Skocz do zawartości

Rozwój znajomości do końca maja :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Jak na kobiecą ciekawość przystało ;), zapytałam kart o znajomość z kolegą z pracy - chłopak pozytywny, do pogadania i pożartowania :) Wg poprzedniego układu panu już coś zaczyna świtać w głowie, więc położyłam karty na tę relację do końca maja. Nie wygląda to najlepiej, ale proszę spójrzcie:

To jest: Sąd - Troszkę odżyłam, ostatnio byłam przytłoczona mniej pozytywnymi uczuciami... Może pan jest dla mnie takim sygnałem, że jeszcze mogę się zakochać i że może być...no fajnie :)

To krzyżuje się z tym: Król Kielichów - Chyba pan, z którym zakończyłam związek... jeszcze nie do końca jestem gotowa na coś nowego...

To będzie rozpoznane: 6 Buław - Będziemy się dobrze dogadywać, osiągniemy satysfkacjonujący nas poziom relacji.

To będzie wyczuwane: Rycerz Kielichów - Pan może czarować ;)

To odchodzi: 3 Buław - Hmmm...może takie przełamanie pierwszych lodów...

To nadchodzi: 6 Mieczy - Moje pójście dalej, zostawienie trudnego czasu za sobą...będę trochę niepewna, może i zdecyduję się znów zaryzykować...

Tak podchodzę do tego ja: Królowa Kielichów - No właśnie, emocjonalnie...

Otoczenie: Król Buław - Chyba pokazał się tutaj pan po prostu... Faktycznie, mógłby być buławowym z charakteru :)

Moje nadzieje/ obawy: Kochankowie - Widzę, że coś się zaczyna dziać, ale nie wiem, czy tego chcę...

To prowadzi do tego: Wisielec (odpowiedź), tło: 7 Kielichów, Wieża, Królowa Denarów => Słońce - No i wszystko runie :/ Chyba nasze wyobrażenia o sobie nie sprostają rzeczywistości...przejrzymy na oczy w dosyć nie miły dla nas sposób... Albo np. okaże się, że pan kogoś ma...

Jak myślicie? :mysli:

Miłego weekendu wszystkim :papa2::slonko:

Maddie

Napisano

To jest: Sąd -

Jeszcze żyjesz przeszłością – a może absorbują Cię sprawy rodzinne, poświęcasz im czas. Obecnie zaczynasz patrzeć nieco inaczej na wiele spraw – może i związku. Przejrzałaś niejako na oczy - wyciągasz wnioski. Widzisz sprawy takimi jakimi są, a jakimi chciałabyś je widzieć.

To krzyżuje się z tym: Król Kielichów -

Być może koniec relacji jakimś romantykiem, chyba burzliwa była ta znajomość – idee nie zostały wcielone w życie – po prostu rozmyło się to wszystko.

To będzie rozpoznane: 6 Buław – Na początku będzie pełny dynamizmu rozwój – potem coś przygaśnie, za łatwo to wszystko będzie szło i przez to finał wątpliwy tu widzę.

To będzie wyczuwane: Rycerz Kielichów – uwodzenie, czarowanie

To odchodzi: 3 Buław – Tęsknota za sobą, coś ruszy, ożywi się - to co do tej pory pozostawało w sferze marzeń – zmaterializuje się.

To nadchodzi: 6 Mieczy – postanowicie dotrzeć do nowego brzegu – nakreślić nową linię znajomości, zaryzykować

Tak podchodzę do tego ja: Królowa Kielichów - bardzo uczuciowo, więcej logiki wprowadź.

Poanalizuj trochę. Przytemperuj emocje

Otoczenie: Król Buław -

Otoczenie Ci sprzyja – zachęca Cię do działania

Moje nadzieje/ obawy: Kochankowie -

Na zasadzie chciałabym i boję się – tu wychodzą Twoje wahania, może to być wpływ niedawno zakończonego związku. Poniższe karty zachęcają do zrobienia sobie chwili przerwy – dobrze Ci to zrobi.

To prowadzi do tego: Wisielec (odpowiedź), tło: 7 Kielichów, Wieża, Królowa Denarów => Słońce -

Tak jak napisałam – potrzebujecie czasu na jasne określenie się, na przemeblowanie swojego życia – zaprowadźcie najpierw w nim porządek – a potem przyjdzie czas na działania, jasne, klarowne jak słońce. Niekoniecznie tu jest rozstanie – ale konieczna jest zmiana nastawienia, postępowania itd.

• Lubię to! 1
Napisano

Co do Króla Kielichów, to tak było: dużo słów, ale nic za nimi nie szło... Piszesz, że sprawa z panem będzie się szybko rozwijać... A to jednak prawda, że muszę uporządkować swoje uczucia w tej chwili...jak i my sami musimy się jasno określić...bo na razie coś wisi w powietrzu tylko... Dziękuję, Kędry :buziak::uscisk::kwiatek:

Napisano

Ostatni punkt... chyba, ze zajdziesz w ciaze... :)

Bo ostatni punkt taki troche ciazowy... 7 Kielichow - stan ewidentnego zakochania... rozwalony przez kobiete w Krolowej Monet... a w odp. XII Wisielec... ;)

W podsumie XIX Slonce...

;)

Na caly rozklad zerkne wieczorem... ;)

Napisano
Ostatni punkt... chyba, ze zajdziesz w ciaze... :)

Bo ostatni punkt taki troche ciazowy... 7 Kielichow - stan ewidentnego zakochania... rozwalony przez kobiete w Krolowej Monet... a w odp. XII Wisielec... ;)

W podsumie XIX Slonce...

;)

Na caly rozklad zerkne wieczorem... ;)

O rany, SacralNirvana, nie strasz mnie :D

Napisano

Oj tam strasze... Pierwsze skojarzenie... ;)

Jak pisalam, wieczorem lukne na caly rozklad. :)

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

To prowadzi do tego: Wisielec (odpowiedź), tło: 7 Kielichów, Wieża, Królowa Denarów => Słońce

Do tego że niewiele się zmieni w relacji pomiędzy Wami...pozostanie tak - jak jest...

Ty przestaniesz rozmyślać o Panu - a może nawet coś sprowadzi Cię na ziemię...rozsądnie spojrzysz na sytuację iii...pozostaną kumpelskie stosunki w pracy...tyle widać w tych kartach...

Napisano

To prowadzi do tego: Wisielec (odpowiedź), tło: 7 Kielichów, Wieża, Królowa Denarów => Słońce - No i wszystko runie :/ Chyba nasze wyobrażenia o sobie nie sprostają rzeczywistości...przejrzymy na oczy w dosyć nie miły dla nas sposób... Albo np. okaże się, że pan kogoś ma...

Karty ładne na fajną przyjażń widać,że wzajemnie dobrze sie traktujecie:)

Prowadzi to do stanu zawieszenia,czasu na przemyslenie sytuacji,czasu kiedy zastanawiamy się nad tym czego chcemy..

W tle widać twoje marzenia,ale również mnogość opcji w zasiegu ręki(7 kielichów) to również stan zauroczenia acz kolwiek coś "pęknie" zburzy się w tej wieży, zmieni się jakas forma twojego zachowania albo podejście do sytuacji(Królowa Denarów)

W podsumowaniu jest Słońce wiecej według mnie to sugeruje,że powinnas spojrzeć na wszystko optymistycznie z dalekiej perspektywy na przyszłość,nie szukam cienia kiedy ono nas ogrzewa. Czasem trzeba przystopowac(WISIELEC) by wszystko szlo swoim ładnym tempem.

Jest takie powiedzenie-Co nagle to po diable:)

EDIT: I widać tutaj przyjażń wiec również uważam,że takie relacje jak na razie pozostaną:)

• Lubię to! 1
Napisano

Co mnie tutaj zaciekawiło to to, że karty początkowe pokazują potencjał tej zanjomości, że będzie się między wami działo, że Pan jest zainteresowany i oczarowany Tobą i będzie podbijał. I szukam przyczyny dlaczego wynik jest taki kiepskawy. Należałoby powrócić do karty krzyzującej układ, czyli problemu króla kielichów, kim mógłby być ten Pan, piszesz o swoim ex partnerze, możliwe, że on mógłby coś jeszcze zamącić w twoim życiu? Do tego 6 mieczy mogłaby sugerować o jakimś wyjeździe, oddaleniu.

Twoja postawa królowej kielichów również nie sprzyja, wiem sama po sobie kobieta jest wtedy taka rozmemłana, taka tkliwa i za bardzo się wysypuje przed mężczyzną.

Kędry dobrze radzi, trochę logiki tutaj trzeba. Widac, że Tobie zależy, ale może two ex partner być nadal dla Ciebie dość ważny?

• Lubię to! 1
Napisano

@GTI i Marianna: Jest tak, jak piszecie... Że we mnie jest teraz dużo emocji...i sama zapewne będę chciała to przemyśleć, czy w ogóle będę chciała coś zaczynać... Mój ex jest dla mnie nadal ważny...jesteśmy nadal przyjaciółmi i pan chce jeszcze powalczyć...jednak ja na teraz wiem, że mnie zawiódł pod pewnym względem i powrót uważam za mało realny...mimo to, jednak gdzieś tam w serduszku jeszcze jest... I to może być problem... Stąd może ten Wisielec i moje próby ogarnięcia moich uczuć... Marianna, wspomniałaś o wyjeździe - to też pasowałoby pod Wisielca, w sensie zawieszenia relacji...braku kontaktu itp. Też o tym myślałam, ale wątpię, żeby szykował się mi jakiś wyjazd...to jest właśnie mało prawdopodobne... Ale jak to w firmach, wszystko szybko się zmienia... Jestem na okresie próbnym, więc mam nadzieję, że to nie ta najgorsza opcja ;)

Dziękuję, dziewczyny :buziak::uscisk: :uscisk: :uscisk:

Napisano

a facet aby stanu wolnego jest?wg mnie to tu sie nic konkretnego nie rozwinie a i wasze drogi rozstać sie nagle mogą

Napisano

maddie88, tam gdzieś było 10 mieczy tu mamy Wisielca, trzeba chyba poczekać i przewartościować swoje oczekiwania wobec Pana. Możesz być troszkę zawiedziona, jeśli liczysz na Pana szybki ruch bądź jakieś jednoznaczne reakcje.

Bardzo pozytywnie może się rozwijac między Wami współpraca i koleżeństwo. Lepiej postrzegać Go na razie jako sympatycznego kolegę a nie kandydata na więcej coś bo możesz się troszkę rozczarować ( 6 mieczy i Wieża) Im mniej emocji i uczyć w to zainwestujesz teraz tym lepszym kolegą pozostanie :)

A z czasem, się zobaczy...

Pozdrawiam cieplo.

Napisano
a facet aby stanu wolnego jest?wg mnie to tu sie nic konkretnego nie rozwinie a i wasze drogi rozstać sie nagle mogą

Pan raczej wolny... ;) Ale wprost nie pytałam :)

Napisano
maddie88, tam gdzieś było 10 mieczy tu mamy Wisielca, trzeba chyba poczekać i przewartościować swoje oczekiwania wobec Pana. Możesz być troszkę zawiedziona, jeśli liczysz na Pana szybki ruch bądź jakieś jednoznaczne reakcje.

Bardzo pozytywnie może się rozwijac między Wami współpraca i koleżeństwo. Lepiej postrzegać Go na razie jako sympatycznego kolegę a nie kandydata na więcej coś bo możesz się troszkę rozczarować ( 6 mieczy i Wieża) Im mniej emocji i uczyć w to zainwestujesz teraz tym lepszym kolegą pozostanie :)

A z czasem, się zobaczy...

Pozdrawiam cieplo.

No właśnie... Pan wychodzi jako Rycerz Kielichów w tym, co będzie wyczuwane, więc może być tak, że zainteresowanie będzie w powietrzu, ale z drugiej strony brak ruchów pana...wiem, że sama też nie ułatwiam zadania :D, zwł. teraz... A kumpel z niego fajny, to fakt :) Dziękuję, Vivere :uscisk::buziak:

Napisano

no po tych kartach obstawiam ze on taki niebieski ptak nigdzie dlugo miejsca nie zagrzeje romansik jakis nawet moglby byc ale potem bolesne rozstanie

bo tam ktos jeszcze miedzy wami jest/bedzie

Napisano
no po tych kartach obstawiam ze on taki niebieski ptak nigdzie dlugo miejsca nie zagrzeje romansik jakis nawet moglby byc ale potem bolesne rozstanie

bo tam ktos jeszcze miedzy wami jest/bedzie

No, całkiem możliwe.... Dziękuję, iridos :buziak:

• 2 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja:

Z panem relacja się rozwinęła na plus, mamy dobry kontakt, ale ze względu na ogrom obowiązków, zwłaszcza przez ostatnie 2 tyg., nie było nawet za bardzo jak pogadać ;) Z drugiej strony, oboje jesteśmy po rozstaniu i sami czujemy się trochę zagubieni w tej relacji... Pan, takie mam wrażenie, za bardzo nie wie, jak podejść do sprawy... Jest między nami jakiś dystans, ale wprowadzany celowo... Gdy zostajemy sami w dziale, to...wtedy jakbyśmy zmieniali podejście o 360' ;) Jesteśmy nawet w stanie przegadać godzinę :) No tak, zdarzało się...i ciągnie nas do tych rozmów... Ale na co dzień, tworzymy jakąś dziwną barierę...nie wiem, jak to lepiej wyjaśnić ;)

Podsumowując, nic się nie zmieniło, chociaż relacja jest bardziej kumpelska niż wcześniej, zdecydowanie :)

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję wszystkim za interpretacje :):uscisk::papa2:

Maddie

• Maestro
Napisano
Weryfikacja:

Z panem relacja się rozwinęła na plus, mamy dobry kontakt, ale ze względu na ogrom obowiązków, zwłaszcza przez ostatnie 2 tyg., nie było nawet za bardzo jak pogadać ;) Z drugiej strony, oboje jesteśmy po rozstaniu i sami czujemy się trochę zagubieni w tej relacji... Pan, takie mam wrażenie, za bardzo nie wie, jak podejść do sprawy... Jest między nami jakiś dystans, ale wprowadzany celowo... Gdy zostajemy sami w dziale, to...wtedy jakbyśmy zmieniali podejście o 360' ;) Jesteśmy nawet w stanie przegadać godzinę :) No tak, zdarzało się...i ciągnie nas do tych rozmów... Ale na co dzień, tworzymy jakąś dziwną barierę...nie wiem, jak to lepiej wyjaśnić ;)

Podsumowując, nic się nie zmieniło, chociaż relacja jest bardziej kumpelska niż wcześniej, zdecydowanie :)

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję wszystkim za interpretacje :):uscisk::papa2:

Maddie

Ja się nie udzielałam, ale z samej ciekawości spojrzałam na karty. Miałaś Wisielca, a ta karta wielokrotnie pokazuje mi nie tyle zastój, ale odwrócenie sytuacji:)) Czyli widać, że skończył się okres rozmyślań 7 kiel + Wieża, a zaczyna coś konkretnego - Królowa Denarów:))

Napisano
Ja się nie udzielałam, ale z samej ciekawości spojrzałam na karty. Miałaś Wisielca, a ta karta wielokrotnie pokazuje mi nie tyle zastój, ale odwrócenie sytuacji:)) Czyli widać, że skończył się okres rozmyślań 7 kiel + Wieża, a zaczyna coś konkretnego - Królowa Denarów:))

:usmiech: :usmiech: :usmiech: Tak bym na to wcześniej nie spojrzała... :icon_mrgreen:

Gość Nayala
Napisano

Widze ,ze dużo się zmieniło.................(maddie...:D)

ale moze to i dobrze... widac tak miało być.

z Tym Panem panno moja to ja widze przyjacielskie relacje, ale nie związek na co wskazuje ostatni rozklad. dobrze o sobie będziecie myselce, ale to nei wyjdzi epoza partnerskie stosunki łaczace was w pracy. w sensie nic uczuciowo - miłosnegego. a uczuciowo podchodzimy wszak do każdego człowieka ;)

Napisano
Widze ,ze dużo się zmieniło.................(maddie...:D)

ale moze to i dobrze... widac tak miało być.

z Tym Panem panno moja to ja widze przyjacielskie relacje, ale nie związek na co wskazuje ostatni rozklad. dobrze o sobie będziecie myselce, ale to nei wyjdzi epoza partnerskie stosunki łaczace was w pracy. w sensie nic uczuciowo - miłosnegego. a uczuciowo podchodzimy wszak do każdego człowieka ;)

Ja na nic miłosnego nie liczę ;) Ale byłoby fajnie przenieść tę relację na grunt prywatny...bo mamy dobry kontakt i szkoda, żeby ograniczał się on tylko do pracy... ;) Ale na miłostki nie ma szans...z naszym podejściem i zasadami.... :D Jednak mamy tę świadomość, że razem pracujemy... Dzięki Nayla :usmiech: