GdzieTaIrlandia Napisano 15 Marca 2013 Napisano 15 Marca 2013 Zakupiłam nowe urządzenie do Makijazu Permanentnego sprowadzane z Uk. Jak dla mnie opcje są super, wszystko według opisu idealnie no i sporo się wykosztowałam dlatego bardzo mnie ciekawi jak bedzie mi się współpracowało z nową maszyną. Bardzo proszę o wasze sugestie. Oczywiscie jak tylko przyjdzie i zacznę pracować od razu bede weryfikowac:) Jak zrealizuje się moja współpraca z nowym urządzeniem do Makijazu Permanentnego?-KOCHANKOWIE,Krol Denarów, Król Mieczy-Myślę,że dobrze,że będe wkładała w tą prace z nim wiele serca i spełni moje oczekiwania(kochankowie ,Król Denarów). Król Mieczy moze sugerować nakłucia..a Denarowy zarobek?hmm,ale w denarówce wydaje mi się,że współpraca bedzie stabilna..w kochankach z wyczuciem serca..w mieczowym z logicznym tokiem rozumowania.. Co mnie zadowoli? 2 denarów, 4 denarów, Królowa Mieczy-Zadowoli mnie chyba fakt,ze bedzie dodatkowa opcja np-mezoterapi mikroigłowej..takie specjalne katridze.. bo w dwójce kojarzy mi sie dodatkowa opcja,ale również może mi to dać wieksze pole do popisu np w innym miejscu..tylko nie wiem jak ując tą mieczową.. Co mnie nie zadowoli? Paż Mieczy, Paż Buław, DIABEŁ- hm chyba początkowo bedą trudności z obeznaniem się w niej(paż Mieczy) moge byc troche zła i podchodzić do tego emocjonalnie..jakas złość nie kontrolowana(diabeł) moga się pojawić tez jakies ograniczenia w obsłudze?? Na co zwracać szczególną uwage podczas pracy z nowym urządzeniem?Król Buław, SPRAWIEDLIWOSC,CESARZ- No na pewno na ruchy.. Muszą być stabilne ,spokojne..? Rada kart dotycząca użytkowania:Królowa Denarów, RYDWAN,8 mieczy-ohoho a tu juz nie wiem.pomózcieeeeeeeeee Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 15 Marca 2013 Autor Napisano 15 Marca 2013 na prawdę nikt nie spojrzy? Cytuj
Aloha =D Napisano 15 Marca 2013 Napisano 15 Marca 2013 Wydaje mi się, że 8 mieczy obok rydwanu może sugerować ostrożne obsługiwanie się nowym urządzeniem. Rydwan może podpowiadać, że zbyt energiczna i szybka praca z urządzeniem może doprowadzić do 8 mieczy, czyli blokad ruchowych, np. przez zablokowanie jakiś funkcji. Królowa denarów podpowiada właśnie w ten sposób spokojne i przemyślane czynności. =D Nie wiem na ile pomogłem, bynajmniej tak rozumiem wymowę tych kart ;p Cytuj
SacralNirvana Napisano 15 Marca 2013 Napisano 15 Marca 2013 Jak zrealizuje się moja współpraca z nowym urządzeniem do Makijazu Permanentnego?- KOCHANKOWIE,Krol Denarów, Król Mieczy---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie Skojarzylo mi sie tutaj, ze moze byc tak, ze na poczatek bedziesz sie poznawac z ta maszyna, wyprobowywac ja na rozne sposoby, bedzie Cie to fascynowalo. Po jakims czasie zaczniesz podchodzic do tego bardziej metodycznie, bedziesz patrzec, jak i co robic, zeby osiagac przy tej maszynie, jak najlepsze efekty. Dalej jednak nie zapominaj, ze powinno Ci to sprawiac radosc. W ta prace musisz wkladac serce. Inaczej sie nie da. Co mnie zadowoli? 2 denarów, 4 denarów, Królowa Mieczy ---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie Bedziesz nabierala coraz wiecej pewnosci w tym, co robisz, takze w pewnym momencie uda Ci sie osiagnac perfekcje Mieczowej. Bez emocji, profesjonalnie jednak, ukierunkowana na swoj cel. Wazne, abys nadal prace wykonywala z sercem, czyli jw. Co mnie nie zadowoli? Paż Mieczy, Paż Buław, DIABEŁ ---> suma III Cesarzowa; suma HB XV Diabel i VI Kochankowie W tych Paziach to jakby wiele checi i wiele dzialan, ale tak jakos nieukierunkowanych. Tak, jakbys chciala wiele w krotkim czasie, ale nieodpowiednio ukierunkowane i w dodatku lek przed pojsciem na calosc, zaufaniu w swoje mozliwosci. W zasadzie podsumy wskazuja na to, ze ograniczenia beda tkwic tylko w Tobie. Cesarzowa mowi, ze bedziesz miala jak najbardziej mozliwosci, aby czerpac z pracy z ta maszyna radosc a Diabel i Kochankowie sugeruja rowniez, ze radosc z tego jest na wyciagniecie reki, tylko te ograniczenia w Diable. A one nie beda na zewnatrz a cos bedzie Cie ograniczac, co bedzie wynikalo z Ciebie samej. Rozpoznac, o co chodzi i odstawic na bok. Na co zwracać szczególną uwage podczas pracy z nowym urządzeniem? Król Buław, SPRAWIEDLIWOSC,CESARZ ---> suma XIII Smierc; suma HB XII Wisielec i III Cesarzowa Tutaj kojarzy mi sie po tych kartach, ze mozesz podejsc nieco zywiolowo do tego urzadzenia i na sam poczatek bedziesz musiala jednak dokladniej sie temu przyjrzec od strony teoretycznej, pocwiczyc, popracowac i dopiero potem bedziesz mogla pojsc na zywiol. Na sam poczatek sucha praktyka z maszyna i duzo, duzo pracy. Ogolnie duzo bedzie musialo sie zmienic z tego poczatkowego podejscia do tego... w porownaniu z tym, co bedziesz musiala osiagnac, zeby moc sie naprawde cieszyc. Rada kart dotycząca użytkowania: Królowa Denarów, RYDWAN,8 mieczy ---> suma XI Pasja; XV Diabel i VI Kochankowie Ogolnie wazne, zebys w pelni sobie zaufala, w swoje mozliwosci, umiejetnosci. Nie bac sie probowac, dzialac, eksperymentowac. Wychodzic poza granice, ktore sobie ustanawiasz. Podsumy mowia o podchodzeniu do pracy z tym urzadzeniem z fantazja, zaangazowaniem i jak poczujesz, ze cos Cie blokuje, ogranicza, odstawiaj to na bok, a w pracy kieruj sie sercem. Pracuj cala soba. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 16 Marca 2013 Autor Napisano 16 Marca 2013 Dziekuję za interpretacje:) Na pewno w miedzy czasie bedzie następowała weryfikacja i punkty do reputacji w czasie weryfikacja:) Ktoś jeszcze zerknie? Pozdrawia Cytuj
Arshi Napisano 16 Marca 2013 Napisano 16 Marca 2013 Jak zrealizuje się moja współpraca z nowym urządzeniem do Makijazu Permanentnego?-KOCHANKOWIE,Krol Denarów, Król Mieczy- tu musisz sie przyzwyczaic do niego i poprostu postepowac wedlug instrukcji obslugi Co mnie zadowoli? 2 denarów, 4 denarów, Królowa Mieczy-to ze bedzie to twoja wlasna maszyna i bedziesz miala frajde uczac sie obslugi Co mnie nie zadowoli? Paż Mieczy, Paż Buław, DIABEŁ- tu bardzie takie przyzwyczajanie sie, cos nie wygodnego w niej moze byc Na co zwracać szczególną uwage podczas pracy z nowym urządzeniem?Król Buław, SPRAWIEDLIWOSC,CESARZ- nie masz sie spieszyc podczas wykonywania zabiegow Rada kart dotycząca użytkowania:Królowa Denarów, RYDWAN,8 mieczy - ze duzo czasu bedzie ci potrzeba zeby swietnie operowac ta maszyna bez czytani instrukcji obslugi, zeby to profesionalnie wygladalo Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Marca 2013 Maestro Napisano 16 Marca 2013 Jak zrealizuje się moja współpraca z nowym urządzeniem do Makijazu Permanentnego?-KOCHANKOWIE,Krol Denarów, Król Mieczy urządzenie będzie dla Ciebie niezwykle cenne,podejdziesz doń z sercem i profesjonalizmem,widać, że masz fach w ręku:) Co mnie zadowoli? 2 denarów, 4 denarów, Królowa Mieczy- to,że chyba to dobry nabytek, bo możliwe, ze w Twojej okolicy nie ma takiego urządzenia i klientki będą częsciej do Ciebie przychodziły Co mnie nie zadowoli? Paż Mieczy, Paż Buław, DIABEŁ- ukryta wada/usterka w urządzeniu Na co zwracać szczególną uwage podczas pracy z nowym urządzeniem?Król Buław, SPRAWIEDLIWOSC,CESARZ-na to,aby posługiwać się nim pewnie i dokładnie Rada kart dotycząca użytkowania:Królowa Denarów, RYDWAN,8 mieczy- gama Twoich usług ma szansę się rozwinąc, karty mówią, abyś nie bała się tego, abyś nie lękała się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi