Maestro Inez2503 Napisano 14 Marca 2013 Maestro Napisano 14 Marca 2013 Zapytałam sobie z ciekawości co to mnie czeka... 1. Czy w okresie do końca 2013 r. pojawi się w moim życiu jakiś pan? 3 denarów Królowa Mieczy - tak, ale ja mogę być powściagliwa wobec niego 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? 10 buław 5 buław 3 buław - może być bardzo ciezko, aczkolwiek namiętnie 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Rycerz Mieczy - wg mnie tak 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Rycerz Buław Kapłanka - b.intensywna, ale ukryta 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? 2 buław Mag - może być 2 czarusiów koło mnie 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? 6 kielichów - nie, no bo jest to nierealne z uwagi na to, że póki co jestem w trwałym związku Cytuj
maddie88 Napisano 16 Marca 2013 Napisano 16 Marca 2013 1. Czy w okresie do końca 2013 r. pojawi się w moim życiu jakiś pan? 3 denarów Królowa Mieczy - Moim zdaniem również tak, ale będą to spotkania koleżeńsakie jedynie, nie pozowlisz na coś wiecej... 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? 10 buław 5 buław 3 buław - suma Księżyc; wydaje mi się, że w powietrzu będzie wyczuwalne zainteresowanie, pan będzie próbował się jakoś przebić do Ciebie, ale nie tak wprost Niezbity chop to będzie 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Rycerz Mieczy - Oj tak... Dosyć nierowowy pan... 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Rycerz Buław Kapłanka - Spontanicznie będzie Ale nie widać, żebyś była specjalnie zainteresowana...znów bardziej przyjaźń się pokazuje...ale taka ładna, ciepłe uczucia, dobre porozumienie, ale mimo to pozostanie na tym etapie. 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? 2 buław Mag - może być 2 czarusiów koło mnie => Ach, ci Magowie Albo np. jeden taki czaruś, pewny siebie men...przystojniak zapewnie (tak widzę Maga zawsze) , ale jakiś taki...niezdecydowany... Będziecie się obserować...będziecie sobą zainteresowani, ale...coś będzie Was hamować przed zrobieniem dalszego kroku... Może pan też będzie w związku? Albo nie będzie pewien, czy powienien o Ciebie zabiegać? 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? 6 kielichów - Miłe spotkania, bardzo ładne porozumienie...nawet z osobami z przeszłości, bezwarunkowe, ciepłe uczucia...ładny okres przyjaźni, ale takiej szczerej... Kto wie, czy dalej nie przerodzi się ona w coś więcej? Cytuj
Kędry Napisano 16 Marca 2013 Napisano 16 Marca 2013 1.Czy w okresie do końca 2013 r. pojawi się w moim życiu jakiś pan? 3 denarów Królowa Mieczy - Niewykluczone zapoznanie mężczyzny – może przy okazji załatwiania jakiś spraw zawodowych. Będzesz bardzo wyważona w tej relacji 2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? 10 buław 5 buław 3 buław - może ta znajomość sprawi, że odżyją w Tobie marzenia, tęsknota za prawdziwym związkiem – może będziesz planować zawalczyć o taką relację, ale sytuacja obecna będzie Cię przytłaczać, w każdym razie nie będzie sprzyjająca. 3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Rycerz Mieczy - tak może ktoś się objawić i zadziałać destabilizująco na Ciebie (zburzy Twój spokój wewnętrzny) 4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Rycerz Buław Kapłanka - Płomień namiętności może wybuchnąć, ale tylko na chwilę – nie do końca sytuacja między Wami będzie jasna - jakby jakaś tajemnica wkradła się między Was – mało przyszłościowo się rysuje ta znajomość 5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? 2 buław Mag - mogą być piękne słowa ze strony Pana, ale to będą tylko słowa – w uczuciach raczej niewiele się zadzieje z tym mężczyzną. 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? 6 kielichów - nie związku trwałego tu nie widać – choć intensywnie zapowiada się ten okres, odrodzisz stare przyjaźnie, po prostu wyjdziesz do ludzi, otworzysz się, a kto wie, czy do tej otwartej przez Ciebie furtki ktoś na dłużej nie zawita. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 16 Marca 2013 Napisano 16 Marca 2013 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? 6 kielichów - Nieco dziwne pytanie biorąc pod uwagę że jesteś w stałym związku - w małżeństwie... I pozostanie tak jak jest... Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 16 Marca 2013 Moderator Napisano 16 Marca 2013 z tego rozkładu to Ty będziesz sama jak palec... krótko trwałe jakieś przelotne znajomości, ale to tez na stopie koleżeńskiej Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 16 Marca 2013 (edytowane) 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? 6 kielichów - Nieco dziwne pytanie biorąc pod uwagę że jesteś w stałym związku - w małżeństwie... I pozostanie tak jak jest... Z tego też powodu nie kładłam dalej kart:) Zresztą tu mój cytat: 6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? 6 kielichów - nie, no bo jest to nierealne z uwagi na to, że póki co jestem w trwałym związku Edytowane 16 Marca 2013 przez Inez2503 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 16 Marca 2013 z tego rozkładu to Ty będziesz sama jak palec... krótko trwałe jakieś przelotne znajomości, ale to tez na stopie koleżeńskiej Sama jak palec na pewno nie będę)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi