Skocz do zawartości

Wtorkowe spt - będzie weryfikacja

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej

We wtorek mam spotkanie z koleżanką, z którą kontakt się urwał, bo wycofałam się z życia duchowego.

Teraz chcę się z nią zobaczyć i pogadać na różne tematy, które mnie interesują, a w których ona bardzo głęboko siedzi.

Zadałam kartom pytanie: jak przebiegnie nasze spotkanie? karty czytane chronologicznie

paź pucharów - 6 pucharów - 5 buław - II kapłanka - 9 pucharów

Paź pucharów to zapewne ona - wrażliwa i artystyczna, wrócimy za pewne do starych wspólnych tematów (6 pucharów), podyskuktujemy na tematy związane z pracą z energiami/intuicją i na temat ego....

Jak Wy to widzicie?

dziękuję

I.

• Lubię to! 1
Napisano

paź pucharów - 6 pucharów - 5 buław - II kapłanka - 9 pucharów ---> suma XII Wisielec; suma HB XXII Glupiec i IV Cesarz

W tym Paziu Kielichow upatrywalabym wyjscia sobie na przeciw, takiego gestu po czasie niewidzenia sie. W 6 Kielichach odzywa przeszlosc i czasy, gdy Wam sie wspaniale rozmawialo. Dalej mamy 5 Bulaw, bardzo zywa rozmowe, gdzie jedno gada przez drugie. Kaplanka wskazuje na tematy ezo i/lub dotyczace rozwoju duchowego. W 9 Kielichach widac, ze spotkaja sie dwie ulozone w sobie, emocjonalnie bogate osoby, ktore beda mogly sie w tej rozmowie obdarowac.

Wisielec w podsumie wskazuje na to, ze rozmowa moze przyniesc Tobie zmiany w postrzeganiu pewnych tematow. Mozesz dzieki kolezance zostac zmuszona, aby na pewne sprawy spojrzec z nieco innego punktu widzenia. Glupiec i Cesarz wskazuja na poczatkowy chaos rozmowy (co nie jest niczym dziwnym po dlugim czasie niewidzenia sie i checi "tyle opowiedzenia/dowiedzenia sie"), z ktorego w miare jej trwania, wyloni sie konkretna struktura... konkretny kierunek i co za tym idzie, Wasze obopolne zadowolenie.

Mysle, ze fajnie bedzie i bedziesz zadowolona ze spotkania.

• Lubię to! 1
Napisano

miła atmosfera, przyjazna, zadowalająca, wspomnienia przeszłości / faktycznie z kimś dawno nie widzianym/ tematy właśnie związane z intuicją, ezo i to bardzo żywiołowo, gadanie, rzucanie Pwiadooście takie jedna przez drugą. Przyjemności zmysłowe.

Napisano

Zadałam kartom pytanie: jak przebiegnie nasze spotkanie? karty czytane chronologicznie

Oj, pokładasz w tym spotkaniu spore nadzieje dla siebie w kwestiach duchowych - ale OTRZYMASZ co pragniesz - /

Wrócicie do tego,co było dawniej/normalne-wspomnienia/ - potem nawiąże się ciekawa dyskusja, nabierzesz do niej sporo zaufania,wiary/

- będziesz naładowana pozytywną energią po spotkaniu - będziesz czuła aby coś w tym temacie zrobić dla siebie.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Hej

We wtorek mam spotkanie z koleżanką, z którą kontakt się urwał, bo wycofałam się z życia duchowego.

Teraz chcę się z nią zobaczyć i pogadać na różne tematy, które mnie interesują, a w których ona bardzo głęboko siedzi.

Paź pucharów to zapewne ona - wrażliwa i artystyczna, wrócimy za pewne do starych wspólnych tematów (6 pucharów), podyskuktujemy na tematy związane z pracą z energiami/intuicją i na temat ego....

Jak Wy to widzicie?

dziękuję

I.

W bardzo ciepłej, przyjaznej atmosferze...powspominacie sobie ~ porozmawiacie...będziesz bardzo zadowolona z tego spotkania - bo będzie to bardzo przyjemne spotkanie...

A czy Wy spotykacie się gdzieś w miejscu publicznym ? i czy ta koleżanka jest od Ciebie młodsza ? :) bo takie mam wrażenie...

Napisano
W bardzo ciepłej, przyjaznej atmosferze...powspominacie sobie ~ porozmawiacie...będziesz bardzo zadowolona z tego spotkania - bo będzie to bardzo przyjemne spotkanie...

A czy Wy spotykacie się gdzieś w miejscu publicznym ? i czy ta koleżanka jest od Ciebie młodsza ? :) bo takie mam wrażenie...

u niej w domu, i to ja jestem młodsza

ona pewnie się tak pokazuje, bo maluje:-)

Napisano
Hej

Jak Wy to widzicie?

dziękuję

I.

WERYFIKACJA

było baaardzo sympatycznie:-) opowiedziałyśmy sobie o tym, co się z nami działo przez ten czas, i oprócz tego koleżanka zrobiła mi pewien zabieg energetyczny, stąd ta kapłanka:-) więc faktycznie dostałam to czego pragnęłam:-)

dziękuję wszystkim za interpretacje:-)

Napisano
opowiedziałyśmy sobie o tym, co się z nami działo przez ten czas
- 6 Kielichow... :_okok:

Dzieki slicznie za weryfikacje.