli nie, zostaw to" i Pasja z Kaplanka, ktore z kolei mowia, ze jezeli czujesz, ze warto, okaz zaangazowanie i kieruj sie swoja intuicja. Pamietaj, jezeli warto... to jest najwazniejsze, co Ty w tej kwestii czujesz. Jezeli nie... zostaw to. Bez odezwu z Twojej strony a nawet okazania takze inicjatywy, z tego raczej nic nie bedzie. Cytuj
niiwa Napisano 15 Marca 2013 Napisano 15 Marca 2013 Witaj Laligue W pewnym momencie dacie upust/wybuch napięcia,podniecenia, które się w was nagromadziło - potem będzie to początkiem nowo rozwijającego się uczucia - As Kieli na końcu ewidentnie mówi, że nie będziesz w stanie się oprzeć jej urokowi - zapewne ci się podoba? - zbliżycie się, a co dalej, to już ten rozkład nie mówi. Cytuj
Vivere Napisano 16 Marca 2013 Napisano 16 Marca 2013 znamy sie z widzenia, podrywa mnie ewidentnie, sprawdzam jak polacza/lub nie sie nasze losy w ciagu 3 mcy rycerz kiel, moc, wieza/as kielichow Ta kobieta może wpłynąć na Ciebie istotnie, będzie uwodziła, będzie dawała znaki. Karty pokazują rozkochanie lub zauroczenie, emocjonalne bodźce...Trudno będzie Ci oprzeć się Jej urokowi. To spowoduje destabilizację emocjonalną Wieża/As kiel i nagły zwrot wydarzeń. Moc i Wieża to taki niebezpieczny upór i niebezpieczne uleganie popędowi. Może dojśc miedzy Wami do zbliżenia. Ostatecznie, Ty pójdziesz za głosem serca. Cytuj
lalique Napisano 16 Marca 2013 Autor Napisano 16 Marca 2013 moj Boże, czyli problemy jednym slowem tak czy inaczej Cytuj
misiek12345 Napisano 16 Marca 2013 Napisano 16 Marca 2013 Mi as kielichow zwiazki zawsze pokazuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi