Skocz do zawartości

Praca - jutro weryfikacja :)

Gość PannaDorotka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość PannaDorotka
Napisano (edytowane)

Jutro idę na rozmowę w sprawie pracy... Wyciągnęłam więc karty i jestem w kropce...

Jak przebiegnie jutrzejsze spotkanie:

Cesarzowa, Wieża, Król Monet (suma: Wieża)

No i nieciekawie to wygląda... mam wrażenie że jakaś masakra... tym bardziej mnie to zdziwiło, bo raczej zwykle wypadam bardzo dobrze na takich spotkaniach...

Więc wyciągnełam jeszcze:

Jakie zrobie wrażenie podczas jutrzejszego spotkania:

Wieża, 4 mieczy, Cesarzowa (suma: Mag)

I teraz to mam wrażenie, że ono chyba się nie odbędzie i znowu (juz 4 raz z rzędu) laska je przesunie na inny termin, bo jakaś nierozgarnięta jest i ciągle coś zmienia...

Pomóżcie... bo teraz to aż się zaczynam zastanawiać, po co ja tam idę :D

Edytowane przez PannaDorotka
bo lubię
Napisano

no i ja mam wrazenie ze sie nie odbedzie jakas przeszkoda tu sie rysuje

Napisano

no jakby się ta rozmowa miała nie odbyć z winy Cesarzowej - osoba zatrudniająca.

Nie zaprezentujesz się.

jakby tlumaczyć karty w prost to może osoba z którą masz się spotkać do lekarza pójdzie? mag i 4 mieczy?

Napisano

Cesarzowa, Wieża, Król Monet (suma: Wieża) - Wydaje mi sie, jakby mialoby byc duzo pytan na tym spotkaniu i olsnien, na spotkaniu. Pracodawca to męzczyzna czy kobieta? Bo ten krol monet, kojarzy mi sie z pracodawca wlasnie

Więc wyciągnełam jeszcze:

Wieża, 4 mieczy, Cesarzowa (suma: Mag) - Ale po tych kartach tez bym powiedziala, ze nie bedzie spotkania . Ktos sie rozchoruje, a ze Ty sie szykujesz na spotkanie, to pewnie pracodawcca:P W sumie mag, ktory natomaist odpowiada mi mistrzowi bajerowania albo nabywaniu wiedzy czy doswiadczenia, wiec mam troche problem z interpretacja tych kart bo po sumie, powiedzialabym, ze wrazenie b.dobre :)

Gość PannaDorotka
Napisano (edytowane)

No i już wszystko wiem :)

Spotkanie się odbyło i poszło bardzo dobrze, wrażenie zrobiłam jak zawsze pozytywne i pracę dostałam :)

Cesarzowa, Wieża, Król Monet (suma: Wieża)

Wieża w tym rozkładzie, która tak mnie zastanawiała, to..... schody, kręte i wysokie, jak w wieży widokowej :D zaskoczyły mnie niesamowicie, bo poradnia mieści się w sporym domku jednorodzinnym- i takie kręte schodki prowadzące do gabinetu na saaaamą górę, dziwna sprawa... :D

Król Monet to mój poprzedni pracodawca, którego jak się okazało Pani Cesarzowa kojarzy (nie jedna osoba już od niego do niej uciekła). Być może też, że Cesarzowa to kobieta, którą będę musiała zastąpić bo właśnie jest w ciąży i niebawem odejdzie na urlop.

Wieża, 4 mieczy, Cesarzowa (suma: Mag)

Tu już nie wiem.... Od Pani usłyszałam, że bardzo fajna ze mnie osoba, więc nie rozumiem wieży w tym rozkładzie... Mag to zdecydowanie ja, bo ja zawsze wygadana i pewna siebie.

Tak więc cieszę się bardzo, więcej kart przed spotkaniami nie rozkładam, bo mi tylko niepotrzebnie w głowie mieszają :D

Dzięki za pomoc dziewczyny :*

Edytowane przez PannaDorotka
Napisano

Wieza to takze stereotypy myslowe. Mysle, ze skoro pani zna Twojego bylego pracodawne to byc moze takze zasiegnela (u niego lub nie) opinie o Tobie. Byc moje jej wyobrazenia o Tobie byly zupelnie inne niz sie okazalo w bezposrednim kontakcie z Toba. Widac w Wiezy, ze cos ja zaskoczylo i zmusilo na chwile do przemyslen (4 Mieczy), zrewidowania tego. Ogolnie jednak wrazenie zadowalajace ja i tak, jak pani sama Ci powiedziala, bardzo fajna z ciebie osoba. Podsum wg HB to Papiez i tu takze pojawia sie motyw odchodzenia od utartych stereotypow myslowych. Mysle, ze ta Wieza dotyczyla wyobrazen pani na Twoj temat i te byly zupelnie inne w porownaniu z rzeczywistoscia, ktora dla Ciebie byla korzystna, poniewaz wypadlas w jej oczach o wiele lepiej niz sie tego spodziewala i to ja bardzo zaskoczylo.

Gość PannaDorotka
Napisano
Wieza to takze stereotypy myslowe. Mysle, ze skoro pani zna Twojego bylego pracodawne to byc moze takze zasiegnela (u niego lub nie) opinie o Tobie. Byc moje jej wyobrazenia o Tobie byly zupelnie inne niz sie okazalo w bezposrednim kontakcie z Toba. Widac w Wiezy, ze cos ja zaskoczylo i zmusilo na chwile do przemyslen (4 Mieczy), zrewidowania tego. Ogolnie jednak wrazenie zadowalajace ja i tak, jak pani sama Ci powiedziala, bardzo fajna z ciebie osoba. Podsum wg HB to Papiez i tu takze pojawia sie motyw odchodzenia od utartych stereotypow myslowych. Mysle, ze ta Wieza dotyczyla wyobrazen pani na Twoj temat i te byly zupelnie inne w porownaniu z rzeczywistoscia, ktora dla Ciebie byla korzystna, poniewaz wypadlas w jej oczach o wiele lepiej niz sie tego spodziewala i to ja bardzo zaskoczylo.

Dzięki Sacral ^^

Co do szefa, to nie zna go osobiście, ale wiele osób, które pracują u niej obecnie pracowało też właśnie dla mojego byłego pracodawcy... Ten koleś to furiat i wariat i każdy od niego ucieka i ta Pani doskonale zdawała sobie sprawę (dała mi to do zrozumienia podczas rozmowy), że wie jaka tam u nas atmosfera panuje i że domyśla się, czemu zrezygnowałam :D myślę, że co najwyżej mogła podpytać swoich pracowników, ale wątpię, aby ktoś z nich mnie znał...

W każdym bądź razie cieszę się bardzo ;)