Skocz do zawartości

Urządzenie- jak zrealizuje się z nim moja współpraca+weryfikacja.

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zakupiłam nowe urządzenie do Makijazu Permanentnego sprowadzane z Uk.

Jak dla mnie opcje są super, wszystko według opisu idealnie no i sporo się wykosztowałam dlatego bardzo mnie ciekawi jak bedzie mi się współpracowało z nową maszyną.

Bardzo proszę o wasze sugestie.

Oczywiscie jak tylko przyjdzie i zacznę pracować od razu bede weryfikowac:)

Jak zrealizuje się moja współpraca z nowym urządzeniem do Makijazu Permanentnego?-KOCHANKOWIE,Krol Denarów, Król Mieczy-Myślę,że dobrze,że będe wkładała w tą prace z nim wiele serca i spełni moje oczekiwania(kochankowie ,Król Denarów). Król Mieczy moze sugerować nakłucia..a Denarowy zarobek?hmm,ale w denarówce wydaje mi się,że współpraca bedzie stabilna..w kochankach z wyczuciem serca..w mieczowym z logicznym tokiem rozumowania..

Co mnie zadowoli? 2 denarów, 4 denarów, Królowa Mieczy-Zadowoli mnie chyba fakt,ze bedzie dodatkowa opcja np-mezoterapi mikroigłowej..takie specjalne katridze.. bo w dwójce kojarzy mi sie dodatkowa opcja,ale również może mi to dać wieksze pole do popisu np w innym miejscu..tylko nie wiem jak ując tą mieczową..

Co mnie nie zadowoli? Paż Mieczy, Paż Buław, DIABEŁ- hm chyba początkowo bedą trudności z obeznaniem się w niej(paż Mieczy) moge byc troche zła i podchodzić do tego emocjonalnie..jakas złość nie kontrolowana(diabeł) moga się pojawić tez jakies ograniczenia w obsłudze??

Na co zwracać szczególną uwage podczas pracy z nowym urządzeniem?Król Buław, SPRAWIEDLIWOSC,CESARZ- No na pewno na ruchy.. Muszą być stabilne ,spokojne..?

Rada kart dotycząca użytkowania:Królowa Denarów, RYDWAN,8 mieczy-ohoho a tu juz nie wiem.pomózcieeeeeeeeee

Napisano

Wydaje mi się, że 8 mieczy obok rydwanu może sugerować ostrożne obsługiwanie się nowym urządzeniem. Rydwan może podpowiadać, że zbyt energiczna i szybka praca z urządzeniem może doprowadzić do 8 mieczy, czyli blokad ruchowych, np. przez zablokowanie jakiś funkcji. Królowa denarów podpowiada właśnie w ten sposób spokojne i przemyślane czynności. =D Nie wiem na ile pomogłem, bynajmniej tak rozumiem wymowę tych kart ;p

Napisano

Jak zrealizuje się moja współpraca z nowym urządzeniem do Makijazu Permanentnego?-

KOCHANKOWIE,Krol Denarów, Król Mieczy---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie

Skojarzylo mi sie tutaj, ze moze byc tak, ze na poczatek bedziesz sie poznawac z ta maszyna, wyprobowywac ja na rozne sposoby, bedzie Cie to fascynowalo. Po jakims czasie zaczniesz podchodzic do tego bardziej metodycznie, bedziesz patrzec, jak i co robic, zeby osiagac przy tej maszynie, jak najlepsze efekty. Dalej jednak nie zapominaj, ze powinno Ci to sprawiac radosc. W ta prace musisz wkladac serce. Inaczej sie nie da.

Co mnie zadowoli?

2 denarów, 4 denarów, Królowa Mieczy ---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie

Bedziesz nabierala coraz wiecej pewnosci w tym, co robisz, takze w pewnym momencie uda Ci sie osiagnac perfekcje Mieczowej.

Bez emocji, profesjonalnie jednak, ukierunkowana na swoj cel. Wazne, abys nadal prace wykonywala z sercem, czyli jw.

Co mnie nie zadowoli?

Paż Mieczy, Paż Buław, DIABEŁ ---> suma III Cesarzowa; suma HB XV Diabel i VI Kochankowie

W tych Paziach to jakby wiele checi i wiele dzialan, ale tak jakos nieukierunkowanych. Tak, jakbys chciala wiele w krotkim czasie, ale nieodpowiednio ukierunkowane i w dodatku lek przed pojsciem na calosc, zaufaniu w swoje mozliwosci. W zasadzie podsumy wskazuja na to, ze ograniczenia beda tkwic tylko w Tobie. Cesarzowa mowi, ze bedziesz miala jak najbardziej mozliwosci, aby czerpac z pracy z ta maszyna radosc a Diabel i Kochankowie sugeruja rowniez, ze radosc z tego jest na wyciagniecie reki, tylko te ograniczenia w Diable. A one nie beda na zewnatrz a cos bedzie Cie ograniczac, co bedzie wynikalo z Ciebie samej. Rozpoznac, o co chodzi i odstawic na bok.

Na co zwracać szczególną uwage podczas pracy z nowym urządzeniem?

Król Buław, SPRAWIEDLIWOSC,CESARZ ---> suma XIII Smierc; suma HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Tutaj kojarzy mi sie po tych kartach, ze mozesz podejsc nieco zywiolowo do tego urzadzenia i na sam poczatek bedziesz musiala jednak dokladniej sie temu przyjrzec od strony teoretycznej, pocwiczyc, popracowac i dopiero potem bedziesz mogla pojsc na zywiol. Na sam poczatek sucha praktyka z maszyna i duzo, duzo pracy. Ogolnie duzo bedzie musialo sie zmienic z tego poczatkowego podejscia do tego... w porownaniu z tym, co bedziesz musiala osiagnac, zeby moc sie naprawde cieszyc.

Rada kart dotycząca użytkowania:

Królowa Denarów, RYDWAN,8 mieczy ---> suma XI Pasja; XV Diabel i VI Kochankowie

Ogolnie wazne, zebys w pelni sobie zaufala, w swoje mozliwosci, umiejetnosci. Nie bac sie probowac, dzialac, eksperymentowac. Wychodzic poza granice, ktore sobie ustanawiasz.

Podsumy mowia o podchodzeniu do pracy z tym urzadzeniem z fantazja, zaangazowaniem i jak poczujesz, ze cos Cie blokuje, ogranicza, odstawiaj to na bok, a w pracy kieruj sie sercem. Pracuj cala soba. :)

Napisano

Dziekuję za interpretacje:) Na pewno w miedzy czasie bedzie następowała weryfikacja i punkty do reputacji w czasie weryfikacja:)

Ktoś jeszcze zerknie?:)

Pozdrawia

Napisano

Jak zrealizuje się moja współpraca z nowym urządzeniem do Makijazu Permanentnego?-KOCHANKOWIE,Krol Denarów, Król Mieczy- tu musisz sie przyzwyczaic do niego i poprostu postepowac wedlug instrukcji obslugi

Co mnie zadowoli? 2 denarów, 4 denarów, Królowa Mieczy-to ze bedzie to twoja wlasna maszyna i bedziesz miala frajde uczac sie obslugi

Co mnie nie zadowoli? Paż Mieczy, Paż Buław, DIABEŁ- tu bardzie takie przyzwyczajanie sie, cos nie wygodnego w niej moze byc

Na co zwracać szczególną uwage podczas pracy z nowym urządzeniem?Król Buław, SPRAWIEDLIWOSC,CESARZ- nie masz sie spieszyc podczas wykonywania zabiegow

Rada kart dotycząca użytkowania:Królowa Denarów, RYDWAN,8 mieczy - ze duzo czasu bedzie ci potrzeba zeby swietnie operowac ta maszyna bez czytani instrukcji obslugi, zeby to profesionalnie wygladalo ;)

• Maestro
Napisano

Jak zrealizuje się moja współpraca z nowym urządzeniem do Makijazu Permanentnego?-KOCHANKOWIE,Krol Denarów, Król Mieczy urządzenie będzie dla Ciebie niezwykle cenne,podejdziesz doń z sercem i profesjonalizmem,widać, że masz fach w ręku:)

Co mnie zadowoli? 2 denarów, 4 denarów, Królowa Mieczy- to,że chyba to dobry nabytek, bo możliwe, ze w Twojej okolicy nie ma takiego urządzenia i klientki będą częsciej do Ciebie przychodziły

Co mnie nie zadowoli? Paż Mieczy, Paż Buław, DIABEŁ- ukryta wada/usterka w urządzeniu

Na co zwracać szczególną uwage podczas pracy z nowym urządzeniem?Król Buław, SPRAWIEDLIWOSC,CESARZ-na to,aby posługiwać się nim pewnie i dokładnie

Rada kart dotycząca użytkowania:Królowa Denarów, RYDWAN,8 mieczy- gama Twoich usług ma szansę się rozwinąc, karty mówią, abyś nie bała się tego, abyś nie lękała się:)