Skocz do zawartości

Krzyż na relację.

Vivere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Krzyż robiony w kontekście konieczności zmiany miejsca zamieszkania (Pan) do lipca br.

1. Rys osoby, o którą pytamy – 10 mieczy - Sytuacja wymaga szybkiej reakcji, na którą nie był przygotowany. ( myslę, że chodzi o to mieszkanie). Z natury nie jest pan taki „łatwopalny” więc pewnie bardziej kalkuluje niż się załamuje. Przygnębienie? Nie daje po sobie poznać ale z pewnością rozmyśla. Koncepcji jak z tej sytuacji wybrnąć ma wiele – o tym mówi.

2. Nasz stosunek do niej- Sąd – mnie też to „odświeżyło” i poruszyło, wezwało do działania. Bardziej wysłu****ę i modyfikuję Pana pomysły.

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas- Mag – jest bardzo pozytywnie nastawiony, udaje twardziela :icon_smile2:

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas- 6 denarów – oczekuje wsparcia, wzajemności

5. Przeszłość relacji, znajomości- 5 buław – wojenki o pozycje w związku

6. Najbliższa przyszłość- 5 denarów – no tu bida z nędzą – myslę, że to będą spore wydatki na "dorozumiany" zakup mieszkania.

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa- Śmierć – w połączeniu z kartą z pozycji 1 ( 10 mieczy) skłonna byłabym myśleć, że Pan dązy do zakończenia tej relacji. Póki co, nie mam powodów by taką myśl do siebie dopuścić.

8. Wpływ innych osób- 4 mieczy – nie ma tu osób, które by na nasz związek wpływały.

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji- 7 pucharów, to są liczne możliwości a brak konkretnej decyzji. Pan ma jakieś wizje i obawia się, że mogą nie zostać zrealizowane

10. Dalsza przyszłość- Pustelnik Król Buław Królowa Buław – nie wydaje mi się, żeby przy parze Królewskich Buław Pustelnik zapowiadał ascezę

W Pustelniku dopatruję się rozważenia planów i celów, kompromis a później intensywne, zdecydowane działania. Lampa Pustelnika rozświetla drogę, którą należy podążyć.

Nie podoba mi się 10 mieczy, Śmierć i Pustelnik i 5 denarów. Naciągnęłam interpretację wg stanu relacji na dziś. Nie ma konfliktu miedzy nami ani symptomów, które mogłabym uznać za niebezpieczne dla związku.

Jednak wydaje mi się, że pana sytuacja mieszkaniowa istotnie wpłynie na nasz związek choc nie za bardzo umiem odczytac jakie to będą zmiany.

Napisano

W skrocie. Pan ogolnie, jak sama napisalas, duzo teraz mysli, robi wrecz taki scan wszystkiego, co mu dotychczas przez glowe przeszlo i rozlicza to w sobie.

Czego oczekuje to konkretnej zmiany w Waszej relacji. Smierc, 10 Mieczy to koniec pewnego etapu, wiec np. wspolne zamieszkanie czy nawet slub, ladnie sie w to wpisuja.

W najblizszej przyszlosci macie rzeczywiscie bide i radzenie sobie z tym, co Wam zostanie na reke.

W relacji widac docieranie sie. Jak wiadomo, wszystko wychodzi w praniu. Wiec np. decydujac sie na wspolne zamieszkanie zaczniecie poznawac siebie doglebnie.. i docierac.

Dalsza przyszlosc to wlasnie weryfikowanie wlasnych oczekiwan w kontekscie: co razem i dla partnera a co pozostawic dla siebie? Ile z tego bedzie my a ile pozostanie ja?

Ogolnie zacheta, zeby dzialac w zgodzie ze soba, nie przeciw sobie.

• Lubię to! 1
Napisano

6. Najbliższa przyszłość- 5 denarów -Czas w którym może bedziecie musieli zaoszczędzić bo to co sie Wam spodoba będzie wiecej kosztowało. Może być również ,że nie bedziecie mieli wystarczającej gotówki.. albo również odmiane sytuacji w odwrotna strone. szkoda ze jedna karta

według mnie pozycja 1 i 7- daje wydzwięk nie końca relacji a zmiany która nadchodzi. Relacji która wchodzi na innym wyższy poziom-np wspólnego mieszkania.

10. Dalsza przyszłość- Pustelnik Król Buław Królowa Buław- symbolizuje do tego rozkładu według mnie wspólne cztery ściany,mądry,spokojny , taki zyciowy związek tworzony wspólnie (Król ,Królowa) na podstawie swoich doświadczeń życiowych.

Ja widzę w tych kartach wszystko ładnie:)

• Lubię to! 1
Napisano

1. Rys osoby, o którą pytamy – 10 mieczy - Pan zdecydowanie rozmyśla i to praktycznie chyba cały czas, ta sprawa nie daje mu spokoju... Może jest i trochę przytłoczony...czuje się nieco w kropce. Wie, że musi znaleźć jakieś rozwiązanie i im szybciej, tym lepiej.

2. Nasz stosunek do niej- Sąd – Może widzisz w tej sytuacji jakiś nowy dla Was początek? Dzięki niej Wasza relacja odżyła, pojawił się jakiś impuls do wspólnych przemyśleń, rozmów...może i nowych planów :)

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas- Mag udaje twardziela - hehe :) Mnie też Mag się tak kojarzy :) Chce Ci pokazać, że ma wszystko pod kontrolą, że to on jest panem sytuacji :)

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas- 6 denarów – szuka rozmów, zależy mu na Twojej opinii i Twojej akceptacji...

5. Przeszłość relacji, znajomości- 5 buławwojenki o pozycje w związku, no, przepychanki, docieranie się nawzajem...

6. Najbliższa przyszłość- 5 denarówmyslę, że to będą spore wydatki na "dorozumiany" zakup mieszkania. - dużo wydatków, może jakiś kredyt...

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa- Śmierć – Moim zdaniem pan jest gotowy na poważne zmiany w Waszym wspólnym życiu, na budowanie wszystkiego od nowa...

8. Wpływ innych osób- 4 mieczy nie ma tu osób, które by na nasz związek wpływały. - zgadzam się.

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji- 7 pucharów - pan ma obawy, że jego marzenia, wyobrażenia, nadzieje prysną jak bańka mydlana, że nic z nich nie pozostanie... W połączeniu z kartą Śmierć uważam, że panu zależy na tym, byście przez ten okres przeszli wspólnie, chociaż te zmiany łatwe nie będą, snuje już wizje...liczy, że się uda...bardzo na to liczy i obawia się, że coś może pójść nie tak...że coś nie zagra tak, jak ma...tak jak to sobie wymyślił...

10. Dalsza przyszłość- Pustelnik Król Buław Królowa Buław – Biorąc pod uwagę 5 Denarów i tego Pustelnika, myślę, że możesz wprowadzić się do pana trochę później... Ale będziecie razem, o to nie ma się co martwić :) Super do siebie pasujecie :)

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

1. Rys osoby, o którą pytamy – 10 mieczy - no i 10 Mieczy właśnie ładnie obrazuje sytuację ~ zadziało się coś czego Pan kompletnie się nie spodziewał, coś co zakończyło pewien etap - i nie jest to zbyt komfortowe dla Pana na ten moment...obecnie Pan włączył intensywne myślenie -by racjonalnie okieznać tę sytuację...

2. Nasz stosunek do niej- Sąd – myślę iż tutaj pokazuje się to - że w obecnej sytuacji bardziej niż kiedykolwiek bierzesz pod uwagę opcję wspólnego zamieszkania...

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas- Magpokazuje Ci że wziął/bierze sprawy w swoje ręce i sobie ztym poradzi...

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas- 6 denarów nieświadomie wysyła Ci syganły że potrzebuje Twojej pomocy - nie prosi o nią wprost...

5. Przeszłość relacji, znajomości- 5 buław wojenki o pozycje w związku - nom, negocjacie :)...

6. Najbliższa przyszłość- 5 denarów myślę że tutaj mogła się pokazać opcja taka że trzeba będzie wziąć kredyt...lub - po prostu umiejetnie zarządzić posiadanymi zasobami...

Ale mogło się pokazać tutaj też zupełnie co innego - że mimo zewnętrznych trudności będziecie ponad nimi i szczerze będziecie sobie pomagać nawzajem - wspierać się...

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa- Śmierć no myślę że Pan chciałby wejść na wyższy level...

8. Wpływ innych osób- 4 mieczynie ma tu osób, które by na nasz związek wpływały. ~ no nie ma...

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji- 7 pucharów - obawia się że Jego zamiary nie ziszczą się...że tego co planuje nie uda się wprowadzić w czyny...

10. Dalsza przyszłość- Pustelnik Król Buław Królowa Buław przemyślicie...przegadacie temat i wspólnie będziecie działać...

Napisano

chce sie upewnic, czy dobrze zrozumialam - pan musi sie przeprowadzic do innego miasta niz Ty mieszkasz (i on teraz), tak?

Napisano
Krzyż robiony w kontekście konieczności zmiany miejsca zamieszkania (Pan) do lipca br.

1. Rys osoby, o którą pytamy – 10 mieczy - Sytuacja wymaga szybkiej reakcji, na którą nie był przygotowany. ( myslę, że chodzi o to mieszkanie). Z natury nie jest pan taki „łatwopalny” więc pewnie bardziej kalkuluje niż się załamuje. Przygnębienie? Nie daje po sobie poznać ale z pewnością rozmyśla. Koncepcji jak z tej sytuacji wybrnąć ma wiele – o tym mówi.

2. Nasz stosunek do niej- Sąd – mnie też to „odświeżyło” i poruszyło, wezwało do działania. Bardziej wysłu****ę i modyfikuję Pana pomysły.

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas- Mag – jest bardzo pozytywnie nastawiony, udaje twardziela :icon_smile2:

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas- 6 denarów – oczekuje wsparcia, wzajemności

5. Przeszłość relacji, znajomości- 5 buław – wojenki o pozycje w związku

6. Najbliższa przyszłość- 5 denarów – no tu bida z nędzą – myslę, że to będą spore wydatki na "dorozumiany" zakup mieszkania.

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa- Śmierć – w połączeniu z kartą z pozycji 1 ( 10 mieczy) skłonna byłabym myśleć, że Pan dązy do zakończenia tej relacji. Póki co, nie mam powodów by taką myśl do siebie dopuścić.

8. Wpływ innych osób- 4 mieczy – nie ma tu osób, które by na nasz związek wpływały.

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji- 7 pucharów, to są liczne możliwości a brak konkretnej decyzji. Pan ma jakieś wizje i obawia się, że mogą nie zostać zrealizowane

10. Dalsza przyszłość- Pustelnik Król Buław Królowa Buław – nie wydaje mi się, żeby przy parze Królewskich Buław Pustelnik zapowiadał ascezę

W Pustelniku dopatruję się rozważenia planów i celów, kompromis a później intensywne, zdecydowane działania. Lampa Pustelnika rozświetla drogę, którą należy podążyć.

Nie podoba mi się 10 mieczy, Śmierć i Pustelnik i 5 denarów. Naciągnęłam interpretację wg stanu relacji na dziś. Nie ma konfliktu miedzy nami ani symptomów, które mogłabym uznać za niebezpieczne dla związku.

Jednak wydaje mi się, że pana sytuacja mieszkaniowa istotnie wpłynie na nasz związek choc nie za bardzo umiem odczytac jakie to będą zmiany.

Mężczyzna zdaje sobie sprawę, że te okliczności mogą mieć wplyw na formę waszej znajomości i że może się nieco pozmieniać zarówno 10 m jak i śmierc o tym mówi, choc on już tworzy wizje i koncepcje na dalsze mag i 7 kielichów i raczej zaangazowany jest w tej 6 denarów i dołozy staran zeby dobrze było. Pewnie wasz kontakt bedzie bardzij ograniczony i tak rozumialabym 5 denarów, od kiedy sie wyprowadza? I pewnie sie troche popsztykacie nieraz z tego powodu, choc Ty widzisz w nim kogos na powaznie i przyszlosciowo w tym sadzie.

Napisano

6. Najbliższa przyszłość- 5 denarów myślę że tutaj mogła się pokazać opcja taka że trzeba będzie wziąć kredyt...lub - po prostu umiejetnie zarządzić posiadanymi zasobami...

Ale mogło się pokazać tutaj też zupełnie co innego - że mimo zewnętrznych trudności będziecie ponad nimi i szczerze będziecie sobie pomagać nawzajem - wspierać się...

No np. wakacji w tym roku raczej nie będzie...a ja tak kocham podróże. Czas wyrzeczeń, O losieeeeeee!!

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
No np. wakacji w tym roku raczej nie będzie...a ja tak kocham podróże. Czas wyrzeczeń, O losieeeeeee!!

Noo i tu już masz dwa w jednym ~ umiejętne zarządzanie gotówką (wiadomo - za tym często idą wyrzeczenia - niestety)...no i masz pomoc/wsparcie bo przecież rezygnacja z wyjazdu z pewnych względów - to też wsparcie..

Wiesz, na wakacje być może w tym roku nie pojedziesz, ale zyskasz coś innego - być może nawet cenniejszego ;)...:)

Napisano (edytowane)

1. Rys osoby, o którą pytamy – 10 mieczy

tutaj takie jakby znalezienie sie w kropce, pan postawiony przed faktem dokonanym, cos sie konczy i nie ma na to wplywu, pewien etap odchodzi do przeszlosci

2. Nasz stosunek do niej- Sąd

jestes zmuszona na nowo przyjrzec sie Waszej relacji, pod katem nowego etapu

3. Świadoma postawa tej osoby wobec nas- Mag

pan bedzie dzialal, jest do tego zmuszony i rowniez chce - stanac na wysokosci zadania

bedzie zaczarowywal rzeczywistosc, staral sie zaradzic klopotom

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec nas- 6 denarów

on chce wysjc z propozycja, jest prawie na nia gotowy - choc moze nie do konca swiadomy tego

to jest jak cos, co ma sie na koncu jezyka - jeszcze niewypowiedziane, ale juz prawie

5. Przeszłość relacji, znajomości- 5 buław

szarpanina, troszke przepychanek, takie silowanie sie kto wazniejszy, czyje na wierzchu - teraz to przestaje byc wazne, zaczynacie miec inna perspektywe

6. Najbliższa przyszłość- 5 denarów

tu moze byc czasowo ochlodzenie Waszej relacji, choc mysle, ze pozorne

to bedzie czas ogladanie siebie nawzajem, taksowania na nowo - kim naprawde dla siebie jestescie

moze bedziecie tez mieli miej czasu dla siebie i odbierzesz to jako chlod emocjonalny badz odsuniecie Ciebie od jego zycia

7. Intencje osoby, o którą pytamy wobec partnerstwa- Śmierć

jak zwykle czarno myslisz i jestes przygotowana (:S) na najgorsze

jestescie w momencie przemiany - i to prawda , teoretycznie wszystko sie zdarzyc moze - ale ja bym bardziej sie bala Twojej reakcji/posuniec niz jego...

cierpliwosc wskazana bardzo, bardzo - a Ty nie lubisz czekac, nie lubisz sytuacji w zawieszeniu, niejasnych

8. Wpływ innych osób- 4 mieczy

wplyw jest, bedzie male przyhamowanie relacji przez jakis czas - przez to mieszkanie zostana przywolane pytania, na ktore tak od razu nie bedzie odpowiedzi

bedziecie potrzebowali czasu

9. Lęki lub obawy tej osoby, co do relacji- 7 pucharów

ze to co, zbudowaliscie - to byl pozor, ze to prysnie jak banka mydlaan - gdy przyjdzie do decyzji, ze moze za duzo oczekiwaliscie od siebie (albo tylko jedno z Was)

10. Dalsza przyszłość- Pustelnik Król Buław Królowa Buław

pan przez jakis czas bedzie mniej dostepny (tu potwierdza sie 4 mieczy na wychlodzenie relacji i poczucie odsuniecia - 5 monet)

na szczescie obojgu Wam zalezy i nie zostawicie tak tego -bedziecie oboje walczyc o podtrzymanie tego ognia

podsuma : Glupiec

nowa jakosc moze z tego powstac -i ja ją widze pozytywnie

choc troche to potrwa, moze byc dluzszy czas

trzymam za Was kciuki :serce:

Ps czytalam watek o mieszkaniu

mam wrazenie, ze pan wezmie jakies lokum na przetrzymanie - a bedzie sie zastanawial nad budowa/kupnem czegos wiekszego (wspolnego)

ale moze na te decyzje bedzie trzeba poczekac

Edytowane przez alathea
  • Lubię to! 1