Iwka78 Napisano 15 Marca 2013 Napisano 15 Marca 2013 Hej We wtorek mam spotkanie z koleżanką, z którą kontakt się urwał, bo wycofałam się z życia duchowego. Teraz chcę się z nią zobaczyć i pogadać na różne tematy, które mnie interesują, a w których ona bardzo głęboko siedzi. Zadałam kartom pytanie: jak przebiegnie nasze spotkanie? karty czytane chronologicznie paź pucharów - 6 pucharów - 5 buław - II kapłanka - 9 pucharów Paź pucharów to zapewne ona - wrażliwa i artystyczna, wrócimy za pewne do starych wspólnych tematów (6 pucharów), podyskuktujemy na tematy związane z pracą z energiami/intuicją i na temat ego.... Jak Wy to widzicie? dziękuję I. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Marca 2013 Napisano 15 Marca 2013 paź pucharów - 6 pucharów - 5 buław - II kapłanka - 9 pucharów ---> suma XII Wisielec; suma HB XXII Glupiec i IV Cesarz W tym Paziu Kielichow upatrywalabym wyjscia sobie na przeciw, takiego gestu po czasie niewidzenia sie. W 6 Kielichach odzywa przeszlosc i czasy, gdy Wam sie wspaniale rozmawialo. Dalej mamy 5 Bulaw, bardzo zywa rozmowe, gdzie jedno gada przez drugie. Kaplanka wskazuje na tematy ezo i/lub dotyczace rozwoju duchowego. W 9 Kielichach widac, ze spotkaja sie dwie ulozone w sobie, emocjonalnie bogate osoby, ktore beda mogly sie w tej rozmowie obdarowac. Wisielec w podsumie wskazuje na to, ze rozmowa moze przyniesc Tobie zmiany w postrzeganiu pewnych tematow. Mozesz dzieki kolezance zostac zmuszona, aby na pewne sprawy spojrzec z nieco innego punktu widzenia. Glupiec i Cesarz wskazuja na poczatkowy chaos rozmowy (co nie jest niczym dziwnym po dlugim czasie niewidzenia sie i checi "tyle opowiedzenia/dowiedzenia sie"), z ktorego w miare jej trwania, wyloni sie konkretna struktura... konkretny kierunek i co za tym idzie, Wasze obopolne zadowolenie. Mysle, ze fajnie bedzie i bedziesz zadowolona ze spotkania. 1 Cytuj
melyss Napisano 15 Marca 2013 Napisano 15 Marca 2013 miła atmosfera, przyjazna, zadowalająca, wspomnienia przeszłości / faktycznie z kimś dawno nie widzianym/ tematy właśnie związane z intuicją, ezo i to bardzo żywiołowo, gadanie, rzucanie Pwiadooście takie jedna przez drugą. Przyjemności zmysłowe. Cytuj
niiwa Napisano 15 Marca 2013 Napisano 15 Marca 2013 Zadałam kartom pytanie: jak przebiegnie nasze spotkanie? karty czytane chronologicznie paź pucharów - 6 pucharów - 5 buław - II kapłanka - 9 pucharów Oj, pokładasz w tym spotkaniu spore nadzieje dla siebie w kwestiach duchowych - ale OTRZYMASZ co pragniesz - / Wrócicie do tego,co było dawniej/normalne-wspomnienia/ - potem nawiąże się ciekawa dyskusja, nabierzesz do niej sporo zaufania,wiary/ - będziesz naładowana pozytywną energią po spotkaniu - będziesz czuła aby coś w tym temacie zrobić dla siebie. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 16 Marca 2013 Napisano 16 Marca 2013 Hej We wtorek mam spotkanie z koleżanką, z którą kontakt się urwał, bo wycofałam się z życia duchowego. Teraz chcę się z nią zobaczyć i pogadać na różne tematy, które mnie interesują, a w których ona bardzo głęboko siedzi. Zadałam kartom pytanie: jak przebiegnie nasze spotkanie? karty czytane chronologicznie paź pucharów - 6 pucharów - 5 buław - II kapłanka - 9 pucharów Paź pucharów to zapewne ona - wrażliwa i artystyczna, wrócimy za pewne do starych wspólnych tematów (6 pucharów), podyskuktujemy na tematy związane z pracą z energiami/intuicją i na temat ego.... Jak Wy to widzicie? dziękuję I. W bardzo ciepłej, przyjaznej atmosferze...powspominacie sobie ~ porozmawiacie...będziesz bardzo zadowolona z tego spotkania - bo będzie to bardzo przyjemne spotkanie... A czy Wy spotykacie się gdzieś w miejscu publicznym ? i czy ta koleżanka jest od Ciebie młodsza ? bo takie mam wrażenie... Cytuj
Iwka78 Napisano 17 Marca 2013 Autor Napisano 17 Marca 2013 W bardzo ciepłej, przyjaznej atmosferze...powspominacie sobie ~ porozmawiacie...będziesz bardzo zadowolona z tego spotkania - bo będzie to bardzo przyjemne spotkanie... A czy Wy spotykacie się gdzieś w miejscu publicznym ? i czy ta koleżanka jest od Ciebie młodsza ? bo takie mam wrażenie... u niej w domu, i to ja jestem młodsza ona pewnie się tak pokazuje, bo maluje:-) Cytuj
Iwka78 Napisano 19 Marca 2013 Autor Napisano 19 Marca 2013 Hej We wtorek mam spotkanie z koleżanką, z którą kontakt się urwał, bo wycofałam się z życia duchowego. Teraz chcę się z nią zobaczyć i pogadać na różne tematy, które mnie interesują, a w których ona bardzo głęboko siedzi. Zadałam kartom pytanie: jak przebiegnie nasze spotkanie? karty czytane chronologicznie paź pucharów - 6 pucharów - 5 buław - II kapłanka - 9 pucharów Paź pucharów to zapewne ona - wrażliwa i artystyczna, wrócimy za pewne do starych wspólnych tematów (6 pucharów), podyskuktujemy na tematy związane z pracą z energiami/intuicją i na temat ego.... Jak Wy to widzicie? dziękuję I. WERYFIKACJA było baaardzo sympatycznie:-) opowiedziałyśmy sobie o tym, co się z nami działo przez ten czas, i oprócz tego koleżanka zrobiła mi pewien zabieg energetyczny, stąd ta kapłanka:-) więc faktycznie dostałam to czego pragnęłam:-) dziękuję wszystkim za interpretacje:-) Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 opowiedziałyśmy sobie o tym, co się z nami działo przez ten czas - 6 Kielichow... Dzieki slicznie za weryfikacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi