Skocz do zawartości

Do końca roku

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Zapytałam sobie z ciekawości co to mnie czeka...

1. Czy w okresie do końca 2013 r. pojawi się w moim życiu jakiś pan? 3 denarów Królowa Mieczy - tak, ale ja mogę być powściagliwa wobec niego

2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? 10 buław 5 buław 3 buław - może być bardzo ciezko, aczkolwiek namiętnie

3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Rycerz Mieczy - wg mnie tak

4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Rycerz Buław Kapłanka - b.intensywna, ale ukryta

5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? 2 buław Mag - może być 2 czarusiów koło mnie

6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? 6 kielichów - nie, no bo jest to nierealne z uwagi na to, że póki co jestem w trwałym związku

Napisano

1. Czy w okresie do końca 2013 r. pojawi się w moim życiu jakiś pan? 3 denarów Królowa Mieczy - Moim zdaniem również tak, ale będą to spotkania koleżeńsakie jedynie, nie pozowlisz na coś wiecej...

2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? 10 buław 5 buław 3 buław - suma Księżyc; wydaje mi się, że w powietrzu będzie wyczuwalne zainteresowanie, pan będzie próbował się jakoś przebić do Ciebie, ale nie tak wprost ;) Niezbity chop to będzie :D

3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Rycerz Mieczy - Oj tak... Dosyć nierowowy pan...

4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Rycerz Buław Kapłanka - Spontanicznie będzie :) Ale nie widać, żebyś była specjalnie zainteresowana...znów bardziej przyjaźń się pokazuje...ale taka ładna, ciepłe uczucia, dobre porozumienie, ale mimo to pozostanie na tym etapie.

5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? 2 buław Mag - może być 2 czarusiów koło mnie => ;) Ach, ci Magowie ;) Albo np. jeden taki czaruś, pewny siebie men...przystojniak zapewnie (tak widzę Maga zawsze) :D, ale jakiś taki...niezdecydowany... Będziecie się obserować...będziecie sobą zainteresowani, ale...coś będzie Was hamować przed zrobieniem dalszego kroku... Może pan też będzie w związku? Albo nie będzie pewien, czy powienien o Ciebie zabiegać?

6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? 6 kielichów - Miłe spotkania, bardzo ładne porozumienie...nawet z osobami z przeszłości, bezwarunkowe, ciepłe uczucia...ładny okres przyjaźni, ale takiej szczerej... Kto wie, czy dalej nie przerodzi się ona w coś więcej? :)

Napisano

1.Czy w okresie do końca 2013 r. pojawi się w moim życiu jakiś pan? 3 denarów Królowa Mieczy -

Niewykluczone zapoznanie mężczyzny – może przy okazji załatwiania jakiś spraw zawodowych. Będzesz bardzo wyważona w tej relacji

2. Jak potoczy się znajomość z tym panem? 10 buław 5 buław 3 buław -

może ta znajomość sprawi, że odżyją w Tobie marzenia, tęsknota za prawdziwym związkiem – może będziesz planować zawalczyć o taką relację, ale sytuacja obecna będzie Cię przytłaczać, w każdym razie nie będzie sprzyjająca.

3. Czy w tym okresie pojawi się w moim życiu jakiś pan z przeszłości? Rycerz Mieczy - tak może ktoś się objawić i zadziałać destabilizująco na Ciebie (zburzy Twój spokój wewnętrzny)

4. Jak będzie wyglądała znajomość z tym panem z przeszłości? Rycerz Buław Kapłanka -

Płomień namiętności może wybuchnąć, ale tylko na chwilę – nie do końca sytuacja między Wami będzie jasna - jakby jakaś tajemnica wkradła się między Was – mało przyszłościowo się rysuje ta znajomość

5. Co wydarzy się w mojej sferze uczuciowej w tym okresie? 2 buław Mag -

mogą być piękne słowa ze strony Pana, ale to będą tylko słowa – w uczuciach raczej niewiele się zadzieje z tym mężczyzną.

6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? 6 kielichów -

nie związku trwałego tu nie widać – choć intensywnie zapowiada się ten okres, odrodzisz stare przyjaźnie, po prostu wyjdziesz do ludzi, otworzysz się, a kto wie, czy do tej otwartej przez Ciebie furtki ktoś na dłużej nie zawita.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Nieco dziwne pytanie biorąc pod uwagę że jesteś w stałym związku - w małżeństwie...

I pozostanie tak jak jest...

• Moderator
Napisano

z tego rozkładu to Ty będziesz sama jak palec... krótko trwałe jakieś przelotne znajomości, ale to tez na stopie koleżeńskiej

• Maestro
Napisano (edytowane)

Nieco dziwne pytanie biorąc pod uwagę że jesteś w stałym związku - w małżeństwie...

I pozostanie tak jak jest...

Z tego też powodu nie kładłam dalej kart:)

Zresztą tu mój cytat:

6. Czy w tym okresie stworzę trwały związek? 6 kielichów - nie, no bo jest to nierealne z uwagi na to, że póki co jestem w trwałym związku
Edytowane przez Inez2503
  • Maestro
Napisano
z tego rozkładu to Ty będziesz sama jak palec... krótko trwałe jakieś przelotne znajomości, ale to tez na stopie koleżeńskiej

Sama jak palec na pewno nie będę:)))